Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:Mnie powoli łapie stres przed testem, ale powtarzam sobie surowo, że czekam do niedzieli. Idę zaraz do fryzjera, więc przynajmniej nie będę miała czasu na pokusy
Kehlana ale 17 to sobotaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterku juz ledwo siw tam mieści :)a to znaczy ze będzie rozciagal brzuchol i urośnie mi wieksza pileczka w 3,5 dnia urosl 0,5 cm taka jestem dumna z niego
Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
kehlana_miyu wrote:Powinnam więc sobie zmienić podpis na testowanie 18.10 Na wykresie wygląda, że jutro może być jeszcze za wcześnie na testowanie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
kurde ale złą jestem przyszykowałam kotlety na dzis a gdzies w domu zaawieruszył się tłuczek ;/ i zasuwam do sklepu po nowy szlak ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:kurde ale złą jestem przyszykowałam kotlety na dzis a gdzies w domu zaawieruszył się tłuczek ;/ i zasuwam do sklepu po nowy szlak ;/
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Witam się ze świata "prawie żywych". Dziś już obyło się bez modlenia do porcelany ale jak mam głowę niżej to jeszcze odruch jest. A jutro mamy iść na wesele do kuzyna. Jak pójdę jak totalnie nie mam siły i chęci Kupiłam taką letnią sukienkę a tu prawie zima za oknem.
Pucuś zazdroszczę badania. Ja przestaję wierzyć... Reniu uda się w końcu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 12:59
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyPowiedziałam mężowi ze w tym miesiącu znów nic nie wyszło i ten bez entuzjazmu stwierdził, że najwidoczniej to już dla mnie za późno żeby zachodzić w ciążę ,że moglam kilka lat temu zdecydować się na kolejne dziecko a nie koło 40tki.
Mam przestać myśleć o zachodzeniu w ciążę bo jeszcze trochę i zaraz będę babcią i będę miała kim się opiekować.
Wiecie co tak się popłakałam i wygarnelam mu ze jemu to chyba na rękę, że nie mogę zajsc w ciążę bo juz jest za leniwy na małe dziecko.
Jestem jeszcze przeziębiona i jajniki mnie tak kluja ze masakra.
Michaś [ * ] 04.06.2014Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 12:59
-
lunadelrospo wrote:Kasia,masz juz to wygodne łóżko? IDE spać z Tobą
Nie mam jeszcze Lunka Do 4 tygodni moze być. w poniedziałek zacznie się 4 tydzień. A poza tym ja jeszcze w pracy jestem. Postanowiłam, że 2 tygodnie jeszcze pochodzę, a potem L4 wezmę. Bo to akurat będzie już po tym terminie, kiedy dowiedziałam się, że serduszko nie bije.
W ogóle wczoraj powiedziałam lekarzowi, że poprzednio dziecko słabiej rosło niż teraz. Ze cały czas była ciąża młodsza i młodsza i to o prawie 1,5 tygodnia w pewnym momencie, a dokładnie wiem kiedy miałam owulację. On stwierdził, że od początku z tą ciążą mogło być coś nie takWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Rudzik39 wrote:Powiedziałam mężowi ze w tym miesiącu znów nic nie wyszło i ten bez entuzjazmu stwierdził, że najwidoczniej to już dla mnie za późno żeby zachodzić w ciążę ,że moglam kilka lat temu zdecydować się na kolejne dziecko a nie koło 40tki.
Mam przestać myśleć o zachodzeniu w ciążę bo jeszcze trochę i zaraz będę babcią i będę miała kim się opiekować.
Wiecie co tak się popłakałam i wygarnelam mu ze jemu to chyba na rękę, że nie mogę zajsc w ciążę bo juz jest za leniwy na małe dziecko.
Michaś [ * ] 04.06.2014
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Rudzik39 wrote:Powiedziałam mężowi ze w tym miesiącu znów nic nie wyszło i ten bez entuzjazmu stwierdził, że najwidoczniej to już dla mnie za późno żeby zachodzić w ciążę ,że moglam kilka lat temu zdecydować się na kolejne dziecko a nie koło 40tki.
Michaś [ * ] 04.06.20142004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18