Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja dziś padam na pysk nie mam w ogóle mocy.Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Samopoczucie dobre,właśnie wyprawilam syna do drugiej babci,zostaje tam do jutra..a ja zrobilam sobie peeling calego ciała i siadam do nauki.
Lubie takie dni kiedy z mojej 'to do list' znikaja kolejne punkty;)
Co prawda jeszcze sporo dziś, min. Muszę się rozprawic z szafą w sypialni swojej co do pck,co do schowania na lato itp..o zlych rzeczach dzis nie myślę, bo ciagle jestem w ruchu:) -
nick nieaktualnyLuna - ojaaaaaaaaaa fajne te dzieci czasami
Chomiczku ja wczoraj tak miałam, wstałam rano zmęczona. A jeszcze Ty w Twoim stanie to tym bardziej masz prawo do zmęczenia, na dodatek w taką pogodę...
Na 20.40 idę na mecz piłki nożnej. A najchętniej wybrałabym się do lóżka spać.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Luna - ojaaaaaaaaaa fajne te dzieci czasami
Chomiczku ja wczoraj tak miałam, wstałam rano zmęczona. A jeszcze Ty w Twoim stanie to tym bardziej masz prawo do zmęczenia, na dodatek w taką pogodę...
Na 20.40 idę na mecz piłki nożnej. A najchętniej wybrałabym się do lóżka spać.Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylunka dziekuje za pamiec :*
u mnie jak na razie wszystko dobrze. Na szczescie te ciezkie wymioty juz sie skonczyly.. maz i bratowa twierdza ze zapiekanka musiala mi zaszkodzic i tez tak mysle... takze koniec z fast foodami. Ciagle spac mi sie chce... glodna co chwile jestem a cycki mam takie duze i sutki bolace i do tego ciezke...
Wiecie dzis weszlam w 9 tydz... wlasnie w tym tygodniu moje malenstwo przestalo sie rozwijac staram sie nie myslec o tym, bo dzidzia najwazniejsza... wczoraj wybralam sie do swojego gina zeby z ciekawosci podejrzec co u maluszka ale mial pilny wyjazd, wiec cierpliwie musze czekac do 29 -
Nadziejka,miniesz 9tydzien tak szybko, a nawet jeszcze szy ciej niz poprzednie!
I vedziesz spokojna!
Popatrz na Ilonke,Pucusia,jak są juz daleko i jak szczęśliwe!
I dobrze,że nie wymiotujesz..
Buziaki!Renia7910, pelna_nadziei lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia jakos tak nie parcia ma to zeby leciec do innego lekarza... ufam swojemu i chce tylko do niego chodzic i tak jakby cos mialo sie stac to i tak nic nie moge zrobic. Ale powiem wam ze spokojna jestem, myslalam ze bede panikowac ale spokoj gora
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Lunka jesrem ale idę spać zaraz bo wróciłam z tej apteki i niewielkie zakupy zrobiłam. Tak się przy tym zmęczylam ze idę spać. Coś mnie kręgosłup boli. Trzeba będzie zacząć na basen chodzić, ale boję się trochę infekcji. Także czekam ze wszystkim do końca 1 trymestru.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Nadziejko ja tez się bardzo denerwowałam w 9/10 Tc bp wtey straciłam tamta ciaze wiec wiem co przezywasz... Jrstem dobrej myśli, uda sie to jakos pzetrwac i zaraz będziesz odliczac do konca pierwszego trymestru:)
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...