Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stało się. Zamknelam oczy na minutke i syn mnie cudem obudził. Jeszcze na niego nakrzyczalam..czas na yerba mate bo wymiękam..i wypracowanie..
Swoją drogą to jest chore,co takie dziecko ma do ogarniecia w szkole..Polski: w poniedzialek kartkowka z zasad ortografii wtorek dyktando,czwartek sprawdzian,w piątek praca klasowa-wypracowanie..pani powiedziala ze i tak jest dobra dla nich bo podala im temat eypracowania.. -
lunadelrospo wrote:Stało się. Zamknelam oczy na minutke i syn mnie cudem obudził. Jeszcze na niego nakrzyczalam..czas na yerba mate bo wymiękam..i wypracowanie..
Swoją drogą to jest chore,co takie dziecko ma do ogarniecia w szkole..Polski: w poniedzialek kartkowka z zasad ortografii wtorek dyktando,czwartek sprawdzian,w piątek praca klasowa-wypracowanie..pani powiedziala ze i tak jest dobra dla nich bo podala im temat eypracowania..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hejka u mnie malenstwo ma 7cm wszystko ok ale NT ma podwyzszone i oczywiscie znowu cholerne ryzyka mi powychodzily i pappa do dupy tez ale sie specjalnie nie przejmuje wierze ze maluszek jest zdrowy
A i maleństwo jest starsze z USG o 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:30
Agnieszka0812, Renia7910, chomiczka, hiacynta99, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hejka u mnie malenstwo ma 7cm wszystko ok ale NT ma podwyzszone i oczywiscie znowu cholerne ryzyka mi powychodzily i pappa do dupy tez ale sie specjalnie nie przejmuje wierze ze maluszek jest zdrowy
A i maleństwo jest starsze z USG o 4 dniAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Hejka u mnie malenstwo ma 7cm wszystko ok ale NT ma podwyzszone i oczywiscie znowu cholerne ryzyka mi powychodzily i pappa do dupy tez ale sie specjalnie nie przejmuje wierze ze maluszek jest zdrowy
A i maleństwo jest starsze z USG o 4 dni2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
My juz po połówkowym:) synuś jest zdrowy jak ryba, nie mam ladnych zdjęć bo nie mieści sie juz w kadrze, tylko poszczególne części ciała wazy aż 380 gram dr powiedzial, ze sporo ale nie ma się czym przejmować po prostu jest duży
s1985, Renia7910, Wiaterek, chomiczka, pucek, Agnieszka0812, monilia84, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik90 wrote:My juz po połówkowym:) synuś jest zdrowy jak ryba, nie mam ladnych zdjęć bo nie mieści sie juz w kadrze, tylko poszczególne części ciała wazy aż 380 gram dr powiedzial, ze sporo ale nie ma się czym przejmować po prostu jest duży
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka Tu chodziłas do dermatologa z tymi problemami ze skórą? Kurcze zaczęły mi wyskakiwac syfki, jeszcze nie ma tragedii ale obawiam się ze to zmierza w złą stronęWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Majówka Tu chodziłas do dermatologa z tymi problemami ze skórą? Kurcze zaczęły mi wyskakiwac syfki, jeszcze nie ma tragedii ale obawiam się ze to zmierza w złą stronę
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Monika, a jakie Ci wyszło PAPPA? Dużo za duże to NT? Jakieś zalecenia?
Pappa 0.5 Mom
Beta Hcg 1,5 Mom
NT 2,3
Ryzyko po krwi 1:347
Zalecenia he he standardowo Amnio albo Nifty, harmony. Ale nie bede nic wykonywala bo i tak urodze to dziecko takze szkoda zachodu. Poczekam do badania w 20tc wtedy bedzie juz wiecej widac
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny