Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co mam robic bol plecow,nog,brzycha nic nie pomaga,wydaje mi sie ze nawrot rwy piepszonej,nieiem czy jechac na pogotowie...szlak i tak gowno zrobia,ale nie wiem czy wytrzymam z bolu
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Nie wiem co mam robic bol plecow,nog,brzycha nic nie pomaga,wydaje mi sie ze nawrot rwy piepszonej,nieiem czy jechac na pogotowie...szlak i tak gowno zrobia,ale nie wiem czy wytrzymam z bolu
Ilonia nie lubię, ale jeśli źle się czujesz to jedz na IP, na pewno są jakieś metody żeby ulżyć ciężarnej, nie może być tak ze przez 9 miesięcy uierasz z bólu :'( -
ilonia1984 wrote:Ostatnio juz bylam na ip,zastrzyk pomigl na chwile,ale dzis bol jest jakis inny rwacy do nog,jesli nie minie do jutro pojade do szpitala,jak nie urok to sraczka
dodatkowo Magne B6 na bole w plecach, mi pomaga
Może Ci się napinają mięśnie pleców od brzuszka? Mi mąż masuje bo mięśnie tak twardnieją.s1985 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Wiaterek wrote:Majówka
co tam u Ciebie?
maly jest tak ruchliwy, ze dzisiaj obudził mnie kopniakami, salta chyba tam robił
jest taki pocieszny, juz w brzuszku
dno macicy mam 1-2 tyg do przodu, tzn wyżej niż na tydzień w ktorym jestem, takze jest do przodu
W czwartek mamy USG połówkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 19:52
Renia7910, Wiaterek, Stópka, niezapominajka, hiacynta99, kehlana_miyu, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik90 wrote:U nas juz polowa ciąży
maly jest tak ruchliwy, ze dzisiaj obudził mnie kopniakami, salta chyba tam robił
jest taki pocieszny, juz w brzuszku
dno macicy mam 1-2 tyg do przodu, tzn wyżej niż na tydzień w ktorym jestem, takze jest do przodu
W czwartek mamy USG połówkowe2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Madzik90 wrote:Ja nie robiłam bety
test tylko jeden
a cos nie tak jest?
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:nie bo gdzies tam wyczytałam ze jak wieksza beta to dziewczynka a jak mniejsza to chłopak ;p a ze ty juz wiesz jaka płeć to sie chciałam zapytac ;p
reszta to wszystko się nie sprawdzilo
s1985 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*