Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,jak w poprzedniej ciąży wyszlo pierwsze usg i to tak wczesne,ze dzien wczesniej nic nie bylo widac,dostalam zdjevie i pokazalam mezowi..i pozniej wieczorem gadal z przyjacielem najlepszym i mu tlumaczyl jak to juz widac dzidziusia na zdjęciu;)
Dopiero pozniej mu wytlumaczylam,ze ta kropka to pęcherzyk i w niej jest jeszcze mniejsza ii najmniejszabkropka ktorej on nie widzi i to jest wlasnie on;) -
Faceci w ogóle myślą że są tacy mądrzy Ostatnio rozmawiałam z moim o karmieniu piersią i mówię, że chciałabym max pół roku, bo potem pokarm i tak się robi mniej wartościowy. A on się tak zacwycił ym co powiedziałam, że mam taką wielką wiedzę o tym wszystkim, jakbym lekarstwo na raka odkryła
lunadelrospo, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Faceci w ogóle myślą że są tacy mądrzy Ostatnio rozmawiałam z moim o karmieniu piersią i mówię, że chciałabym max pół roku, bo potem pokarm i tak się robi mniej wartościowy. A on się tak zacwycił ym co powiedziałam, że mam taką wielką wiedzę o tym wszystkim, jakbym lekarstwo na raka odkryła
-
monilia84 wrote:Wiaterek śliczny robaczek
Lunka czytalam o tym biedna dziewczyna
Nauki odbebnione ksiadz Nas pytal od siebie o Bogu musielismy cos powiedziec ale przezylam
Klade sie spac bo zmeczona sie czuje
Buziaczki
Śpij dobrze!s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Mój mąż oszalal..
W wakacje kupilusmy drugie mieszkanie,pid wynajem..
Jeszcze trwaja prace remontowe,wiec koszty spore,bo wszystko od zera..mamy mieszkanie trzypokojowe i mąż wczoraj uznał że się nie pomiescimy w czwórkę.. I ze czas budowac dom..myslalam,ze żartuje. Mylilam się..
Wlasnievwysyla mi z pracy projekty...Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
-
No to super, że się tak zaangażował. Ja np chciałabym mieć dom. w 4 to może się pomieścimy w trzypokojowym mieszkaniu, ale w 5 to już ciężko będzie. Zwłaszcza, że jestem wygodna, a chcę mieć dużo dzieci No ale mój na razie myśli, żeby I trymestr skończyć. Strasznie jest powściągliwy w cieszeniu się, choć dziś jest zadowolony :]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Idę spać dziewczyny. Normalnie mi oczy lecą. Tyle emocji dzisiaj... :]
Ja oczywiscie też chce mieć dom..ale nie wyobrazam sobiw zeby budowac dom, rezygnujac ze swouch zalozen i korzystajac z polsrodków zeby przyspieszyć to trochę.
Dom jest dla mnie na całe życie ja przywiązuje się do miejsc.Więc chciałabym, żeby mój był idealnyAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Leżę na sali z młodą fajną fizjoterapeutka, dziewczyny jak ona mi dobrze zrobiła, wymasowala, powciskała, dużo lepiej mi!
kehlana_miyu, Renia7910, niezapominajka, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej dziewczyny! Zasypiam na pół godziny /godzinę i budzę się, bo śpię tylko na lewym boku, i to jednak nie za dobrze znowu wpływa na biodro, jeszcze łóżko wysokie, niewygodne i bardzo skrzypiace. Teraz czekam na obchod, ciekawe co mi powiedzą. Miłego dnia! ❤
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hejka
Aguś super że ta fizjoterapeutka Ci pomogła, prawdziwy skarb na sali
Biedna tak się musisz męczyć
Czekamy na info z obchodu, zdrowiej kochana
Ja już w pracy dzisiaj na szczęście jest piąteczek czyli jeszcze niecałe 8h i do domku. Siedzieć mi sie tutaj zupełnie nie chce, ale cóż, jak trzeba to trzeba
Miłego dnia Już delektuje się kawusieńką mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 06:15
s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny! Zasypiam na pół godziny /godzinę i budzę się, bo śpię tylko na lewym boku, i to jednak nie za dobrze znowu wpływa na biodro, jeszcze łóżko wysokie, niewygodne i bardzo skrzypiace. Teraz czekam na obchod, ciekawe co mi powiedzą. Miłego dnia! ❤
Aga zaczynasz 11 tydzień. Ja piernicze jak ten czas zapitala masakra masz z tym biodrem
Laseczki ja też dziś spać nie mogłam. Jakaś infekcja w nosie Mo się zrobiła. Normalnie mam całą dziurkę spuchnueta. Juz kiedyś to miałam i nie obyło się bez antybiotyku. Teraz to oczywiście musze się jakoś są sama leczyć. Jeszcze do tego jeden węzeł chłonny powiększony. No i tym samym pobudka o 3.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Oj Wiatereczku może uda się że szybko przejdzie
Teraz taka dupiata pogoda jest i wiele ludzi choruje. Za moimi plecami siedzie koleżanka, która ciągle mi kaszle już jest lepiej ale wcześniej to tragedia była. Na szczęście ja mam tylko delikatny katar, ale muszę na nią uważać
Aguś gratuluje 11 tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 06:26
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc