Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b737d750741.jpg
Pan doktor mówi, że wszystko jest ok. Wg terminu miesiączki jest 7t5d, a owulacje miałam przecież późno wiec ogólnie rośnie pięknie. I dziewczyny... Słyszałam serduszko. Pierwszy raz. To najpiękniejszy dźwięk jaki słyszałam.Prawie się poplakalam. Mój R. Tez był wzruszony. Ale dopóki usg będzie robione dowcipnie to już go nie biorę. Był bardzo taki no dziwny. Ogólnie kazał mi brać magnez i witaminę D. Z witaminami to jak chce. Niekoniecznie Dziewczyny jestem taka szczęśliwaRenia7910, Agnieszka0812, Stópka, s1985, chomiczka, Kikaaa, ilonia1984, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Aga masakra. I jeszcze Ci nic dać na to nie mogą. Straszne. Mam tylko nadziwje ze Ci szybko przejdzie Bidulka <przytul>
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek super Bubus mój M. to w ogóle nie chce juz chodzić na usg ze mną bo mówi ze się za bardzo stresuje :p ja mu na to ze przeciez tez aie stresuje, a on ze przeciez juz jestem przyzwyczajona :p
niezapominajka lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b737d750741.jpg
Pan doktor mówi, że wszystko jest ok. Wg terminu miesiączki jest 7t5d, a owulacje miałam przecież późno wiec ogólnie rośnie pięknie. I dziewczyny... Słyszałam serduszko. Pierwszy raz. To najpiękniejszy dźwięk jaki słyszałam.Prawie się poplakalam. Mój R. Tez był wzruszony. Ale dopóki usg będzie robione dowcipnie to już go nie biorę. Był bardzo taki no dziwny. Ogólnie kazał mi brać magnez i witaminę D. Z witaminami to jak chce. Niekoniecznie Dziewczyny jestem taka szczęśliwaAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
My byliśmy na cmentarzu i już jak wychodzilismy to mój mówi: tatuś cie odwiedził już nie strasz tatusia: ;P
Agnieszka0812, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek cudowne wiadomości Myślę, że bez problemu da nawet dla Twojego spokoju :*
Wiaterek lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Wiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b737d750741.jpg
Pan doktor mówi, że wszystko jest ok. Wg terminu miesiączki jest 7t5d, a owulacje miałam przecież późno wiec ogólnie rośnie pięknie. I dziewczyny... Słyszałam serduszko. Pierwszy raz. To najpiękniejszy dźwięk jaki słyszałam.Prawie się poplakalam. Mój R. Tez był wzruszony. Ale dopóki usg będzie robione dowcipnie to już go nie biorę. Był bardzo taki no dziwny. Ogólnie kazał mi brać magnez i witaminę D. Z witaminami to jak chce. Niekoniecznie Dziewczyny jestem taka szczęśliwaWiaterek lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Jasne ze byś chciała
chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Jeśli to chłopak to chyba łatwiej wyczaic. Jak dziewczynka to pewnie Ci jeszcze nie powie. Ja czuję że u mnie chłopak, ale nie czasami zawodzą przeczucia wiec się nie nastawiam. W ogóle razem z karta ciąży dostakam kilka próbek produktów, jakieś poradniki itp.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Jeśli to chłopak to chyba łatwiej wyczaic. Jak dziewczynka to pewnie Ci jeszcze nie powie. Ja czuję że u mnie chłopak, ale nie czasami zawodzą przeczucia wiec się nie nastawiam. W ogóle razem z karta ciąży dostakam kilka próbek produktów, jakieś poradniki itp.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek piękne zdjęcie. A ja się w nim dopatrzyłam drugiego wnętrza
Nie wiem jak Wy ale ja na telefonie jak patrze z troszkę większej odległości to tak jakby było widać twarz oczka, kawałek noska i policzki, ale usteczek juz nie widac bi światło zrobiło taka piękną łunę Wy też to widzicie?
Agus współczuję Ci bardzo, trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że to długo nie potrwa. Wracaj do zdrowia i dbaj o maleństwo, dzielna z Ciebie kobitkaAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Wiaterek piękne zdjęcie. A ja się w nim dopatrzyłam drugiego wnętrza
Nie wiem jak Wy ale ja na telefonie jak patrze z troszkę większej odległości to tak jakby było widać twarz oczka, kawałek noska i policzki, ale usteczek juz nie widac bi światło zrobiło taka piękną łunę Wy też to widzicie?
Agus współczuję Ci bardzo, trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że to długo nie potrwa. Wracaj do zdrowia i dbaj o maleństwo, dzielna z Ciebie kobitkaStópka lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Czytalyscie o dziewczynie ktora zostala zdeptana na otrzesinach na uczelni?
Jaka to tragedia,pojechala na studia,pierwsze dni i zginela tak bezsensownie
Słyszałam. Straszne takie cośWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Stópka haha aż się uśmiałam na żywo to można jeszcze było coś zobaczyć ale na zdjęciu nawet ja nic nie widzę
Ej, ale ja pokazałam samo zdjęcie mojemu M. to też widzi Nie jest ze mną jeszcze tak źleWiaterek lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.