Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się budziłam, w ogóle jakieś dziwne sny miałam, no i jakiś taki niepokój czułam, może dlatego że chłopaki spali u teściów, a oni nie wiedzą o ciąży i że w szpitalu leżałam, pewnie przyjdzie mi się tłumaczyć bardzo tego nie lubię. I chyba po ostatnim numerze teściów z ciotka, nie mam ochoty tam jechać
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja nie idę, bo jestem dopisana do listy wyborców u rodziców
Kasia Twój synek ma serce jak dzwon!
Albo córeczka ostatnio oglądalam ubranka dla dzieci i tak mi się te dla dziewczynek podobają ze masakraAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
My tez juz wstaliśmy. Wydaje mi się ze zaczynam czuć pucusia. Czasami to takie delikatne klujniecia a dwa razy poczułam juz takie cos jakby motyl zatrzepal skrzydłami
Agnieszka0812, Renia7910, chomiczka, Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Albo córeczka ostatnio oglądalam ubranka dla dzieci i tak mi się te dla dziewczynek podobają ze masakra
W każdym bądź razie Twoje dziecko na pewno ma silne serduszko!
Pucuś gratuluję pierwszych ruchów!Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyRodzice pojechali już do brata pomóc w przygotowaniach ja zostałam z ich psem, doprowadzam mieszkanie do porządku. Dzisiaj teściowa przyjedzie i będzie oficjalne spotkanie wszystkich, takie zapoznawcze. Jak na złość nie mam ciasta żadnego ani składników żeby coś na szybko upiec. Trudno, przy czekoladkach i kawie zasiądziemy, na szybko zrobiłam sałatkę z tuńczyka, musi starczyć.
Dziewczyny,obiecałam sobie że skończyłam z nakręcaniem się ale... Krzyż boli jak na ostrą @, do tego dużo jak na mnie białego kremowego śluzu... Jeśli tym razem się nie udało to odpuszczam sobie obserwowanie jakichkolwiek objawów, nie rozumiem swojego ciała, poddaję się.
Jutro wizyta u gina na szybko potwierdzająca że owulacja jednak była i zaczynam brać luteinę.Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hej dziewoje,ja czuje sie do dupy,plery bola i wszystkie kosci,wczoraj poszlam na ip gdzie zostalam potraktowana jak bym wymyslala,staralam sie wytlumaczyc,ze jestem po porobieniu i sie martwie bo boli brzuch ale pan doktor chyba spal i go wybudzilam i byl bardzo wkurwiony,niestety ja tez bylam wkurwiona i zjebalam pana doktora i sobie poszlam,wiecej moja noga tam nie postanie w tym szpitalu,dzis z brzychem lepiej plecy bola dalej,jutro ide do mojego lekarza,zadzwonilam do niego i opowiedzialam,ze pan doktor mnie nawet zbadac nie chcial,jedyno co to polozyc a jak nie to wypad...moj lekarz sie oburzyl i powiedzial,ze jesli nie wytrzymam do poniedzialku to zebym do jego szpitala przyjechala,ale ze ten bol moze byc od nasilajacej sie rwy kulszowej...wiec moze wytrzymam bo ten szpital jest dosc daleko...mortwie sie o swoje dziecko,to chyba nie jest dziwne do jasnej cholery...a z dobrych rzeczy,mamy imiona dla bobasa naszego,do 2 zesmy wczoraj toczyli boj,albo bedzie Zosia albo michas jutro powinnam juz wiedziec co tam sie kryje pod serduszkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 10:31
monilia84 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Renia nie wiem czy pamiętasz jak pisałam jeszcze na poprzednim forum, że jak byłam pod prysznicem to zauważyłam biały śluz, wtedy Justine całkowicie zbila mnie z tropu, że po co się nakrecam, że pewnie nie jestem w ciąży... A to akurat był tak jak u Ciebie teraz 5-6-7 dpo, wtedy po tym wpisie lekko załapałam doła i stwierdziłam co ma być to będzie i tak jak Ty, że muszę odpocząć od tego wszystkiego, tydzień później już miałam pozytywny test bardzo bym chciała, żebyś miała taki sam test za tydzień
Ja u teściów w domu, oni z chłopakami pojechali do Izbicy Kujawskiej, do prababci, będą wieczoremRenia7910, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No ja to wszystko rozumiem,ze nie ma jak zbadac,na czym,nie ma pokoju,ale tak jak pisalam wczesniej,od poczatku pan mnie potraktowal,jak bym wymyslala,nie ma krwawien,plecy bola wiec naturalnie ze nic sie nie dzieje a ja wymyslam,wiec jak moglam tam zistac,ostatnio bylam to byl inny lekarz,to no lozko mnie polozyl obmacal a teraz nic...juz tam wiecej nie pojde...wole jechac 30 km do mojego szpitala w ktorym bede rodzic,przynajmiej tam pracuja ludzie a nie zaspane swinie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Hej dziewoje,ja czuje sie do dupy,plery bola i wszystkie kosci,wczoraj poszlam na ip gdzie zostalam potraktowana jak bym wymyslala,staralam sie wytlumaczyc,ze jestem po porobieniu i sie martwie bo boli brzuch ale pan doktor chyba spal i go wybudzilam i byl bardzo wkurwiony,niestety ja tez bylam wkurwiona i zjebalam pana doktora i sobie poszlam,wiecej moja noga tam nie postanie w tym szpitalu,dzis z brzychem lepiej plecy bola dalej,jutro ide do mojego lekarza,zadzwonilam do niego i opowiedzialam,ze pan doktor mnie nawet zbadac nie chcial,jedyno co to polozyc a jak nie to wypad...moj lekarz sie oburzyl i powiedzial,ze jesli nie wytrzymam do poniedzialku to zebym do jego szpitala przyjechala,ale ze ten bol moze byc od nasilajacej sie rwy kulszowej...wiec moze wytrzymam bo ten szpital jest dosc daleko...mortwie sie o swoje dziecko,to chyba nie jest dziwne do jasnej cholery...a z dobrych rzeczy,mamy imiona dla bobasa naszego,do 2 zesmy wczoraj toczyli boj,albo bedzie Zosia albo michas jutro powinnam juz wiedziec co tam sie kryje pod serduszkiem2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny nie wiem czy wytrzymsm do wtorku.myslicue ze powinnam jechac na ip?Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Cały czas plamię ;( Lekarka na IP ostatnio mi powiedziała, że jak się nasili krwawienie to żeby przyjechać. Ale to plamienie mi strasznie siada na psychikę ;( Nie chce czekać do wtorku na wyrok ;( Tylko czy mnie przyjmą ;(Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Jedz,ja wczoraj pojechalam,to odrazu chcieli przyjac bez badan,wiec ciebie jak najbardziej powinni przyjac na oddzial,tam czula bys sie bezpieczna i zrobili by wszystkie wyniki,jedz bo sie psychicznie wykonczysz
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:Niezapominajka jak po ślubie?
Teraz tylko czekamy na owoce poranka przedślubnego i nocy poślubnej
Tymczasem pozadrawiamy http://naforum.zapodaj.net/5f6588a8fb36.jpg.htmlAgnieszka0812, s1985, kehlana_miyu, Renia7910, chomiczka, monilia84 lubią tę wiadomość