Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Ja pije wode źródlaną nie gazowaną, i nic więcej mam jeszcze probityk enterol 250 . Elektrolitów nie mam. Jezu nie da się nigdzie wyjść bo brzuch słychać niesamowicie jak tam jelita szaleją.
To ile mogę tak się męczyć?
Elektrolity okropne w smaku,nie dziwie się ze moje dziecko nugdyt tego nie chce pić, ale pomaga.. -
Dzisiaj mój M. ma ostatni dzień urlopu Dobrze ze wróci do pracy bo muszę pisać pracę a przy nim nie mogę się skupić Przyjezdza do nas dzisiaj moja mama więc poza tym że muszę zaraz sięwziąć za sprzątanie to zapowiada się fajny dzień
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Hiacynta, u mnie też głośno w brzuchu burszuje ja na początek wzięłam 2 na raz saszetki smecty, ale elektrolity piłam, możesz napić się wody z solą, bo odwodnienie w ciąży niebezpieczne. Możesz iść do lekarza pierwszego kontaktu może coś poradzi, może Ci w przychodni w zabiegowym podadzą kroplówkę nawadniającą
Nawet mnie nie strasz z tym odwodnieniem od czwartku mam takie rozwolnienie . A jak cos z dzieckiem nie tak a biegunka to objaw?... Zwariuje -
hiacynta99 wrote:Nawet mnie nie strasz z tym odwodnieniem od czwartku mam takie rozwolnienie . A jak cos z dzieckiem nie tak a biegunka to objaw?... ZwariujeFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Jutro mam prenatalne u swojego gina .. Czy juz poczekać do jutra?
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Możesz poczekać, ale dzisiaj tylko sucha bułka, ewentualnie banan i elektrolity!
Wczoraj zjadłam caly gar zupy kurczaka gotowanego z ziemniakami, i 2 kajzerki i ładnie sie mój jelita namęczyły żeby to przefiltrować w wode dzis w wc a tak bylo pięknie waga byla fajna 55,6
A dzis rano ehh 54,5 i co znowu głodówka -
hiacynta99 wrote:Nawet mnie nie strasz z tym odwodnieniem od czwartku mam takie rozwolnienie . A jak cos z dzieckiem nie tak a biegunka to objaw?... Zwariuje
To jest kwestia po prostu natury i wrazliwosci ukladu pokarmowego twojego.
To nie jest zaden potwierdzony objaw problemów z rozwojem dziecka -
hiacynta99 wrote:Wczoraj zjadłam caly gar zupy kurczaka gotowanego z ziemniakami, i 2 kajzerki i ładnie sie mój jelita namęczyły żeby to przefiltrować w wode dzis w wc a tak bylo pięknie waga byla fajna 55,6
A dzis rano ehh 54,5 i co znowu głodówkas1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Moj mąż przed chwilą pojechał do mieszkania,cos tam wykonczy..jak jeszcze spal,to ja dzwonilam i zalatwialam sprawy,ale z łóżka.. Wychodząc coś skrzywiony był, mówię mu,że ja dzisiaj co bede mogła ,to bede z łóżka robila,az do wizyty,tylko kiedy muszę to wstaje więc do mnie tylko powarczał,że nauka w łóżku nie jest efektywna..
Niech się juz ten remont skończy, postanowilam sobie ze dzis dopilnuje co tylko mogę wybiore zamowie sprzęty, kuchnię.a pod koniec tygodnia pojade tam doklafnie posprzatać,bo juz teraz nie będzie kucia tylko wykończenia..bo inaczej zabije ja męża, albo coś gorszego.. Jest zmęczony, więc chciałby zebym ja mu pomogla i dlatego nie do końca mu pasuje moj oszczedny tryb życia -
Jest serduszko
niezapominajka, Stópka, Agnieszka0812, Wiaterek, hiacynta99, monilia84, Renia7910, ilonia1984, pucek, pelna_nadziei, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Bede w domu to napisze wiecej
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Cześć dziewczyny
Lunka co Ty się mężem przejmujesz, masz o siebie dbać i o maleństwo i się oszczędzać i tyle. To jest teraz najważniejsze. A męża porządnie opierdziel i tyle... Ja wiem, że ciężko mu pewnie przetłumaczyć, skoro tak bardzo liczy się ze zdaniem swojej mamy, ale jakby nie patrzeć, teraz to Wy powinniście być najważniejsi, a nie jakieś stereotypy... Dobrze, że sytuacja się ustabilizowała trochę i że nie pojawiają się już żadne plamki. Dobrze, że masz dziś wizytę u gin. A swoją drogą sen z Krychowiakiem, niezła odskocznia
Ilonka gratuluję dziewczynki Jednak nie miałyśmy nosa
Chomiczka, super wieści Czekamy na więcej
Monilia - myślę, że Twoja czwartkowa wizyta Cię uspokoi. A jeśli chodzi o Wikusię, to wiadomo, że będziesz to przeżywać i masz do tego pełne prawo.
Mnie dziś owu łaskawie wyznaczyło, owu choć nie jestem jakoś do tego przekonana bo akurat w tym dniu miałam spadek temperatury, a jakoś zawsze mi się wydawało, że owu jest wtedy, kiedy po spadku jest wzrost, no ale co tam. Znając życie, ten program jeszcze zmieni kilka razy zdanie Jutro ostatni dzień zmierzę temp. a potem odkładam termometr w kąt Mój M. wczoraj pojechał w delegację, ale jak się okazało, jednak z niej wrócili, więc mam go cały tydzień w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 09:02
Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Cześć dziewczyny
Lunka co Ty się mężem przejmujesz, masz o siebie dbać i o maleństwo i się oszczędzać i tyle. To jest teraz najważniejsze. A męża porządnie opierdziel i tyle... Ja wiem, że ciężko mu pewnie przetłumaczyć, skoro tak bardzo liczy się ze zdaniem swojej mamy, ale jakby nie patrzeć, teraz to Wy powinniście być najważniejsi, a nie jakieś stereotypy... Dobrze, że sytuacja się ustabilizowała trochę i że nie pojawiają się już żadne plamki. Dobrze, że masz dziś wizytę u gin. A swoją drogą sen z Krychowiakiem, niezła odskocznia
Ilonka gratuluję dziewczynki Jednak nie miałyśmy nosa
Chomiczka, super wieści Czekamy na więcej
Monilia - myślę, że Twoja czwartkowa wizyta Cię uspokoi. A jeśli chodzi o Wikusię, to wiadomo, że będziesz to przeżywać i masz do tego pełne prawo.
Mnie dziś owu łaskawie wyznaczyło, owu choć nie jestem jakoś do tego przekonana bo akurat w tym dniu miałam spadek temperatury, a jakoś zawsze mi się wydawało, że owu jest wtedy, kiedy po spadku jest wzrost, no ale co tam. Znając życie, ten program jeszcze zmieni kilka razy zdanie Jutro ostatni dzień zmierzę temp. a potem odkładam termometr w kąt Mój M. wczoraj pojechał w delegację, ale jak się okazało, jednak z niej wrócili, więc mam go cały tydzień w domuAgnieszka0812, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość