Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:U mnie srednio czuje sie fatalnie biegunka sie nasiliła z nerwów. Ledwie zyje mam dzwonić kolo 17 do lekarki i ma mi powiedziec kiedy przyjechać, bo do szpitala mam 6km, to będę w 10 min
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Szkoda że ja nie mogę tego w taki sposób wytłumaczyć Mam okropne napady głodu, ciągle jestem głodna i mam zachcianki, a test wyszedł negatywny. Będę gruba i bezdzietna
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Szkoda że ja nie mogę tego w taki sposób wytłumaczyć Mam okropne napady głodu, ciągle jestem głodna i mam zachcianki, a test wyszedł negatywny. Będę gruba i bezdzietna
Jak sie umawiasz z dzidziolem na konkretny termin,to się tego trzymaj;)Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Ja mam dziś wkurwa. Poszłam do gin a tu się okazuje że mnie położna we wrześniu zbałamuciła. Powiedziała że zapisują na październik a mnie wpisała na wrzesień. Moja gin dziś nie przyjmuje no i niczego się nie dowiedziałam. Mam przyjść w poniedziałek... Jak zobaczyłam mojego to miałam świeczki w oczach i myśli "że widocznie nie jest pisane mi być matką..."
Tak że Reniu przytulam cię bo chyba czuje się podobnie jak tyRenia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:A bo "tak przy okazji" zrobiłam i jest negatyw, jak co miesiąc od poł roku. Niefajne uczucie.
Wiem co to depresja, chyba jeszcze z niej nie wyszłam tak do końca.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny