Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monilka ja trzymam mocno kciuki za wizytę, a koleżanka się nie przejmuj i tak długo pracujesz
monilia84, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Hiacynta! Piękne zdjęcia! Najważniejsze, że dzidziuś zdrowy, mam nadzieję, że choć trochę się uspokoiłaś
Monilka ja to chyba wytrzaskam Cię po gołym tyłku, no dobra koleżanka niech ma wolne, ale Ty bierz L4 i jutro dasz, od poniedziałku zajmujesz się sobą i swoim dzieckiem, a nie wszystkimi dookoła!!!!
Ja jestem...wczoraj męczyły mnie straszne mdłości, jak nigdy, nawet myślałam, że zmywania nie skończę, bo tak mną rzucało.
Poza tym wczoraj mój mąż był wczoraj u tego chirurga onkologa, za tydzień w środę ma mieć usuwaną tą zmianę nowotworową, trochę stresu jest...dziś w nocy znowu musiałam go pilnować i budzić, bo te bezdechy ma coraz dłuższe, już nie mogę się doczekać tej maski, może będę spokojniej spała...monilia84, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zadam takie może dziwne pytanie, kiedy wiadomo, że zaczął się II trymestr? Pytam, bo ostatnio na wizycie u gina umówiliśmy się na 5 listopada, ja mówię do niego, że 6 chyba zaczyna mi się II trymestr, a on mi mówi, że nigdy dokładnie nie wiadomo kiedy zaczyna się drugi trymestr. No ja już nie dopytałam, dlaczego. Powiedział, że 14 tydzień uważany jest jeszcze za pierwszy trymestFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziękuje dziewczyny za rady
Aguś podobno 14tc to pierwszy dzień II trymestru, dziwna jest sugestia gina że nie wiadomo hmmm, może dzisiaj jak emocje opadną to zapytam mojego kiedy sie zaczyna. Ja mialam mieć 31.10 II trymestr ale jak zmieniłam datę porodu na 8.05 to zmieniło mi na 1.11.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziękuje dziewczyny za rady
Aguś podobno 14tc to pierwszy dzień II trymestru, dziwna jest sugestia gina że nie wiadomo hmmm, może dzisiaj jak emocje opadną to zapytam mojego kiedy sie zaczyna. Ja mialam mieć 31.10 II trymestr ale jak zmieniłam datę porodu na 8.05 to zmieniło mi na 1.11.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
13 tydzien 7 dzien to na belli ostatni dzien 1 trymestru,14tym zaczynasz 2 trymestr wiec juz Ci malo zostalo...u nas na.kwietniowkach dziewczynie odeszly wody wszystkie,dziecko jeszcze,zyje ale nie daja szans straszna wiadomosc z rana.Ja mialam koszmarna noc,najpoerw dlugo usnac nie moglam,potem od 2 nie spalam...mloda pojdzie ide spac,bo czuke sie zle i powiem wam,ze cos te nery puscic nie chca,jak do poniedzialku nie przejdzie i wyniki moczu wyjda zle to czeka mnie szpital
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:13 tydzien 7 dzien to na belli ostatni dzien 1 trymestru,14tym zaczynasz 2 trymestr wiec juz Ci malo zostalo...u nas na.kwietniowkach dziewczynie odeszly wody wszystkie,dziecko jeszcze,zyje ale nie daja szans straszna wiadomosc z rana.Ja mialam koszmarna noc,najpoerw dlugo usnac nie moglam,potem od 2 nie spalam...mloda pojdzie ide spac,bo czuke sie zle i powiem wam,ze cos te nery puscic nie chca,jak do poniedzialku nie przejdzie i wyniki moczu wyjda zle to czeka mnie szpital
Z tymi wodami to masakra moja koleżanka miała mało wód i niską masę dziecka, brała zastrzyki chyba 10, jeden koszt 150 zł, ale zarówno dziecko jak i ilość wód zwiększyła sięFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja przestałam wchodzić na czerwcowki. Może to głupie ale zestresiwalam się tym że jednej dziewczynie ciąża obumarła. Wole tu z Wami pisać. Dziś wybieram się na zakupy bo mi brzuszek coraz bardziej wywala i wszystkie spodnie mam przyciasne. Najgorsze jest to ze pewnie w sobotę będę musiała moim rodzicom powiedzieć o ciąży bo chcą jechać na działkę grabuc liście i żeby im pomóc, a ja przecież owszem porobić trochę mogę ale nie dam rady cały czas macie jakiś pomysł co można im powiedzieć żeby jeszcze nie mówić? W sumie ja juz bym im mogła powiedzieć tylko z zastrzeżeniem ze maja nikomu nie mówić a z moja mama to ciężko bo ona czasami nie pamięta o co ja prosiłam kilka godzin wcześniej
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:No właśnie mnie na Belly pokazuje, za 1t1d czyli, że 6 listopada zaczynam drugi trymest
Z tymi wodami to masakra moja koleżanka miała mało wód i niską masę dziecka, brała zastrzyki chyba 10, jeden koszt 150 zł, ale zarówno dziecko jak i ilość wód zwiększyła sięcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kasiu, a moim zdaniem może powinnaś powiedzieć rodzicom, zaufaj im po tym co Cię spotkało nie będą tak wszystkim od razu mówić. Poza tym pozwól im cieszyć się razem z Wami, dodatkowo i Tobie będzie lżej jak się z nimi podzielisz Ja bym powiedziała już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:55
ilonia1984, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Kasiu, a moim zdaniem może powinnaś powiedzieć rodzicom, zaufaj im po tym co Cię spotkało nie będą tak wszystkim od razu mówić. Poza tym pozwól im cieszyć się razem z Wami, dodatkowo i Tobie będzie lżej jak się z nimi podzielisz Ja bym powiedziała już
Pogadam z R. i pewnie tak zrobimy, choć mieliśmy się wstrzymać do II trymestruAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyJa też chyba bym powiedziała ale każdy ma inne relacje i inne powody żeby powiedzieć.
I znów czekam na rozmowę o pracę, przyjechałam za wcześnie więc sobie 20 minut posiedzę. Ciekawe jak będzie, stawka wysoka, miejsce fajne, no zobaczymy.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja też chyba bym powiedziała ale każdy ma inne relacje i inne powody żeby powiedzieć.
I znów czekam na rozmowę o pracę, przyjechałam za wcześnie więc sobie 20 minut posiedzę. Ciekawe jak będzie, stawka wysoka, miejsce fajne, no zobaczymy.Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewcynki chwale sie zakupkami,narazie ciuszkow bo lozeczko zapakowane i raczej narazie chyba za wczesniej zeby je rozkladac,chodz ja z checia bym juz to zrobila jak nazbieram to popiore poprasuje i beda czekac,narazie wkladam do szuflady i czasem na bie bede patrzec http://iv.pl/images/26135469067203798103_thumb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:45
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Renia7910 wrote:Ja też chyba bym powiedziała ale każdy ma inne relacje i inne powody żeby powiedzieć.
I znów czekam na rozmowę o pracę, przyjechałam za wcześnie więc sobie 20 minut posiedzę. Ciekawe jak będzie, stawka wysoka, miejsce fajne, no zobaczymy.
Ja też kciukam :-*
Ja mam z rodzicami dobre relacje. Robie to w sumie tylko dla mojego R. Bo ostatnio to on wszystkim mówil i tłumaczyl co się stało a to też nie było dla niego łatweRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki