Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór dziewczynki. Widziałam Wasze maluszki i serdecznie gratuluję. Nie mam czasu na pisanie ale jak tylko mogę to Was podczytuje i każdej mocno kibicuje. Mój A się smieje że dzien bez forum dniem straconym.
Dzis miałam trzecią iui. Pecherzyk 20 mm i endo 9 mm. Niepekniety. Jak sie udało poprzedno tez byl przed pęknięciem. Jestem dobrej mysli. Te dwa tyg szybko miną tym bardziej że tyle zmian w naszym zyciu od jutra.
Wirusy przyjmuję garściami.s1985, Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
ehh ja nic nie przeczuwam, chce po prostu donosic do konca i zdrowe urodzic a co to bez różnicy
niezapominajka, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
niezapominajka wrote:Dobry wieczór dziewczynki. Widziałam Wasze maluszki i serdecznie gratuluję. Nie mam czasu na pisanie ale jak tylko mogę to Was podczytuje i każdej mocno kibicuje. Mój A się smieje że dzien bez forum dniem straconym.
Dzis miałam trzecią iui. Pecherzyk 20 mm i endo 9 mm. Niepekniety. Jak sie udało poprzedno tez byl przed pęknięciem. Jestem dobrej mysli. Te dwa tyg szybko miną tym bardziej że tyle zmian w naszym zyciu od jutra.
Wirusy przyjmuję garściami.niezapominajka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Nie majoweczko ja mam rwe kulszowa,a im mam wiekszy brzuszek to bol sie nadila cotszbardziej,a leku na to nie ma,chociasz brzuch tez czyje dzis mocni,ale to chyba promieniowanie,w poniedzialek sie wybiote do lekarza,mialam dopiero za tydzien ale pojde wczesniej bo zaczybam sie martwiccykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Nie majoweczko ja mam rwe kulszowa,a im mam wiekszy brzuszek to bol sie nadila cotszbardziej,a leku na to nie ma,chociasz brzuch tez czyje dzis mocni,ale to chyba promieniowanie,w poniedzialek sie wybiote do lekarza,mialam dopiero za tydzien ale pojde wczesniej bo zaczybam sie martwic
Uu to niedobrze. Ale próbuj nagrzewać (byle nie gorącym!) może akurat ulży
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
A ja właśnie wracam z urlopu dzieczeta wypoczelam sobie troszkę i teraz zabiorę sie za pisanie magisterki postanowienie
Wiaterek, Stópka, s1985, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ha, i udało mi się wytrzymać bez forum cały jeden dzień Zobaczymy, jak dalej będzie z tym odwykiem No normalne uzależnienie!
Aguś, super, że z maleństwem dobrze, a krwiak podlec nie urósł. Trzymam kciuki, żeby acard załatwił sprawę i żebyś mogła w końcu odetchnąć.
Majówko, gratuluję połowy ciąży! Ale to zleciało
Wiaterku, mnie szlag trafił jak poszłam na L4, bo też miałam krótko przed tym podwyżkę, ale ZUS liczy średnią z 12 miesięcy Ale jak Ci policzą 13 i premię, to faktycznie może wyjść lepiej niż normalnie
U mnie dzisiaj super wieści, bo zadzwonili z drugiego miejsca z propozycją pracy. Takie samo wynagrodzenie jak w tej pierwszej, ale bez tylu podróży służbowych i już po 3 miesiącach okresu próbnego umowa na czas nieokreślony więc jeżeli się utrzymam, za te 3 miesiące możemy wracać spokojnie do starań Więc raczej wezmę tą Do tego dzisiaj zamówiliśmy w Ikei pierwsze meble do sypialni i za parę dni prześpię się wreszcie na normalnym łóżku!
Od razu mi się humor od tego wszystkiego poprawiłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 23:03
s1985, Renia7910, Agnieszka0812, Wiaterek, marzusiax, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Witam z rana ja już po kawie siedzę w samochodzie i pędzę na grzyby
Agnieszka0812, pucek, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Kehlana_miyu super wieści! Zobacz jak pięknie układa się ta układanka, drobne elementy tworzą piękną całość, za rok pewnie będziesz zamawiała już mebelki dla dzidziusia
Nadziejko pięknego najważniejszego dnia! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Renia udanej, bezstresowej imprezy!Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzień dobry..
Nienawidzę nocy.noc nie dajr odpiczynku mam ochotę nakopac do tylka mojemu mężowi.. On za to śpi oburzony że smiem go budzić.. Chociaż w sumie juz nawet nie próbuje ostatnio.. Sama czołgam się do łazienki
Coś w niego ostatnio wstąpiło strasznego..zwykle mam dni jak z historii Agi,gdy mąż prosił Boga o zamianę z żoną, do tego jeszcze nauka,i zalatwienka z jego firmą..
i wieczorem,jak spakowalam mu sniadanie,obiad i deser do pracy, zapytalam czy jeszcze czegos potrzebuje bo muszę położyć się.
Uslyszalam w zamian tyradę, ze skrzywioną miną,że no dobra jestem w ciąży, ale bez przesady,zebym ja caly dzien siedząc w domu, ii w zasadzie nic nie robiąc, ciągle się nad soba rozczulala i byla wiecznie zmęczona bo przeviez nic mi się nie dzieje!i w ogóle jego mama to jak była w ciazy z mlodszym bratem,to jego kilkuletniego musiala wszrdzie brac i pracowała i uwaga: Jezdzila AUTOBUSEM!
A ja co..
Dodam tylko, że w ogóle się jeszcze ani razu nie skarzylam,tylko on to pewnie widziw nocy jak się budze i płacze i ze boli.I to go zwyczajnie drażniWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:00