X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazylam magnez,nospe i leże nogami do góry. Staram się nie ruszać.
    Macio się na szczęście nue zorientował, to jest kochane dziecko,spakowal się, zjadł, naczynia włożył do zmywarki umyl zęby i zasnął przy dzieciak vs. Kot..
    Leży koło mnie,czuję się trochę bardziej spokojna.. Jeżeli krwawienie nie wróci to czekan do jutra,do wizyty mojej..
    Mam takie dziwne przeczucie,ze moja trasa na ip,stres i mozliwa znieczuluca lekarzy nie pomoze,a pogorszy sprawę.
    Zostanę w swoim łóżku, wtule się w synka i spróbuje zasnąć..
    Mąż niech spi u młodego, gdziekolwiek..

Wiecie co mnie tylko wlurza w tym jego zachowaniu?że on jakbym mu powiedziała, ze muszę na siebie uwazac,ze lekarz kazal,ze jest ryzyko,to on by i tak tego nie kumal,tylko dalej,ze jak w domu jestem to powinnam 3x bardziej pracować nad innymi sprawami.
    I pewnie nawet jakby lekarz kazal lezec to tak by było,ze oczekiwalby czegos innego
    Tak jak ostatnio..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 21:24

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna kochanie nie będzie tak jak ostatnio bo nie zgodzisz się na to. Jesteś fajna babka i dużo przeszłaś i nie będziesz się podporządkowywać tylko dlatego że on czegoś nie pojmuje.
    Leż sobie spokojnie, wierzę że nic złego nie będzie się działo, jutro na wizycie dostaniesz coś na podtrzymanie.
    Tulam <3

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Zazylam magnez,nospe i leże nogami do góry. Staram się nie ruszać.
    Macio się na szczęście nue zorientował, to jest kochane dziecko,spakowal się, zjadł, naczynia włożył do zmywarki umyl zęby i zasnął przy dzieciak vs. Kot..
    Leży koło mnie,czuję się trochę bardziej spokojna.. Jeżeli krwawienie nie wróci to czekan do jutra,do wizyty mojej..
    Mam takie dziwne przeczucie,ze moja trasa na ip,stres i mozliwa znieczuluca lekarzy nie pomoze,a pogorszy sprawę.
    Zostanę w swoim łóżku, wtule się w synka i spróbuje zasnąć..
    Mąż niech spi u młodego, gdziekolwiek..

Wiecie co mnie tylko wlurza w tym jego zachowaniu?że on jakbym mu powiedziała, ze muszę na siebie uwazac,ze lekarz kazal,ze jest ryzyko,to on by i tak tego nie kumal,tylko dalej,ze jak w domu jestem to powinnam 3x bardziej pracować nad innymi sprawami.
    I pewnie nawet jakby lekarz kazal lezec to tak by było,ze oczekiwalby czegos innego
    Tak jak ostatnio..
    Kochana nie denerwuj się lez wypoczywaj ja dziś też z synkiem śpię bo mąż na nockę poszedł

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • chomiczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka musi byc dobrze :* o. Ktorej masz wizytę?

Olga 11.06.2016 Nasz największy cud <3
    Róża 30.07.2018 Drugi największy cud <3
    Aniolek <3 8.2017
    Aniołek K 8.01.2014 <3
    Aniołek A 4.10.2014 <3
    Aniołek I 5.03.2015 <3
    Aniołek P 14.06.2015 <3
    Aniołek E 10.09.2015 <3
  • chomiczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka gratuluję córeczki :)

Olga 11.06.2016 Nasz największy cud <3
    Róża 30.07.2018 Drugi największy cud <3
    Aniolek <3 8.2017
    Aniołek K 8.01.2014 <3
    Aniołek A 4.10.2014 <3
    Aniołek I 5.03.2015 <3
    Aniołek P 14.06.2015 <3
    Aniołek E 10.09.2015 <3
  • pucek Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna dobrze ze wzielas nospe, ale jutro jakby dalej byla krew to jedz z rana na ip, dadza Ci lutke i bedzie na pewno dobrze :) moze to hormonalne, moze z nadzerki a moze krwiaczek (jak mi pękł to najpierw mnie bardzo mocno bolało, tak jakbym miała mega zaparcia, a za jakies 15 min żywa krew)... Trzymam kciuki kochana

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka, gratuluję Zosi!!!

