Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz wrocilam do domu..
Usg piersi jest dobre,ale niestety z wynikiem biopsji nie wiemy, bo usg trwalo ponad 30minut,q po 14.30 nie mozna juz bylo odebrac wyników.. A podeszlam do punktu wcześniej w imieniu mamy ii nie wydali mi bez upowaznienia..pomyslalam ze bezsensu wypisywac ten wniosek,skoro mama zaraz wyjdzie z gabinetu..niestety nie poinformowali nas ze zamykaja za chwilę..
Musimy czekac do jutra nie wiadomo tez,czy onkolog przyjmie mamę do siebie bez umowionej wizyty -
lunadelrospo wrote:Teraz wrocilam do domu..
Usg piersi jest dobre,ale niestety z wynikiem biopsji nie wiemy, bo usg trwalo ponad 30minut,q po 14.30 nie mozna juz bylo odebrac wyników.. A podeszlam do punktu wcześniej w imieniu mamy ii nie wydali mi bez upowaznienia..pomyslalam ze bezsensu wypisywac ten wniosek,skoro mama zaraz wyjdzie z gabinetu..niestety nie poinformowali nas ze zamykaja za chwilę..
Musimy czekac do jutra nie wiadomo tez,czy onkolog przyjmie mamę do siebie bez umowionej wizyty
Ale ten czas leci, tydzień temu jechałam na izbęRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Lunka brzuch mnie trochę boli, piersi na szczęście tez. Zmieniłam termin wizyty z piątku na jutro na 18. No boję się, co Wam będę sciemniac. Juz się mojemu wyryczalam w ramię z tego strachu.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
dziewczyny ja myslałam żże wtedy po tej biochemicznej on mnie tak potraktował bo moze miał zły dzien ale dzis to postawił kropkę nad i , i juz nigdy do niego nie pójdę choć bedzie jedynym ginem w elblągu ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pyta sie kiedy ostatania miesiaczka mówie ze 6 wrzesnia no to skinał głową, mówie ze tydzien temu beta 6733 to skinał głowa i tekst to przyszła pani w odpowiedniej chwili nie jak ostatnio m
myslałam że na tym sie skoncza jego teksty ale to był poczatek2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Monilia to są plusy posiadania córki świetna dziewczyna! Lunka Ty to bystrzacha jesteś, ja to dziecka pod uwagę nie brałam, bo sama moim pod nos nie nadazam podkladac
s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
mowie ze byłam u gina i potwierdziła ciaze jeszcze dzidzi nie było widac, i nawet nie dał mi dokonczyc, a po co pani była u innej gin jak chodzi pani gdzie indziej to po co pani do mnie przyszła jaka gin a co ona lepsza ode mnie itp itd
jak juz skonczył przesłuchanie to powiedziałam ze od tygodnia plamie i wczoraj juz było apogeum ze chciałam jechac na ip ale nic nie powiedział , na fotel i badał mnie tym pierdolonym wziernikiem tak jak jakies miecho a usg to myslałam ze zejde z fotela ( tamta gin jak powiedziałam ze plamiłam to tak mi robiła ze jej nie czułam i nawet mi głęboko nie wjezdzała bo sie bała)
no i teks przy usg ze dziecka nie widac ze pecherzyk moze sie zle rozwijac bo jest podłuzny ze ciałko żółte jest i koniec badania, nwet zdjecia mi nie chciał zrobic , na koniec teks ze moze mnie przyjac za dwa tygodnie jak sie zdecyduje chodzic do niego a nie gdzie indziej i ze wtedy mi przedłuzy zwolnienie ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
no sama widzisz ;/ i chce w piatek isc prywatnie do tego co monitoring robił on to chociaz ma sprzet dobry, a ten koniował to jakis niedowartosciowany chyba jest ;/
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyCoś z nimi jest, niezaprzeczalnie
Ja z ciekawości właśnie teraz weszłam na opinie o tym bucu, doczekał się kolejnego negatywa, 14.10. laska też mu równo pojechała, no wypisz wymaluj ten rodzaj wizyty opisała który ja miałam.
Sysia, może wyżyjesz się na nim online? Czy jednak po L4 do niego będziesz chodzić?