Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponoć dziś najsmutniejszy dzień w roku.
Lunka ja wiem co przeżywacie. W kwietniu zadzwonił mój Tata, że Mama miała wylew, jest w szpitalu, a stan jest bardzo ciężki. Pierwsza diagnoza - pękł tętniak, rokowania bardzo słabe. Przewieźli ją do drugiego szpitala i tam lekarzowi już coś nie bardzo się podobała diagnoza. Na następny dzień - malformacja tętniczo-żylna. To taka deformacja naczynia krwionosnego, w sumie niegroźne chyba, że jest w głowie. Rokowania - 50/50. Ten dzień zamykania naczynia to toche jak sen minął, strach, jakieś niedowierzania. Lekarze mówili, ze jeśli się to uda zasklepić to nie wiadomo jakie szkody poczyniło. Dziewczyny moja Mama ma wycięty miesiac z życiorysu. Nie pamięta nic z tego czasu. Udało się wszystko, jest sprawna, samodzielna, oprócz niewielkiego uszczerbku na pamięci krótkotrwałej i takiego jakiegoś rozkojarzenia i wpadania w skrajne emocje to nic jej nie jest. I ja Lunka wierzę, ze u Twojej Mamy jest wszystko dobrze.lunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ponoć dziś najsmutniejszy dzień w roku.
Lunka ja wiem co przeżywacie. W kwietniu zadzwonił mój Tata, że Mama miała wylew, jest w szpitalu, a stan jest bardzo ciężki. Pierwsza diagnoza - pękł tętniak, rokowania bardzo słabe. Przewieźli ją do drugiego szpitala i tam lekarzowi już coś nie bardzo się podobała diagnoza. Na następny dzień - malformacja tętniczo-żylna. To taka deformacja naczynia krwionosnego, w sumie niegroźne chyba, że jest w głowie. Rokowania - 50/50. Ten dzień zamykania naczynia to toche jak sen minął, strach, jakieś niedowierzania. Lekarze mówili, ze jeśli się to uda zasklepić to nie wiadomo jakie szkody poczyniło. Dziewczyny moja Mama ma wycięty miesiac z życiorysu. Nie pamięta nic z tego czasu. Udało się wszystko, jest sprawna, samodzielna, oprócz niewielkiego uszczerbku na pamięci krótkotrwałej i takiego jakiegoś rozkojarzenia i wpadania w skrajne emocje to nic jej nie jest. I ja Lunka wierzę, ze u Twojej Mamy jest wszystko dobrze. -
O rany,ale fajnie,maj to najlepszy miesiąc!
Moj tata,mąż i syn urodzili się w maju!i w maju miałam slub,mize nawet trafisz na dzien mamy;)
Zobaczymy,jak mi się spidoba tam i tak moje forum jest tutaj..home is where your heart isRenia7910, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie raz się mówi, że zdrowie najważniejsze, niby banalne, ale naprawdę najważniejsze! Dziewczyny Nasze mamy to silne babki! Trzeba być dobrej myśli!
Ja pewnie dostanę antybiotyk, bo w moczu wyszły mi liczne bakterie i bardzo liczne nabłonki płaskie, najlepsze jest to, że ja nic nie czuję, nawet upławów nie mamRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAga ja też tak miałam w ciąży, powtórzyłam badanie następnego dnia i przed oddaniem moczu bardzo dokladnie się wymyłam (wydawało mi się że pierwszego dnia też) i wynik się nie potwierdził. Jeżeli nie masz skierowania na drugie badanie do we Wrocku kosztuje 10zl, można zdzierżyć
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Aga ja też tak miałam w ciąży, powtórzyłam badanie następnego dnia i przed oddaniem moczu bardzo dokladnie się wymyłam (wydawało mi się że pierwszego dnia też) i wynik się nie potwierdził. Jeżeli nie masz skierowania na drugie badanie do we Wrocku kosztuje 10zl, można zdzierżyćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa bym powtórzyła
Jeśli rzeczywiście wyjdą bakterie to trzeba będzie zrobić posiew, następne 10zl, żeby dobrać dobrze antybiotyk.
Jejku jaką dobrą grochówkę zrobiłam, wieki całe nie jadłam, mniam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 13:28
-
Renia7910 wrote:Ja bym powtórzyła
Jeśli rzeczywiście wyjdą bakterie to trzeba będzie zrobić posiew, następne 10zl, żeby dobrać dobrze antybiotyk.
Jejku jaką dobrą grochówkę zrobiłam, wieki całe nie jadłam, mniam!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Ja bym powtórzyła
Jejku jaką dobrą grochówkę zrobiłam, wieki całe nie jadłam, mniam!Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:To jutro sikam i zobaczymy gorzej, że potem gin znowu za dwa tygodnie, to może od razu też posiew?
-
Kupię jałowy pojemniczek i na razie jutro powtórzę,najwyżej kupię urosept. Z tymi wynikami to nie raz w cały świat wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 13:53
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15