Luna, trzepnęłabym tego Twojego męża porządnie :/ Kochana, jedna plamka jeszcze niczego nie musi oznaczać, dobrze, że odpoczywasz. Trzymam kciuki za uspokajające wieści na jutrzejszej wizycie i mocno przytulam!

Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • pucek Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zrobiłam te sałatkę :) caaały wielki gar :)

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Lunka jak noc?

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    No to ciotki bedzie zosia,te co trafily maja flache,ale jaja moj z krzezzla spafl a ja sie ciesze byla taka sliczna i z ADHD...jezu jak ja ja kocham a z gorszych wiesci mam zapalenie nerek,zaalenie pecheerza i 2 antybiotyki taka kaszanka,dlatego te plery bola i brzuch ale mala zdrowa i wielka juz

Iloncia kochana gratuluje córeczki <3 Tobie życzę zdrówka :) super wiadomość, ja Wam powiem że też chciałabym znać płeć ale na tym etapie to jeszcze nie ma szans za bardzo, mój poprzedni lekarz wogóle nie chciał mówić o płci, ciekawe czy ten coś powie. Do wizyty 2 dni :)
    Dzisiaj montują mojej Wiki nagrobek, z jednej strony bardzo się cieszę bo to prezent dla mojej córeczki, największy jaki mogę jej dać, godny domek z drugiej czuje jak to strasznie jest dla mnie emocjonujące i smutne. Mężuś tam dzisiaj idzie na montaż tego nagrobka, ja chyba nie mogłabym patrzeć jak niszczą to co zbudowaliśmy jej po pogrzebie. Ja taka jestem dziwna. Do wielu rzeczy przywiązuje uwagę i przeżywam niepotrzebnie. Za parę dni Wszystkich Świętych i to też bardzo przeżywam, nigdy nie spodziewałabym się tego że u swojego dziecka będę stała a jednak :( Powiem Wam szczerze laski, że ten maluch którego noszę w brzuszku daje mi siłę do walki, do tego żeby cieszyć się z tego co mam, gdyby jego ze mną nie bylo 1.11 byłby dniem mojego załamania, a tak czuje się troszkę silniejsza bo mam dla kogo. Mam nadzieję, że czwartkowe wieści będę szczęśliwe i błogo popłynie mi ten czas ciąży <3
    Dzisiaj w pracy już mam myśli czy nie powiedzieć że jestem w ciąży. Kiedyś dawno bym to zrobiła, teraz ciągle mam takie ale..... czy na pewno jest ok i .... Dziś założyłam spodnie ciążowe jeansy bo brzucholek mi się powoli nie mieści do starych a poza tym czuje że chce cieszyć się z tego że będę znowu mamusią <3

Agnieszka0812, ilonia1984, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem..wstalam z bólem poszlam do lazienkk i zasnęłam..obudzilam się siedząc na zamknietej toalecie, ale ból przeszedl narazie.chyba jestem trovhr zmęczona po prostu. Byle do popołudnia..
    Wiecie co mi się śniło całą noc?
    ;) ;)
    Szalony romans , Krychowiakiem (piłkarz) :p
    Nie wiem,czy taki efekt zlosci na męża. Ale już drugi raz to się dzieje ;)

kehlana_miyu lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    To zapraszam do mnie właśnie podsmażyłam

Za mną dzisiaj chodzą placuszeczki :) Mężulek ugotował zupkę z brukselkami, serduszkami, jarzynkami ale ja wole tłuszczyk ehehhe :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Jak mnie się marzy dziewczynka! <3 Myślę, że będzie chłopak ;)

Kurcze powiem Wam że ja chyba też wolałabym dziewczynkę, bo dla dziewczynek jest mnóstwo śliczności, a i Klaudia byłaby w siódmym niebie. W niej podoba mi się to że ona ciągle pamięta że ma siostrę w niebie ale siostra przy niej byłaby cudnym prezentem :)

Agnieszka0812, ilonia1984, Stópka lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Tak sobie czytam o waszych dobrych wiesciach i zaczynam się zastanawiać, co czeka mnie..jutro..i w ogóle, tyle tu radości i tak sobie mówię że moja wizyta też będzie radosna..
    Oby!!

Lucia u Ciebie też będą same dobre wiadomości zobaczysz :) Trzymam mocno kciuki :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilka rozczuliłaś mnie i ryczę... Nie myśl tak, że przezywasz niepotrzebnie, potrzebnie! Musisz przejść żałobę, z jednej strony ciężko Ci będzie stać nad grobem własnego dziecka, a z drugiej tak jak piszesz masz siłę,nosisz ją pod sercem! <3 Czwartkowa wizyta potwierdzi, że wszystko jest w najlepszym porządku i zaczniesz cieszyć się spokojnie ciążą. W pracy i tak długo wytrztmujesz nic nie mówiąc, ale nie możesz podchodzić do tego w ten sposób, że coś się stanie i nie mówisz, bo jeszcze trochę, a będziesz rodziła w biurze ;-)

ilonia1984, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka ale juz nie plamisz?jakos tak nyslalam o Tobie w nocy i wstalam i odrazu tu zagladam,na ktora masz ta wizyte? Niech Ci lutke dadza albo dupka,bedziesz spokijniejsza...Mi Zosia nie dala spac w nocy takie kopniaki dostawalam a teraz wkincu spi,sie zastanawiam czy mnie tak prala dlatego,ze bylam tak podjarana i szczesliwa,ze spac nie moglam,czy dlatego,ze odczuwala teb moj bol plecow i nerek...nie chce teraz wstawac nawet,bo budzic jej nie chce,bo sie nie wyspala...znajac plec jakos inaczej jest,nie wiem czemu ale to juz nie jest juz tylko dzidzius bezimienny to juz jest moja Zosia,chyba zwariowalam wczoraj ale wkoncu w polowie ciazy,zaczelam sie z niej naprawde cieszyc :)dziekuje za gratulacjie,was niedlugo tez dopadnie ten spokoj...wszystkie po kolei :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 06:49

monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucia na którą godzinkę masz wizytę ???
    Apropo romansu to powiem Ci że ja często tak mam, że śni mi się po kłótni jakiś facet a mam paru ciekawych na liście i jakiś ognisty romansik wtedy :)

Aguś dzięki za te słowa, wczoraj właśnie mówiłam przyjaciółce że chciałabym zamknąć oczy i obudzić się w poniedziałek. Gdy będzie po wizycie, po Wszystkich Świętych. Mam nadzieję, że moje ciśnienie w czwartek nie osiągnie apogeum :)

ilonia1984, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się śniło że poronilam że było dużo krwi jak się obudziłam na łóżku ;/

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • lunadelrospo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Lunka ale juz nie plamisz?jakos tak nyslalam o Tobie w nocy i wstalam i odrazu tu zagladam,na ktora masz ta wizyte? Niech Ci lutke dadza albo dupka,bedziesz spokijniejsza...Mi Zosia nie dala spac w nocy takie kopniaki dostawalam a teraz wkincu spi,sie zastanawiam czy mnie tak prala dlatego,ze bylam tak podjarana i szczesliwa,ze spac nie moglam,czy dlatego,ze odczuwala teb moj bol plecow i nerek...nie chce teraz wstawac nawet,bo budzic jej nie chce,bo sie nie wyspala...znajac plec jakos inaczej jest,nie wiem czemu ale to juz nie jest juz tylko dzidzius bezimienny to juz jest moja Zosia,chyba zwariowalam wczoraj ale wkoncu w polowie ciazy,zaczelam sie z niej naprawde cieszyc :)dziekuje za gratulacjie,was niedlugo tez dopadnie ten spokoj...wszystkie po kolei :)
    Nie ta krew juz wcale się nie pojawiła..
    Jestem w miarę dzięki temu spokojna,bo tego naprawdę była odrobinka..
    Teraz muszę młodego do szkoly przygotowac,ale później chyba jednak polożę się do łóżka jeszcze na trochę..
    Poczytam do egzaminu,ale w łóżku.
    Wizyta popołudniu dopiero jak zawioze synka na trening

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • ilonia1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez sie czesto snia teraz ostre sceny erotyczne nie z moim mezusiem...nie narzekam,mila odmiana :) Monilka,bedzie dobrze...czas zleci i niebawem upewnisz sie,ze wszystko wporzadku z malcem twoim i bedziesz spokojniejsza,wszystko dziewczynki bedzie dobrze z nami wszystkimi ja w to wierze :)

Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
‹‹ 527 528 529 530 531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