Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja rozwijam znowu skrzydła kulinarne i upiekłam dziś szynkę z kaszą pęczak i zrobiłam sos chrzanowy do tego Aż się M. odobraził zostało też na jutro więc ugotuję tylko ziemniaczki do tego Wieczorem wstawiam warzywa na sałatkę jarzynową
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
No to ciotki bedzie zosia,te co trafily maja flache,ale jaja moj z krzezzla spafl a ja sie ciesze byla taka sliczna i z ADHD...jezu jak ja ja kocham a z gorszych wiesci mam zapalenie nerek,zaalenie pecheerza i 2 antybiotyki taka kaszanka,dlatego te plery bola i brzuch ale mala zdrowa i wielka juz
Wiaterek, s1985, Agnieszka0812, hiacynta99, Stópka, niezapominajka, chomiczka, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
A na obiad krem z papryki z bryndza i schab pieczony w mleku
Ja w ogole nie wymiotuje,nie jest mi niedobrze,piersi jak dotkne to tylko bola,nic się nie dzieje..no nic...tylko spac i spac,ale to tez efekt pogody mozeAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:No to ciotki bedzie zosia,te co trafily maja flache,ale jaja moj z krzezzla spafl a ja sie ciesze byla taka sliczna i z ADHD...jezu jak ja ja kocham a z gorszych wiesci mam zapalenie nerek,zaalenie pecheerza i 2 antybiotyki taka kaszanka,dlatego te plery bola i brzuch ale mala zdrowa i wielka juz
s1985 lubi tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:No to ciotki bedzie zosia,te co trafily maja flache,ale jaja moj z krzezzla spafl a ja sie ciesze byla taka sliczna i z ADHD...jezu jak ja ja kocham a z gorszych wiesci mam zapalenie nerek,zaalenie pecheerza i 2 antybiotyki taka kaszanka,dlatego te plery bola i brzuch ale mala zdrowa i wielka juz
Zosia no to Ilonka Twój Ci nie odpuści i jeszcze Michałek będzieRenia7910, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyOj musiałaś się nieźle zaziębić albo od pęcherza poszło na nerki uważaj na siebie Ilonia :-o
Aguś z tą ręką to rzeczywiście nieźle, ja zawsze tak reaguje na wenflon, ale raz tylko miałam tak jak Ty, dzieciakiem jeszcze byłam, skojarzyłam po Twoim opisie.
Widzę dzisiaj wszystkie szczyty kulinarne zdobywamyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Zosia no to Ilonka Twój Ci nie odpuści i jeszcze Michałek będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:38
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
kurcze wlasnie nie mam,przez te nerki bo najpierw mala zbadal,zmierzyl a potem wjechal na nery i sie wystraszyl,kazal wstac pukal po nerach i z tego wszystkiego zapomnielismy obydwoje o tym.jak juz ubrana bylam to przypomnialam sobie ale za tydzien na ktrole to mi zrobi no to co od jutra zaczynam zakupy sukienusie,opaseczki ale czad.....ciesze sie strasznie
s1985, lunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812, niezapominajka, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:kurcze wlasnie nie mam,przez te nerki bo najpierw mala zbadal,zmierzyl a potem wjechal na nery i sie wystraszyl,kazal wstac pukal po nerach i z tego wszystkiego zapomnielismy obydwoje o tym.jak juz ubrana bylam to przypomnialam sobie ale za tydzien na ktrole to mi zrobi no to co od jutra zaczynam zakupy sukienusie,opaseczki ale czad.....ciesze sie strasznie
pucek, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Ilonka może lepiej wyleż trochę to choróbsko, z zakupami zdążysz dla Zosieńki Moja babcia ma na imię Zofia i też chciałam dać dziewczynce imię po niej, ale mój M. stwierdził że nie dajemy imion po babkach dziadkach ani zmarłych członkach rodziny ;p
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Agnieszka0812 wrote:Ja mam zachciankę i właśnie gotuję buraki, jeszcze mam ochotę na placki ziemniaczane
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:kurcze wlasnie nie mam,przez te nerki bo najpierw mala zbadal,zmierzyl a potem wjechal na nery i sie wystraszyl,kazal wstac pukal po nerach i z tego wszystkiego zapomnielismy obydwoje o tym.jak juz ubrana bylam to przypomnialam sobie ale za tydzien na ktrole to mi zrobi no to co od jutra zaczynam zakupy sukienusie,opaseczki ale czad.....ciesze sie strasznie
Agnieszka0812, ilonia1984, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Sysia a z czym u Ciebie te placuszki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 18:12
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:Standard ziemniaki z cebulką plus przyprawy nie lubię z serem i kiełbasa
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...