Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:mi to się nigdy nie chce trzeć tych ziemniorów ;P dlatego rzadko robię2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Czego się nie robi jak się ma takie zachcianki na ziemniaki, gdzie ja ziemniaków przed nie jadłam w ogóle
s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Mi też sięwydaje że najlepiej na tarce bo od takich dużych obrotów robi się paćka trochę ALe jest to pomysł jak ktoś nie lubi trzeć My w niedziele do mamusi, muszę ją namówić na pyszny rosół któy za mną chodzi od miesiąca
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Aaaa ja juz w to wszystko nie wierze,nie wymiotowalam ladnie wygladalam,bie bylo osoby co by nie mowila,ze chlopak bedzie i mi wkrecili to,ale dzis przed usg bylam wrecz pewna,ze bedzie dziewczyna,takie przeczucie mnie zlapalo i wcale sie nie zdziwilam :)wiec Agus,ja to mysle,ze nie ma co wrozyc,niebawem sie dowiemy ale mnie mala kopie teraz,za kare chyba...Reniu obot domu mam centrum handlowe,zobacze jak sie bede czula,ale marze o tym od dawna,zeby isc i kupic cos swojemu dziecku i tak sie wstrzymuje,ale bedzie radosc...nery nie odpadna,3 dbi lazilam Z zapaleniem i zyje,teraz mam leki,przejdzie...najsmieszbiejsze rok temu na wszystkich swietych nie poszlam bo mialam zapalenie nerek i zygalam jak kot i sytuacjia sie powtarza,dziwne,ze w tym samym czasie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Tak sobie czytam o waszych dobrych wiesciach i zaczynam się zastanawiać, co czeka mnie..jutro..i w ogóle, tyle tu radości i tak sobie mówię że moja wizyta też będzie radosna..
Oby!!ilonia1984, pucek, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
No jasne,ze bedzie...ja to wiem,ze ten watek jest magiczny i juz zadnej z nas krzywda sie bie stanie,zobaczycie i kazda w koncu zazna szczescia i bedzie nosic pod serduszkiem takiego zdrowego malego wygibaska...amen
Stópka, Wiaterek, Renia7910, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Tak ! Ja też jestem tego zdania! To magiczny wątek i działa cuda, nawet jak chłopy już nie chcą się starać to cyk dzidziol jest Luna u Ciebie bedzie radośnie jutro pecherzyk a potem serduuuucho
Renia7910, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ilonia1984 wrote:No jasne,ze bedzie...ja to wiem,ze ten watek jest magiczny i juz zadnej z nas krzywda sie bie stanie,zobaczycie i kazda w koncu zazna szczescia i bedzie nosic pod serduszkiem takiego zdrowego malego wygibaska...amen
A teraz pytanie z serii głupich, ale jakze waznych dla kazdej na tym etapie;)
Kiedy (t i d) zobaczylyscie już serduszko na wizycie?
Moja aplikacja w telefonie pidaje ze to juz w 6 tygodniu,ale ja nie chce jutro przezywac wiec statydtyki mj są potrzebnepucek, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Chodzi mi o to,że jak jutro nie bedzie to taka norma,czy kyoras juz widziala?
Wczesniej tego nie wiedzialam,ale teraz juz wiem,ze poprzednua ciaza się tak wolno rozwijała, pozno pęcherzyk, pozno serduszko i loniec zaraz po tym jak zobaczylam serduszko. -
nick nieaktualny