Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChomiczko cieszymy się bardzo
Monia tulam, dużo emocji, masz prawo przeżywać.
Luna leż, mężowi przejdzie jak wypocznie. Mój też lubi jak mu się wszystko robi i pomaga. Trudno.
Ja dzisiaj nerw od rana. Ręce pomarańczowe bo wczoraj wzięłam się za robienie porcji na zupę (zamrażam) i od marchewki się zabarwiły. Brachol mnie wkurza, J mnie wkurza, do tego koleżanka z pracy napisała sms z pytaniem jak tam się mam przed powrotem do pracy. Wrrrr....monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Renia,nie odezwali się z tej pracy?
Zupelnie tego nie rozumiem.. -
To rzeczywiście nie świadczy o tej firmie najlepiej.
Podejście do potencjalnego pracownika..
Tylko pojawia się odwieczny problem,należy się zastanowić, czy wazniejsza jest praca i zamkniecie rozdzialu statego pracodawcy ii złego okresu,czy ambicje i swojaduma.
To trudna decyzja -
nick nieaktualny
-
Ja też jestem ehhehe , znaczy się wzięłam się za robotę, bo zwariuje tutaj do 14.
Mój R mnie wkurzył bo wziął wolne żeby przypilnować montażu tego nagrobka Wiki, oni teraz przyjechali a ten mówi że im zejdzie 1,5h na montaż to on jedzie na działkę a nagrobek zobaczymy po 14 jak mnie odbierze z pracy. Ja chciałam żeby ich przypilnował żeby dobrze położyli czy kostkę czy nagrobek jak montują a ten dupa zwiał, ohhhhhh
Zjebka będzie jak wrócę z pracy ehehhe i znowu będzie foch, tyle że nie moj tylko jegoAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monilia ja Ci powiem, że chyba rzadko kto pilnuje kamieniarzy, wiem, że byłabyś spokojniejsza gdyby tam stał, ale czy na pewno jest sens. Oni mają doświadczenie, zaufaj im i przede wszystkim mężowi nie denerwuj się.
Buziaki Ci przesyłam! :*Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś masz racje na pewno, ja doświadczenie w sprawie kamieniarzy mam zerowe, ale u Nas na dziecięcym dziale na cmentarzu jest problem z miejscem pomiędzy tzn, jeden za drugim grobem, i chciałam żeby go tak zamontowali żebym mogła stanąć przed nim a nie z boku. Bo akurat ona leży wzdłuż chodnika. Wiem marudzę masz rację
Już bym do domku poszła A co do ochoty na pizze to za mną same fast-foody ostatnio chodzą, przejeżdzałam koło McDOnalds i o mało nie zgrzeszyłam bo smaki miałam na te pyszne fryteczki.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny. Dziś się mało odzywam bo mnie głowa boli strasznie no i zaczęłam się uczyć wreszcie wiec same wiecie...
Chomiczka strasznie się ciesze, wiedziałam że tak będzie
Lunka dobrze ze to tylko jednorazowa sprawa. Mnie Krychowiak nie pociąga. Jakiś taki tepawy wyraz twarzy ma jak dla mnie
Monilka Kochana na pewno Panowie znają się na rzeczy i wszystko wyjdzie tak jak chciałaśAgnieszka0812, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki