Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie zaliczyłam pierwszy raz modlitwę nad wielkim okiem. Siostra zrobiła żurek i było mi tak niedobrze po nim, że masakra
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyCicho dzisiaj bo wszyscy zajęci ja nakarmiłam rodziców, J już śpi bo w nocy do pracy wstaje, jutro chrzciny i może nawet spotkanie zapoznawcze rodziców / teściowej, zobaczymy jak się sprawy potoczą.
Aga znam tą pracę w domu, jakoś nigdy nie miałam do niej zapału.
Chomiczka, Luna, trzymam kciuki za wtorkową wizytę, kolejna porcja dobrych wieści będzieAgnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:A ja właśnie zaliczyłam pierwszy raz modlitwę nad wielkim okiem. Siostra zrobiła żurek i było mi tak niedobrze po nim, że masakra
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hejka
U mnie kiepska nocka ciągle sie budzilam ale czuje sie dosc dobrze nie zasypiam na stojaco. Ten dzien zmiany czasu zawsze jest dla mnie trudny he he
Ja dzisiaj planuje po kosciele wypad na rodzinny spacerek
Miłego dnia dziewczęta
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczynki. U mnie dziś jest dzień kiedy dowiedziałam się że serduszko nie bije. To też była niedziela. Jakoś nie mogę przestać o tym myśleć. Dobrze, że idę dziś do tego szpitala na sprawdzenie tętna bo chyba bym dziś zwariowałaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Cześć dziewczynki. U mnie dziś jest dzień kiedy dowiedziałam się że serduszko nie bije. To też była niedziela. Jakoś nie mogę przestać o tym myśleć. Dobrze, że idę dziś do tego szpitala na sprawdzenie tętna bo chyba bym dziś zwariowała
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość