Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Mowie do męża ze ja tego nie ogarni,jeszcze mojej partii tak niewiele brakło.. A mąż patrzy na mnie jii mówi.. No wiesz 500 zl na drugie dziecko dostaniesz na pocieszenie...
W d.pe niech sobie wsadza tpieniądze,wspolczuje wszystkim ludziom,którzy oddali tak beznadziejny głos z tego powodu.
Ps. Jeszcze nie ma oficjalnych wyników wiec szansa jestlunadelrospo, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Jutro mam lekarza..wiec nie wiem czy sens jest z jedną beta iść
Lunka mój lekarz na betę wogóle mi nie spojrzał, powiedział beta potwierdza ciąże i tyle. Także jak jutro masz lekarza to ja osobiście nie poszłabym na betę
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
niezapominajka wrote:Lunka, kochana - jak dzisiaj? Nadal boli? Może spróbuj umówić się do lekarza...
Wiaterku, gratuluję 10 tyg
Ilonia, to co ma być widać? Synek czy córka Ci się marzy?
Renia, trzymam kciuki
Aga. Sysia i Monia, u Was mam nadzieję bez dolegliwości
Niezapominajeczko u mnie spokojnie bez dolegliwości, czasem zaboli mnie podbrzusze ale to przez moje szybkie wstawanie z łóżka. Chwilkę odczekam i już jest ok. Zaczynam powoli odczuwać takie bulgotanie w brzuszku czyli za niedługo mogę dostać pierwszego kopaniezapominajka, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny,
Pucek, super, że te testy wyszły dobrze Teraz już chyba będziesz trochę spokojniejsza
Chomiczka co u Ciebie?
Lunka ja chyba bym poszła na betę na Twoim miejscu. Myślę, że trochę Cię to uspokoi.
Niezapominajka gratulację Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Kehlan bardzo się cieszę, że sprawy zawodowe zaczynają się układać. To dobry znak, mam nadzieję, że już niedługo wznowicie starania i przywitamy, nową przyszłą mamusię
Kurde przez ta zmianę czasu od dwóch dni mierzę temp. według nowego czasu a jakby nie patrzeć to godzina różnicy, no ale cóż, nie będę się specjalnie zrywać wcześniej... Zwłaszcza, że i tak w drugiej połowie cyklu odstawiam termometr. Mogłybyście zerknąć na mój wykres? Owulkę zaznaczyłam sobie sama, ale nie jestem pewna czy dobrze, może coś poradzicie?
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, rodzice właśnie pojechali, szybko mieszkanie ogarne i lecę załatwiać parę spraw, ok.15 mam być u gina po luteinę, oczywiście jest za wcześnie żeby na usg mógł cokolwiek zobaczyć, tak więc czekamy cierpliwie do końca tygodnia może wtedy coś się wyjaśni.
Co do wyników wyborów to ja też siebie pytam - kto nm to zrobił??? Ale prawda jest taka że te 500zl na dziecko dla wielu ludzi będzie wybawieniem, i to jest nasza smutna polska rzeczywistość. Ciągle wytykanie błędów i wskazywanie winnych czy to rzeczywistych czy wyimaginowanych dało efekty. Ale nie ma co się przejmować. Na początku będą chcieli zabłysnąć więc może parę fajnych rzeczy zrobią, a po 4-8 latach nastąpi narodowe otrzeźwienie i pałeczka znów powędruje w drugą stronę.
Miłego dnia dziewczynkis1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie z wami od czwartku mam rozwolnienia, nie przejmowałam sie nimi bo byly tylko z rana i tylko po raz. Dzis juz w wc bylam 4 razy i nie wiem co się dzieje ? Niby wzięłam smecte teraz!!
Wściekła jestem bo miałam ochotę na spaghetti dzis, a tu dietę trzeba będzie zastosować . Wychudzona jestem dosyć, mąż wczoraj sie potłukł na moim kręgosłupie
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajeczko u mnie wszyscy mowia,ze bedzie chlopak i tez bym chciala chlopaka bo cora juz jest,ale jak bedzie Zosia to tez sie bede cieszyc...mi to obojetne,moj tez chcialby chlopaka,zobaczymy...Ja juz po wynikach,sie naczekalam bo poniedzialek,zakupy zrobilam na ogorkowa i fasolke po bretonsku i z glowy,trzeba posprzatac zawsze po niedzieli sajgon u mnie,bo nikt nic nie robi,bo niedziela
Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
hiacynta99 wrote:Witam sie z wami od czwartku mam rozwolnienia, nie przejmowałam sie nimi bo byly tylko z rana i tylko po raz. Dzis juz w wc bylam 4 razy i nie wiem co się dzieje ? Niby wzięłam smecte teraz!!
Wściekła jestem bo miałam ochotę na spaghetti dzis, a tu dietę trzeba będzie zastosować . Wychudzona jestem dosyć, mąż wczoraj sie potłukł na moim kręgosłupiecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnypucek wrote:Renia, 500 zl dostana a będzie ich to kosztować 700. W Polsce będzie druga Grecja bo na te pisowskie populistyczne obietnice niw ma pieniedzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie wyszła kreska dużo jaśniejsza od testowej na owulacyjny i ciemniala z dnia na dzień. Robiłam je bo mi zostały i naprawdę testy owu wykrywają ciążę
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Dziewczyny, jak to jest z testami owulacyjnymi? Tydzień po ovu wychodzi cień cienia. Czy to w ogóle może być wyznacznikiem czegokolwiek?
Ja dla porównania zrobiłam test ovu, juz po pozytywnym teście ciążowym, testowa wyszła ciemniejsza od kontrolnej! Test ovu wykrywa hcg trzymam kciuki za fasolkę -
U mnie też testy ovu wykrywaly ciążę
Renia7910 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:To by był głos z niebios... Ale czas pokaże. Niby się nie nakręcam ale same wiecie jak to jest
Stópka, skomplikowany ten Twój wykres, poddaję sie
Renia a widziałaś mój ? Haha tez powalony czasem na takich wykresach lubi byc zielono tezRenia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny