Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziś pójdę do lekarza, zobaczymy czy mi w ogóle pozwoli jechać jaj będzie wszystko dobrze to pewnie im powiem
Agnieszka0812, Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyCoś dzisiaj mam dzień czekania, pani dyrektor spóźnia się na interview, po cholerę tak szybko przyjechałam?? Nie lubię takich spóźnialskich, to znaczy że trzeba będzie wszystko ogarniać samemu i domyślać się co wielka nieobecna by tak naprawdę chciała. Tyle jet artykułów czego nie robić jak się szuka pracy, ale nigdzie - jak się szuka pracownika. A szkoda.
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Dziewcynki chwale sie zakupkami,narazie ciuszkow bo lozeczko zapakowane i raczej narazie chyba za wczesniej zeby je rozkladac,chodz ja z checia bym juz to zrobila jak nazbieram to popiore poprasuje i beda czekac,narazie wkladam do szuflady i czasem na bie bede patrzec http://iv.pl/images/26135469067203798103_thumb.jpg
Śliczności Ilonka oj też bym już coś pokolekcjonowała, ale u mnie dużo za wcześnie na płeć też dzisiaj nie liczę bo to dopiero 13tcilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlonia cudowny czas - kupowanie ciuszków dla maluszka
Ja już po rozmowie, to jedno z tych miejsc gdzie chciałabym się znalezc... Oczywiście do polowy miesiąca dadzą znać. Nie wiem wg jakich kryteriów wybierają właściwą osobę, to była swobodna rozmowa o projektach i problemach z nimi związanych. No zobaczymy.ilonia1984, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgólnie czuję się jak co miesiąc czyli ciążowo za wcześnie na testy, wczoraj robiłam nie wiem po co, zostały mi tylko 25 więc muszę odczekać jeszcze kilka dni żeby ewentualnie coś wyszło. Myślami jestem przy zmianie pracy, jakoś nie nakręcam się ale z drugiej strony scenariusz w głowie mam już opracowany na wypadek pozytywnego testu
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Strasznie smutna ta historia na kwietniówkach ;/ Zaczyam się martwić, a już się cieszyłam... Zapytam mojego gina na wizycie czy to ze mialam zabieg nie wpłynie jakos na wydolnosc szyjki i w ogóle.. Załapałam stresik ;/
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Hej dziewczyny sorki, że się nie odzywałam ale jakoś tak mi wczoraj zleciało,cąły czas leżałam i nic mi sie ie chciało. Reniu, mam nadzieję, że test w niedzielę wyjdzie pozytywny:* Hiacynta gratulację, słodziutki Twój bobas :* Coś przegapiłam jeszcze? Reniu jak rozmowa?
Agnieszka0812, Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
pucek wrote:Strasznie smutna ta historia na kwietniówkach ;/ Zaczyam się martwić, a już się cieszyłam... Zapytam mojego gina na wizycie czy to ze mialam zabieg nie wpłynie jakos na wydolnosc szyjki i w ogóle.. Załapałam stresik ;/
Porozmawiaj z lekarzem, wszystko Ci wyjaśni, rozmowa Cię uspokoi, ale nie nakręcaj się, nie myśl, że u Ciebie też tak będzie, bo zwariujesz!
BuziakiRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyHey Chomiczku leżysz cały czas ale jak się przy tym czujesz?
Tyle tych rozmów o pracę przeszłam że mogę powiedzieć że dzisiejsza należała do dobrze przeprowadzonych i pozostawiła dobre wrażenie. To jeszcze o niczym nie świadczy bo mogę nie pasować do profilu pracownika idealnego wg szefostwa, pomimo miłej atmosfery rozmowy. No zobaczymy. Dobrze chociaż że nie próbowano mnie tam zdołować bo i takie rozmowy się zdarzają - gdzie rekruter chce udowodnić że rację jedyną ma on.
Wczoraj rozmawiałyśmy o różnych reakcjach teściów na ciążę... Daleko nie ma co szukać - moi rodzice na wieść że bratowa jest w ciąży zamilkli na 2 miesiące. Później ja poroniłam i ten wstrząs spowodował, że zaczęli jej wręcz nadskakiwać. Różne historie pisze los, ważne aby być w zgodzie ze sobą, reszta sama się dostosujeAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Pucuś rozumiem, że miałaś przed zabiegiem jakieś leki? Ja miałam indukcję cytotekiem, właśnie po to, żeby skracała się jak przy porodzie, żeby poronienie było w jak najbardziej naturalny sposób. Tak jak przy porodzie, więc nie powinno mieć najmniejszego wpływu, to, że szyjka szybko się skraca, nie raz taką "urodę" mają niektóre kobiety, nie raz winne są bakterie, które powodują skracanie szyjki.
Porozmawiaj z lekarzem, wszystko Ci wyjaśni, rozmowa Cię uspokoi, ale nie nakręcaj się, nie myśl, że u Ciebie też tak będzie, bo zwariujesz!
Buziaki
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Przez infekcję może intymna, bo leżała ze mną dziewczyna w 21 tygodniu, miała antybiotyk w zastrzykach, założyli jej szewek żeby szyjka nie skracała jej się od bakterii i grzybów, ale ona miała naprawdę poważną infekcje, że musiała leżeć w szpitalu.
Dzisiaj mam takie mdłości, że lepiej będzie jak dzioba nie będę otwierałaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:52
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny