Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga,mowilam Ci,że to superDzidzius i pozbędzie się krwiaka szybko:) i będzie go tak kopał i szturchal,az ten się wchlonie!
Kehlana,wymiatasz,oferta za ofertą. Wszystko idzie zgodnie z planem!
Niezapominajka,to już dziś!!!
Pucus,jak dobrze i spokojnie już u Ciebie!
niezapominajka lubi tę wiadomość
-
Luna chyba bym wykrzyczała wszystko chłopu, ja jestem spokojna, ale do czasu! Potem zgoniłabym na hormony mój na szczęście wydaje się być wyrozumiały, częściowo pewnie dla świętego spokoju
pucek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Lunka no jak mój by się tak zachowywał to byłby już spakowany i wyprowadzony za drzwi Jestem przewrażliwiona i zdaję sobie z tego sprawę, ależ cholera jasna jestem po wielkiej stracie i mam prawo się nad sobą rozczulać. Mój to rozumie bo sam się boi jak nie wiem co i pewnie dlatego mi nie jojczy, że czegoś nie zrobiłam. Wczoraj wysprzątałam, zostawiłam tylko wannę do umycia, odkurzanie i podłogi bo uważam, ze to męcząca praca więc nalezy do jego obowiązków, a on mi na to, ze i tak za dużo zrobiłam.
Lunka nakop mu do d... bo przesadzaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Luna tak jak mówi Aga. Awanti a potem zgon na hormony. Mógłby chyba sam tez dupako ruszyć i cos zrobić.. A Ty mu jeszcze desery wymyślasz do pracy... Takiej zony to ze świecą szukać
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Aga na pewno wszystko sie uda i krwiaczek sie wchlonie. Maluszek ladnie rośnie a fotka dla Cioci ??
Wiaterek super że podwyżke dostalas choc ona Ci chyba za wiele nie da bo juz do pracy nie wrocisz i nie zdaza coli przeliczyc wynagrodzenia po nowej stawce ale to mile ze o Tobie pamietaja
Ilonka cholerna ta Twoja rwa, tak sie meczysz ten pomysl Agi z fizjoterapeuta mysle ze jest sensowny warto spróbować.
Klaudia od wczoraj zmaga sie z jakims zatruciem albo jelitówka
Odebralam wyniki AntyTpo i sa duzo za wysokie jeszcze wyższe niż z Wiki i juz mam stresa ale co ma byc to bedzie.
Biore sie za sprzatanie milego dniaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyLuna - awantura i foch, jedyne co poskutkuje. Czasami trzeba pięścią między oczy. Mój też miał parę haniebnych wykroczeń ale udało mi się go naprostować. Nie daj się, może biedny zazdrosny że nie jest na pierwszym miejscu. Buziaki
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Luna - awantura i foch, jedyne co poskutkuje. Czasami trzeba pięścią między oczy. Mój też miał parę haniebnych wykroczeń ale udało mi się go naprostować. Nie daj się, może biedny zazdrosny że nie jest na pierwszym miejscu. BuziakiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dobra Cioteczki
Dzidziuś był 3 dni do tyłu, nadrobił 4 i jest jeden dzień do przodu, 167 uderzeń 4,42 cm długości
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b140dbe5af9b.jpgpucek, monilia84, Wiaterek, Stópka, hiacynta99, kehlana_miyu, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Dobra Cioteczki
Dzidziuś był 3 dni do tyłu, nadrobił 4 i jest jeden dzień do przodu, 167 uderzeń 4,42 cm długości
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b140dbe5af9b.jpg
Ja już wysprzątałam, jeszcze ostatecznie podłogi przetrę... Czas brać się do roboty a nie na forum siedziećAgnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość
-
Haha,wystawic za drzwi..nie do konca sobie tp wyobrazam;)
Michala niestety rozpuescila mama,cale zycie byl utwierdzany w tym jakze heroiczna byla jej postasa i jaki trudny jej los..
To ze maz pracowal za granica,a ona inprezowala kiedy chciala w zyciu nie umyla nawet samochodu ,czy skosila trawy,bo ma od tego zawsze kogos..
Mowilam wam od początku ze on powinien dowiedzieć się na końcu, poki nie mam brzucha dużego, nie umie sobie tego uswiadomic..gdy zaczelam krwawic,poprzednim razem,spakowalam spokoj ie torbę i powiedziaalm zr jade do szpitala.. Twierdził ze swiruje i po co płacze..dopiero jak zobaczyl moja zaplakana twarz po wyjściu z usg do niego to dotarlo..i teraz tez tak jest,mama wytlumaczyla mu,ze przeciez to nie dziecko na takim etapie i to prawie standard ze sie tracj..i on wierzy że mama mowi mu najszczerzej jak sie da..
Niestety niewiele pozytywnych emocji zaznal w życiu, Boże Narodzenie to zwykle byl dla niego koszmar,odkad ma nirmalna rodzone czyli nas,zaczyna powoli to rozumieć i cieszyc się z drobnych spraw.
Swoje musi odczuć. I na pewno pokaże mu co ja sądzę o tym.
Ale z drugiej strony jego wymagajacy charakter,zawsze byl dla mnie takich troche naegatywnym motywatorem,na zasadzie jeszcze zobaczysz. I działało.
I teraz tez tak będzie -
nick nieaktualnyNo na pewno trening jest dobrym sposobem na rozładowanie emocji. Rozumiem Cię i te problemy z mężem, mój J jest jedynakiem i do dzisiaj momentami zachowuje się jak rozpieszczone dziecko. Ja pochodzę z rodziny wielodzietnej i niektóre zachowania są dla mnie niezrozumiałe... Nie ma wyjścia, trzeba walczyć o swoje i jak trzeba to huknąć z pięści niech się opamięta.
Dzisiaj jest bardzo dobry dzień, dobre podejście Luna
Ja już czekam na rodziców, jeszcze mam jechać i odebrać skorygowane zaproszenia, nie chce mi się, pojadę w poniedziałek, te najważniejsze są wydrukowane.
Miłego dnia dziewuszki -
Miłego dnia dziewczyny
Agnieszka0812, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015