Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Ilonia,to amen,to już tak pod państwo wyznaniowe ?
A teraz pytanie z serii głupich, ale jakze waznych dla kazdej na tym etapie;)
Kiedy (t i d) zobaczylyscie już serduszko na wizycie?
Moja aplikacja w telefonie pidaje ze to juz w 6 tygodniu,ale ja nie chce jutro przezywac wiec statydtyki mj są potrzebne
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:No dobra,czyli statystycznie rzecz biorąc to zwyczajnie za wcześnie:)
niezapominajka lubi tę wiadomość
-
Lunka może jeszcze nie być widać, bo to będzie 5t6d, choć teoretycznie może, jeżeli nie będzie widać to normalne. Wszystko jest dobrze, jutro się potwierdzi na usg
hiacynta99, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Bo oni słuchają co im starsi mówią ja też w ich wieku słuchałam, a ostatnio się z Tatą klocilam ze to jest mój głos i może nie w nos pocaliwac bo i tak na pis nie zagłosuje
s1985, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Lunka może jeszcze nie być widać, bo to będzie 5t6d, choć teoretycznie może, jeżeli nie będzie widać to normalne. Wszystko jest dobrze, jutro się potwierdzi na usg
Moja kuzynka w 5 tyg przed 6 tyg serduszko lekarz widział a inne później.Agnieszka0812, Wiaterek, lunadelrospo lubią tę wiadomość
-
Mi w rownym 6 widzial moj lekarz a pare dni wczesniej bylam u innej lekarki bo l4 potrzebowalam i bylo widac pecherzyk i zarys zarodka...ale znam dziewczyby co przed 6 juz widzialy serdunia,ale to nieliczne,spokojnie doczekasz sie...jej pamietam jak ja czekalam i jak sie balam...wiecie co dziewczyny...jeszcze taka szczesliwa i rozanielona nie bylam w tej ciazy jak dzis,spiewam Zosi piosenki teraz a moj sie patrzy na mnie dziwnie i usmiecha...a i wypilam malenka szklaneczke radlerka 2%,obiecalam sobie,ze to obleje stal w lodowce juz 2 tygodbie takiego mialam smaka ale jakos sie balam ale dobry jej...pycha wypila bym z 5 jak bym tylko mogla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:31
Agnieszka0812, hiacynta99, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Lunka zależy jaki sprzęt ja na tej wizycie teraz widziałam ❤
Agnieszka0812, lunadelrospo, hiacynta99, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:U mnie jest tak. Po wizycie jest tydz spokoju, później zaczynam doszukiwać się. Jakiś zmartwień, ze to, tamto..... Czy tak juz do porodu będę schizowac ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:58
hiacynta99, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
hiacynta99 wrote:U mnie jest tak. Po wizycie jest tydz spokoju, później zaczynam doszukiwać się. Jakiś zmartwień, ze to, tamto..... Czy tak juz do porodu będę schizowac ???
Ależ ja Cie rozumiem ja chodzę ci tydzień do gina żeby się tak nie stosować bo robie więcej złego niż jak pójdę i wyjde na panikareWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny