Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnys1985 wrote:reniu , niezapominajka kiedy testujecie?
A Ty Niezapominajko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 21:23
s1985, Stópka lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Dziękuję wszystkim za gratulacje. Zaczynamy nowy etap życia, choć nie wiem co może się zmienić po 8 latach...
s1985, Agnieszka0812, niezapominajka, Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Wyników wyborów na chwilę obecną nie komentuje...modle się o jak najawieksze rozbicice i uzyskanie progu przez kazda mozliwa partię. Każdą.
Ja czuje się fatalnie. Od godziny 17 boli mnie brzuch z przerwami,mąż pytany przeze mnie,czy mam jechać na sor,czy nie.ll..nic nie mówi..a ja nie chce panikowac..w zasadzie to od 17do 23 spalam i budzil mnie tylko ten ból.. -
Dzień Dobry z rana
Niezapominajeczko Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia życzę Wam tego wymarzonego prezentu najlepszego na świecie
Reniu trzymam kciuki za testowanko
Miłego dnia
Agnieszka0812, s1985, niezapominajka, Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
lunadelrospo wrote:Dzien dobry.
Ciężko zacząć dzien z takimi wiadomosciami..
Budze syna,zbieramy się na badania krwi.niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No dzien doby,witam sie w sredniowieczu,bo niebawem nasz kraj zacznie go przypominac ja tez ide na wyniki zaraz,morfologie i mocz,chodz narazie ciezko z lozka sie ruszyc a na 16,30 do lekarza,mam badzieje pozbac plec i nie wyjde z gabinetu jak mi nie powie co jest ale jestem glodna a tu nie moge nic opalaszowac buuu
s1985, niezapominajka, Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No dzien doby,witam sie w sredniowieczu,bo niebawem nasz kraj zacznie go przypominac ja tez ide na wyniki zaraz,morfologie i mocz,chodz narazie ciezko z lozka sie ruszyc a na 16,30 do lekarza,mam badzieje pozbac plec i nie wyjde z gabinetu jak mi nie powie co jest ale jestem glodna a tu nie moge nic opalaszowac buuu
Wiaterek, niezapominajka, Renia7910, ilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A my się witamy w 10 tygodniu z taką obojętnością na wieści ze jest to aż niepokojące liczę tylko na to ze nie będą mieć większości a reszta? No coz- demokracja.
monilia84, niezapominajka, s1985, Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ilonka trzymam kciuki stawiam że u Ciebie będzie synuś ale zobaczymy
Lunka nie wiem co Ci powiedzieć, jeśli Cie to uspokoi to leć na betę, a lekarza kiedy masz bo zapomniałam ???? kurcze ja to muszę wszystko pisać, bo jestem otępiała w tej ciąży
Wiatereczku gratuluje 10tc super
Iloncia u Ciebie ten czas tak leci, 17tc supers1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Lunka, kochana - jak dzisiaj? Nadal boli? Może spróbuj umówić się do lekarza...
Wiaterku, gratuluję 10 tyg
Ilonia, to co ma być widać? Synek czy córka Ci się marzy?
Renia, trzymam kciuki
Aga. Sysia i Monia, u Was mam nadzieję bez dolegliwościs1985, monilia84, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Lunka faktycznie jeżeli masz być spokojniejsza to może iż na ta betę?
Ilonka juz Ci dziś pokaże ci ma między nóżkami. A imiona piękne
Monilka to chyba normalne w ciąży. Ja ciągle zapominam co miałam zrobić kilka minut wcześniejmonilia84, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Mowie do męża ze ja tego nie ogarni,jeszcze mojej partii tak niewiele brakło.. A mąż patrzy na mnie jii mówi.. No wiesz 500 zl na drugie dziecko dostaniesz na pocieszenie...
W d.pe niech sobie wsadza tpieniądze,wspolczuje wszystkim ludziom,którzy oddali tak beznadziejny głos z tego powodu.s1985, chomiczka, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Lunka, kochana - jak dzisiaj? Nadal boli? Może spróbuj umówić się do lekarza...
Wiaterku, gratuluję 10 tyg
Ilonia, to co ma być widać? Synek czy córka Ci się marzy?
Renia, trzymam kciuki
Aga. Sysia i Monia, u Was mam nadzieję bez dolegliwości
Jak tak bedzie do jutra,to cudnie:)
Lekarz coś jutro zobaczy na usg?
Jak myślicie?niezapominajka lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Nir boli. Jest calkiem spoko od godziny, dwóch..
Jak tak bedzie do jutra,to cudnie:)
Lekarz coś jutro zobaczy na usg?
Jak myślicie?Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18