Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:U mnie termin mam na belly 13, lekarka w karcie ciąż wpisała 14 maj a ostatnio z USG wyszło na 13, tak wiec trzymam sie 13-tki..
i właśnie moja pierwsza drzemka w ciazy sie skonczyła, ponad dwie godzinki ;phiacynta99, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie śpię w dzień bo w nocy nie mogę usnac kiedys sobie taka drzemkę zrobiłam , to w nocy do godz 3 nie spałam.
Pelna nadziei tez tak miałam, jak żołądek robił sie pusty to. Robili mi sie nie dobrze, starałam sie nie dopuszczać do głodu !! Naszczescie mam chyba mdłości juz za sobą, czasem mnie zemdli ale to czasem.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pelna_nadziei wrote:Też tak macie, że jak jesteście głodne to wam niedobrze i wymiotować się chcę ?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
chciałam dzis pospać bo jutro o 6 jade w bory na grzyby ;], ostatnnie w tym sezzonie chyba juz grzyby
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyTez własnie staram sie nie doprowadzac do glodu zawsze cos pod reka mam zeby wszamac u mnie co do wymiotow to tak nie mam, chyba ze jakiś zapach mi sie nie spodoba to wtedy lece do kibelka no i czasem tak ooo mam wymioty dzidzia nie daje o sobie zapomnieć
-
nick nieaktualnyMapa szczęścia - jest taki blog który systematycznie tutaj promuję bo sama go poczytuje i autorka naprawdę fajnie pisze. Ostatni artykuł - Kobieto nie psuj sobie ciąży. Polecam, pisze o tym o czym dzisiaj tutaj rozmawiamy. Czasami mam wrażenie że ona nas podczytuje
s1985, Wiaterek, chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Uwielbiam grzybobranie, pochodzę z jednego z najbardziej zalesionych regionów Polski, grzyby to dla mnie smak dzieciństwa
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Uwielbiam grzybobranie, pochodzę z jednego z najbardziej zalesionych regionów Polski, grzyby to dla mnie smak dzieciństwa
Ja też uwielbiam. U rodziców zawsze chodziliśmy na grzyby, swoje miejsca juz znane były. Tyle że mój facet ma arachnofobie i do lasu nie pójdzie bo pająki, a samej to tak smutnoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 15:43
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyJa chodziłam tez na grzyby, tylko nigdy nic nie znalazłam, mąż miał reklamówkę cala a ja dwa grzyby i w dodatku robaczywe.
Podziękowałam za grzybobranie:P
Mój mąż jak jedzie autem, to patrzy pod krzaki hahahas1985, Renia7910, pelna_nadziei, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Ja też uwielbiam. U rodziców zawsze chodziliśmy na grzyby, swoje miejsca juz znane były. Tyle że mój facet ma arachnofobie i do lasu nie pójdzie bo pająki, a samej to tak smutno
hiacynta99, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:U mnie jest 203 dni do porodu .
Po wizycie jest super tak z tydz, później znowu czarne myśli...
A bo dziewczyny juz brzuchy maja inne juz czuja cos w brzuchu co sa młodsze ciaza ode mnie a u mnie nic czarna dziura.. Nawet brzuch nic nie urósł i jeszcze z wagi lecę i jak się tu nie martwicRenia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hiacynta99 wrote:To może podesle Ci mojego żeby troche wyluzował z tymi grzybami:P bo woli iść na grzyby niż. Z nami byc
Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15