Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:A co do wagi... Chce mi się sernika! Takiego tradycyjnego z polewą czekoladową lub ostatecznie z ciepłymi wiśniami2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Ja na razie 2 kg ale powiem Wam że czuję się strasznie taka "wodna"? U mnie z wagą masakra, nawet nie mówię ile...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A ja waze juz...uwaga dlA pocieszenia 76 kg 7 kg na plusie,a mozee nawet i 8 a wiecie co jakos sie tym nie przejmuje z Aurela w 9 wazylam 84,w pol roku z cwiczeniami schudlam do 60 dam radeee i teraz
Agnieszka0812, s1985, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:ja to na słodkie nie mam ochoty wogole chyba ze mi cukier w dół leci i sie senna rbie ale wtedy sobie mierze i wie na czym stoje, a tak to ogórki kiszone i sledzie jedyne moje zachcianki,
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:A ja waze juz...uwaga dlA pocieszenia 76 kg 7 kg na plusie,a mozee nawet i 8 a wiecie co jakos sie tym nie przejmuje z Aurela w 9 wazylam 84,w pol roku z cwiczeniami schudlam do 60 dam radeee i teraz2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:A co do wagi... Chce mi się sernika! Takiego tradycyjnego z polewą czekoladową lub ostatecznie z ciepłymi wiśniami
Chudzinki nabierają więcej. Ja to się tak pilnowałam w ciąży że przez cała ciąże przytyłam 8kg z czego Krzyś ważył 4900. Obecnie jestem na diecie obrotowej - gdzie się nie obrucę to coś zjem - gromadzę zapasy na zimę eh....s1985, Wiaterek, Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Agnieszka0812 wrote:Mnie już zapasy zimowe ogórków się skończyły, wczoraj na śniadanie śledzie! Muszę zrobić pod pierzynką, dziś siekam miskę sałatki warzywnej ale ten sernik, taki mały trójkącik...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:nie lubię cię!!! Skąd ja teraz wezmę sernik beeeeee!!
Chudzinki nabierają więcej. Ja to się tak pilnowałam w ciąży że przez cała ciąże przytyłam 8kg z czego Krzyś ważył 4900. Obecnie jestem na diecie obrotowej - gdzie się nie obrucę to coś zjem - gromadzę zapasy na zimę eh....Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Ja mam ser w lodówce, kg w puszeczce ale jak bym teaz sernik upiekła to wpierdziele cała brytfankę - co to to nie!!
ilonia1984, Agnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ja sie tylko boje ze to tak duzo w tak krotkim czasie, nie boje sie tyc bo wiem ze pozniej zleci ;]
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja tez mam straszne problemy z zawtrzymywaniem wody i zawsze mialam,czasem przed @ potrafilam wazyc 3 a nawet 4 kg wiecej teraz tez wiem,ze jest masakra poznaje po palcach rano jak wstaje,pierscionkach ,ledwo mozna zgiac...to nawet i lepiej jak woda a nie sadelko bo wyleci odrazu z wodami plodowymi hehe
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Temat wagi to ciężką sprawa w moim przypadku..
Chociaz mam świadomość,ze waga ma nirwielkie znaczenie,to u mnie ta waga razem z wymiarami poszla w górę.
Po slubie troszke mniej trenowalam pozniej ciąża,pobyt na wsi-jeszcze mniej,az w koncu poronienie i dni glodowe na zmiane z objadaniem kompulsywnym.
Wyszlam z tego,jak zrobilam sobie zdjecie we wrzesniu..
Ale dalej nawyk takiego podjadania pidczas gotowania zostal..niby jem to co mam zaplabowane,ale robie kanapke dla syna to ugryze troche pieczywa z maslem,robie klopsiki,to dwa zjem dla sprobowania..i tak w kółko.
I od ślubu przytylam 8kg! Zanim zaszlam w ciążę zdolalam zrzucic jedynie do 63,czyli kilogram,wiec mi tu Sysia nie marudz;)
Spodnie mam wszystkie opiete na tylku i udach;)
Ale spoko,mimo tego ze jestemw ciazy to mogę działać, jesc tylko to co zaplanowane, pic duzo wody i dbac o ruch..nie bedzie najgorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 10:19
s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Temat wagi to ciężką sprawa w moim przypadku..
Chociaz mam świadomość,ze waga ma nirwielkie znaczenie,to u mnie ta waga razem z wymiarami poszla w górę.
Po slubie troszke mniej trenowalam pozniej ciąża,pobyt na wsi-jeszcze mniej,az w koncu poronienie i dni glodowe na zmiane z objadaniem kompulsywnym.
Wyszlam z tego,jak zrobilam sobie zdjecie we wrzesniu..
Ale dalej nawyk takiego podjadania pidczas gotowania zostal..niby jem to co mam zaplabowane,ale robie kanapke dla syna to ugryze troche pieczywa z maslem,robie klopsiki,to dwa zjem dla sprobowania..i tak w kółko.
I od ślubu przytylam 8kg! Zanim zaszlam w ciążę zdolalam zrzucic jedynie do 63,czyli kilogram,wiec mi tu Sysia nie marudz;)
Spodnie mam wszystkie opiete na tylku i udach;)
Ale spoko,mimo tego ze jestemw ciazy to mogę działać, jesc tylko to co zaplanowane, pic duzo wody i dbac o ruch..nie bedzie najgorzejAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:no ja zamówiłam karty w pracy multisport i czekam az przyjda i basen bedzie na bank ;] , brzuszkiem ne martwie sie mimo ze oponka jest juz ;p czekam az mi wywali go do przodu, martwia mnie nogi i dupa, to moge cwiczyc w ciazy ;] bo brzucha nie ma sensu ;p
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Sysia to wazne wlasnie zeby cowczyc brzuch w ciąży, tylko trzrba pamietac ze w 1trymestrze to mogą być standardwoe cwicze ia ale od drugiego tylko eybrane,zeby nie doprowadzi do rozstepu miesni brzucha- diastasis..im wiecej cwiczysz brzuch,tym lepiej dla Twojego ciała, przy i po porodzie!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:z porodem nie miałam problemów, ale wole brzucha nie cwiczyc z wiadomych powodów ;]
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:nie lubię cię!!! Skąd ja teraz wezmę sernik beeeeee!!
Chudzinki nabierają więcej. Ja to się tak pilnowałam w ciąży że przez cała ciąże przytyłam 8kg z czego Krzyś ważył 4900. Obecnie jestem na diecie obrotowej - gdzie się nie obrucę to coś zjem - gromadzę zapasy na zimę eh....
Q pierwszej ciąży 11 kg, w drugiej 6kgRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny