Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Żałuję, że mój tata nie doczekał wnuka z mojej strony. Rodzina zawsze była dla niego najważniejsza a ja byłam jego oczkiem w głowie. Do momentu aż pojawiły się wnuki, to był jego cały świat, wszystko przy nich potrafił zrobić Jak urodził się pierwszy syn mojego brata - czyli dziedzic nazwiska - to ojciec tak popił ze swoim przyjacielem, że ten na drugi dzień dzwonił czy to dziecko się w końcu urodziło czy nie..
Szkoda że moj Pucuś nie będzie już miał takiego super dziadka... Pomimo tego że tata już 3 lata ponad nie żyje, to mój siedmioletni siostrzeniec jeszcze czasami za nim płacze...ilonia1984 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek mi został tydzień do wizyty i też się zaczynam stresować, ale zaraz wszystkich świętych, dobry obiad u mamy, weekend z ukochanym, potem tylko poniedziałek wtorek i zobaczę bobo
ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyJestem
Wreszcie mam uśmiech na twarzy MAJKI zdrowy coś lekarka widziała że dyndało między nogami, ale nie jest pewna na 100 ma 6cm
tyle zdj mam aż 9 na jednym zdj widać jak ćwiczy raczki zeby kiedyś w przyszłości kufel w piwem trzymać hahahWiaterek, ilonia1984, s1985, monilia84, Rudzik39, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Tak zagladam za dobrymi wiesciami od hiacynty kupilam lozeczko dziewczyny,lezy zlozone i chyba narazie takie bedzie,baldachim piekny,materac i 2 posciele pare ciuszkow jutro wam machne fotki i pokarze,bo dzis nawet nie dotykam bo ledwo na nogach stoje,mam dosc...czujee sie chora i stara i obolala ale szczesliwa,cos za cos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:37
Wiaterek, s1985, hiacynta99, monilia84, Rudzik39, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
hiacynta99 wrote:Jestem
Wreszcie mam uśmiech na twarzy MAJKI zdrowy coś lekarka widziała że dyndało między nogami, ale nie jest pewna na 100 ma 6cm
tyle zdj mam aż 9 na jednym zdj widać jak ćwiczy raczki zeby kiedyś w przyszłości kufel w piwem trzymać hahah
No wreszcie. Juz się nie mogłam doczekaćhiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
hiacynta99 wrote:Jestem
tyle zdj mam aż 9 na jednym zdj widać jak ćwiczy raczki zeby kiedyś w przyszłości kufel w piwem trzymać hahahAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f18c4f1adde.jpg
Czuje że to bedzie Majki tak mówi do niego
chciałam dziewczynek ale mam przeczucie inne ale i tak go kocham nad życie
Obrażony był że słodkiego nie zjadłam bo leniwy był na zdj. moze 5 razy podskoczyłilonia1984, Wiaterek, monilia84, pucek, Rudzik39, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f18c4f1adde.jpg
Czuje że to bedzie Majki tak mówi do niego
chciałam dziewczynek ale mam przeczucie inne ale i tak go kocham nad życie
Obrażony był że słodkiego nie zjadłam bo leniwy był na zdj. moze 5 razy podskoczył2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnydziewczyny ja mam pytanie ostatnio na usg było GA 9,5 tak jak na suwaczku idealnie pisało
A dziś GA mam 12,3 a na suwaczku mam 11,5
o co w tym chodzi to ja jestem tydz prawie do przodu ?
wczesniej mi się pokrywały tyg z z belly a teraz na usg mam do przodu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:dziewczyny ja mam pytanie ostatnio na usg było GA 9,5 tak jak na suwaczku idealnie pisało
A dziś GA mam 12,3 a na suwaczku mam 11,5
o co w tym chodzi to ja jestem tydz prawie do przodu ?
wczesniej mi się pokrywały tyg z z belly a teraz na usg mam do przodu
Hiacynta mi to lekarz mówił ze granicą błędy jest nawet do tygodnia przy pomiarze ale może Ci młody rośnie jak na drożdżachWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny