Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny, jak to jest z testami owulacyjnymi? Tydzień po ovu wychodzi cień cienia. Czy to w ogóle może być wyznacznikiem czegokolwiek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 10:45
Renia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
hiacynta99 wrote:Renia a widziałaś mój ? Haha tez powalony czasem na takich wykresach lubi byc zielono tez
O ja bym się bardzo ucieszyła z zielonościhiacynta99, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Renia7910 wrote:To by był głos z niebios... Ale czas pokaże. Niby się nie nakręcam ale same wiecie jak to jest
Stópka, skomplikowany ten Twój wykres, poddaję sie
Renia, no skomplikowany, dlatego Was podpytuję, bo jakoś chyba bardziej to ogarniacie Poza tym jak spojrzy na ten wykres ktoś nie związany z nim "emocjonalnie" to bardziej racjonalnie do tego podejdzieRenia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
pucek wrote:Renia, 500 zl dostana a będzie ich to kosztować 700. W Polsce będzie druga Grecja bo na te pisowskie populistyczne obietnice niw ma pieniedzy
Wiaterek, Renia7910, chomiczka, ilonia1984, pucek lubią tę wiadomość
-
Lunka to przynajniej masz ciekawie :)A mnie calczas boli brzuch i teraz nie wiem czy promieniuje od krzyza czy krzyz boli od brucha...mam okropne zawroty glowy,ciekawe jak wyjda wyniki z krwi bom slaba okropnie ok 13 powinny byc
lunadelrospo lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Luna tylko mnie to tak dziwi, bo z kim rozmawiałam to nie głosował na pis, a tu sie okazuje ze prawie co druga osoba ze wszystkich głosujacych oddala glosy na pis... ciekawe ile osob mnie zatem oszukało ;p
Renia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Luna tylko mnie to tak dziwi, bo z kim rozmawiałam to nie głosował na pis, a tu sie okazuje ze prawie co druga osoba ze wszystkich głosujacych oddala glosy na pis... ciekawe ile osob mnie zatem oszukało ;p
Starsi ludzie głosują na PiS. U młodszych się rozlozylo na wszystkie partie. Może Cię nawet nikt nie oszukał. Tak swoją drogą starsi z mojej rodziny są wszyscy za pisem. Baa nawet mnie namawiali. Ale ja nie oceniam. Każdy ma swoje poglądy. PO tez nie chciałam żeby wygrało wiec mi to obojętne.Mój obowiązek pójścia na wybory spełnilam. Zagłosowałem nie za tylko przeciw i dla mnie to jest porażka ze nie mam wyboru który by mnie w pełni satysfakcjonowal. Za 4 lata będzie można ocenić czy wybór Polaków był ok czy okazał się kompletnym nieporozumieniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 12:17
pucek, Stópka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ale się tu zrobiło politycznie Ale myślę, że Wiaterek ma rację, bardzo dużo osób starszych jest za PiS'em, a głosy młodych osób porozbijały się na kilka partii i tak to właśnie wyszło, no ale cóż, nic już na to nie poradzimy. Ja co prawda nie głosowałam, bo musiałabym jechać specjalnie 100 km do swojego okręgu, ale przynajmniej mojego M. zaciągnęłam (bo jakoś nigdy nie był chętny do głosowania) więc jakiś tam swój udział w głosowaniu mam
Wiaterek, pucek lubią tę wiadomość
Stópka
pucek wrote:Myślę, ze wiele mlodych osób jest za pisem, uwierzyli w obietnice o dodatkach na dziecko, mieszkaniach za 2,5 tysiąca itd.. Niestety
Wiaterek lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja mówię z mojego otoczenia. W sumie to nikt z nich nie jest zadowolony z wyborów. A jak ktoś wierzy, że będzie mu się lepiej żyło bo dostanie 500 zl to może się zdziwić. Ja bym wolała mieć możliwosc dostać żłobek państwowy bez znajomości niż dostać pieniądze. Ale co kto lubi. Ja tam się ciesze ze na razie nie musze korzystać z żadnej pomocy od państwa. Nic mi się nie należy, ani mieszkanie dla młodych, ani żadne dodatki, ani nawet w pracy żadne dodatkowe grusze czy inne bony a i tak wole w ten sposób niż się prosić i cokolwiek
Stópka, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
A mnie się wydaje wręcz odwrotnie. Nie sądzę, żeby w Polsce młodzi ludzie, byli, aż tak bezmyślni żeby uwierzyć, w obietnice o mieszkaniach za 2,5 tysiąca za metr kwadratowy, czy w dodatki na dziecko. Ja akurat w chwili obecnej patrzę na podejście ludzi zwłaszcza młodych z perspektywy Warszawy i szczerze mówiąc, coraz częściej zauważam, że młodzi wypinają się na ten kraj i ewentualne "profity" ze strony państwa. Każdy zdaje sobie sprawę, że musi liczyć sam na siebie, więc myślę, że każdy doskonale zdawał sobie sprawę z tego, że te obietnice to po prostu gruszki na wierzbie.
Wiaterek lubi tę wiadomość
Stópka
Ja mam na przykład znajomą na fb, ok 4 lata starszą ode mnie, czyli nadal przed 30, ma syna ok 4-5 lat, nie pracuje, i generalnie wszystko co osiągnęła to to dziecko... no i tak nawoływała do głosowania na pis ze az chcialam jej cos skomentować... także wydaje mi się, że sporo młodych ludzi z mniejszym wykształceniem uwierzyło w brednie kaczynskiego
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja nie mówię, że nie ma takich przypadków, ale uważam, tak samo z resztą jak Wiaterek, że jeśli chodzi o młodych ludzi, to jednak większość głosowała za innymi partiami o ile w ogóle poszli na wybory, a najwięcej na PiS poszło osób starszych.
Co jak co, ale ja uważam, że ani jedni ani drudzy nie byli by dobrzy. Jak to w polityce, mało kto, daje obietnice z pokryciem... Wszyscy dbają tylko o własne stołki.Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Stópka wrote:Ja nie mówię, że nie ma takich przypadków, ale uważam, tak samo z resztą jak Wiaterek, że jeśli chodzi o młodych ludzi, to jednak większość głosowała za innymi partiami o ile w ogóle poszli na wybory, a najwięcej na PiS poszło osób starszych.
Co jak co, ale ja uważam, że ani jedni ani drudzy nie byli by dobrzy. Jak to w polityce, mało kto, daje obietnice z pokryciem... Wszyscy dbają tylko o własne stołki.
Nie sądzę że PiS będzie gorszy od PO. Tak po prostu.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki