Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bedzie niestety gorszy.. Pod względem fanatyzmy inwigilacji,afer,zamachów i zbrodni narodowych i polityki zagranicznej.
Niestety.
Jeżeli wczesniej wchodzilismy w tylek amerykanom,to teraz bedzie Kaczyński machal szabelką na prawo i lewo.
A gospodarka stanie w miejscu -
marzusiax wrote:Mam tylko nadzieje że Duda ma swój rozum...
Żaden szanujacy się prawnik,nie wypowiada się w mediach o tematach odpowiedzialnosci karnej konstytucyjnej 'wiadomo ze' gdy prawomocny wyrok nie zapadl.
I zadem szanujacy się czlowiek,nie sklada obietnic bez pokrycia.
Nawet,gdyby nagle doznal olśnienia, to jaką pozyvje ma prezydent w Polsce..funkcja symboliczna,reprezentacyjna..
Sejm rozwiąże co najwyzej,a ten sejm i tak 4 lat nie doczeka..s1985 lubi tę wiadomość
-
Ahh zmiana tematu,bo ja się dopuero rozkręcam;)
Wytrzymalam dzis bez bety,tak jak mowila Monilka,moj lekarz tez jsst zdania,ze to jest niekonieczne badanie.
Jutro pojde na wizytę, wszystko będzie jasne. Na serduszko wiem,ze za wcześnie, pęcherzyk chyba juz będzie, jesli nie to wtedy zaczne sie martwićmonilia84 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Niestety.. To pionek w grze kolejny.nikt kto ma swoj rozum,nie wystawia się na pierwszy ogien w takiej przepychance politycznej.
Żaden szanujacy się prawnik,nie wypowiada się w mediach o tematach odpowiedzialnosci karnej konstytucyjnej 'wiadomo ze' gdy prawomocny wyrok nie zapadl.
I zadem szanujacy się czlowiek,nie sklada obietnic bez pokrycia.
Nawet,gdyby nagle doznal olśnienia, to jaką pozyvje ma prezydent w Polsce..funkcja symboliczna,reprezentacyjna..
Sejm rozwiąże co najwyzej,a ten sejm i tak 4 lat nie doczeka..hiacynta99, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Ahh zmiana tematu,bo ja się dopuero rozkręcam;)
Wytrzymalam dzis bez bety,tak jak mowila Monilka,moj lekarz tez jsst zdania,ze to jest niekonieczne badanie.
Jutro pojde na wizytę, wszystko będzie jasne. Na serduszko wiem,ze za wcześnie, pęcherzyk chyba juz będzie, jesli nie to wtedy zaczne sie martwić
Pęcherzyk na pewno będzie ale pociśnij tego lekarza niech coś Ci doradzi na te bóle
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyNa bole biorę nospe i magnez ! Endo mi zlecił badania na magnez! Nie dobór magnezu może doprowadzić do poronienia ! Cos w tym chyba prawdy jest bo jak biorę magnez jest lepiej!
Moja sąsiadka miała okropne bole brzucha, krzyża i brala 6 tab magnezu dziennie z konsultacja ginekologiczną. -
Mi lekarz tez kazał brać magnez. Biorę forte i chyba faktycznie jest lepiej.
Nie wchodzę juz na czerwcowe Mamusie bo juz dziś jedna dziewczyna dowiedziała się ze ciąża obumarła a jeszcze tydzień temu było okWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:A ja stoję pod gabinetem gina a tam zamknięte... I widzę że on w poniedziałek nie przyjmuje. Nie rozumiem. To po co kazał mi przyjść?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
U nas na kwietniówkach jedna się dowiedziała że jej dziecko prawdopodobnie nie ma nerek i pęcherza... czeka teraz na wyniki amniopunkcji i jest w szpitalu robią jej badania... mam nadzieję że jednak z jej dzieckiem wszystko okej...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyPrywatny gabinet poza szpitalem. Tel.kontaktowy tylko stacjonarny, na razie nikt nie odbiera. Poczekam jeszcze z 15 minut i jak co to jutro przyjadę znów. On był podziębiony ostatnio, tak się zastanawiam, może myślał o piątku a powiedział poniedziałek? Sama nie wiem
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki! Widzę, że polityka główny temat dzisiaj
Niezapominajko pięknie wyglądaliście!
Renia Ci lekarze nie raz się zapominają
Ja mam zapalenie żył od źle założonego wenflonu najciekawsze jest to, że nie miałam ani jednego wlewu zrobionego, założyli mi przy przyjęciu tak na wszelki wypadekRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyA zapalenie żył samo przechodzi? Nie znam się... Mi w szpitalu też kazali trzymać ten cholerny wenflon i tłumaczenie że zaraz dostanę zapalenia nic nie dało, dopiero na nocnej zmianie ktoś się nade mną ulitował.
No dzis polityka numerem jeden, taki dzień -
Czekam pod gabinetem,powinnam wchodzic a 3 przedemna...i siedze i mysle I zaczynam sie stresowac a wogole nie myslalam o tej wizycie,moze ja tez magnez na te bole brac powinnam,moze pomoze zaraz zapytam,to co kochane czy ktoras obstawia dziewczybe czy wszystkie chlopaka ?cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia ja biorę magnez x3
Renia mam smarować maścią, po kilku dniach powinno przejść, dziś mi już mocno dokucza, bo nie mogę ręki rozprostować, zrobiło się czerwone i ciepłe. Jak nie pomoże to do lekarza znowu, po tabletki, ale biorę acard, może pomócFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15