Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Ależ ja Cie rozumiem ja chodzę ci tydzień do gina żeby się tak nie stosować bo robie więcej złego niż jak pójdę i wyjde na panikare
No ja i tak wychodzę przed moja lekarką.. Chyba ro rozumie
Widziała mnie na oddziale jak dostałam wynik spadającej bety i moje łzy w oczach... Jeszcze w tedy jej nie znałam, dopiero po poronieniu przepisałam sie do niej! Ona sama stracił dziecko to rozumie swoje pacjentki.niezapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż z jednej strony ma rację, z drugiej nie ma. Nie pomogą niby ale na podtrzymanie mogą dać tą luteinę albo dupka. Luna kochanie te plamienia często nie świadczą o niczym złym, może przetrenowałaś się albo termin @.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Luna jedz pucus miala to samo na piczatku.pojechasla zostawili ja i wszysstko jest dobrze,kurcze ja nie wiem,ale lepiewj byc pod opieka niz www domu gdzie sie moze wszystko wydarzyc
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyZ drugiej jednak strony gdy ja w 9 tyg zadzwoniłam do lekarza że plamię nieznacznie to mi położna (bo ona odbiera telefony) powiedziała że nic nie poradzą. Tyle że ja brałam luteinę, kazała zwiększyć dawkę i leżeć dużo. Nic więcej nie można było zrobić.
-
Luna tego twojego chlopa to przydalo by sie trzepnac. Swieta cierpliwosc masz do niego. A nie masz jakies nadrzerki albo stanu zapalnego?
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
lunadelrospo wrote:Położe się i będę czekać..
Tylko ogarnę młodego.
Co ma byc to będzie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Położe się i będę czekać..
Tylko ogarnę młodego.
Co ma byc to będzie
Trzymam kciuki żeby było dobrze. A temu Twojemu to mam ochotę przetrzepac skóręWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 21:05
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki