Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:U mnie J umiera na katar, no niesamowite...
Brachol zafochany, ledwo przez gardło mu przeszło podziękowanie. Super, szkoda że to nie on słyszał jak teściowa pierd..neła że "takie rzeczy to się z domu wynosi". Nie wiem laski, widzę że często kilka dni pod rząd mam nerwa, nie wiem czy to hormony czy proza życia, męczę się sama ze sobą. Dobrze chociaż że po luteinie brzuch przestał boleć, jak ręką odjął. A męczyłam się prawie 1,5 roku. -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:U mnie J umiera na katar, no niesamowite...
Brachol zafochany, ledwo przez gardło mu przeszło podziękowanie. Super, szkoda że to nie on słyszał jak teściowa pierd..neła że "takie rzeczy to się z domu wynosi". Nie wiem laski, widzę że często kilka dni pod rząd mam nerwa, nie wiem czy to hormony czy proza życia, męczę się sama ze sobą. Dobrze chociaż że po luteinie brzuch przestał boleć, jak ręką odjął. A męczyłam się prawie 1,5 roku.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Ok dziewczyny gdyby nie wieści od Rudzika skakalabym pod sufit.
Kocham mojego gina locham caly świat!
Po kolei.
Przedstawiam Wam :.
Cocolino!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2efd3f5ded0a.jpg I uwaga,w tymzaznaczonym obszarze jest serduszko!! Sama je widziałam, zanim nawet lekarz powiedział!
Gin powiedział,że ta ciąża wygląda pieknie na tą chwilę, przy poprzedniej czekalismy i czekalismy zebh bylo cos widac,a pozniej tez bylo niewyraznie..
Teraz jest podrecznikowo! I lepiej nawet:)
Niestetybjest i przyczyna bólu moja macica ma 8cm,kiedy powinna mieć 3..
Caly czas ' pracuje' i wtedy moja endometrioza uderza o nerw kulszowy,stąd promienujacy ból.. Pomiędzy atakami to ciagniecie,to sama obolala macica.Ale to nie wazne!
Distalam luteine l4 na miesiac,ale lekarz powiedział, ze mogę być aktywna fizycznie jak byłam samodzielnie oceniając stopien bólu.wazne że ten ból nie oznacza niczego złego dla zdrowia ciąży!
Luneczko wspaniałe wiadomości całuski od Cioci dla twojego "Cocolino" hehehe
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Rudzik39 wrote:Luneczka gratuluję fasolinka i bardzo cieszy mnie ze widać już serducho.
Juz Nawet na fb szukam tej krwi.
Mam nadzieje ze Kasia z tego wyjdzie.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
Rudzik modlę się za twoją kuzynkę i wierzę że będzie walczyła i wyjdzie z tego, trzymam kciukiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja już po porannej kawusi Na dworze dzisiaj -2'C lekkie skrobanko szybek było
Po południu ma być śliczna pogoda także spacerek na pewno będzie mile widziany ale najpierw trzeba wysiedzieć te 7,5h w pracyRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka gratuluje u nas pizdzi jak w kieleckim,cala noc plery bolaly,wszystko jak bym sie nie polozyla dretwialo...mam dosc kiedy mi to przejdzie chce dzis jak moj A wroci jechac po lozeczko,kocyki,reczniczki,chce zaczac powoli kapletowac wyprawke,zeby to rozlozyc finansowo wszystko,bo potem na raz bedzie ciezko wszystko kupic,pozatym mam ogromna potrzebe,zeby juz dla Zosiuni cos kupic i sie z tego cieszyc ;)no ale zobaczymy jak bwdzie z moim samopoczuciem bo jak narazie jest do bani
Agnieszka0812, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Mnie dzisiaj się śniło, że miałam dostać niby nie nowy, ale nieużywany wózek Inglesina, taki piękny z firaneczkami przy budce, od szefowej czy coś. Bo ona niby kupiła, ale nie mają dzieci i chciala go w firmie na strychu schować taki dziwny sen
ilonia1984, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Fajny sen :)Kurcze tez by ktos mogl mi wozek dac,albo kupic...najwiekszy wydatek,ale to zostawiam na koniec,moze sie chetny znajdzie do tej pory hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 07:15
monilia84, Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
W przypadku Klaudii to moi rodzice zdeklarowali się że to będzie prezent od nich i kupili jej wózek, w przypadku Wiki sami planowaliśmy bo chętnych nie było, hehehe teraz pewnie też chętny się nie znajdzie Ja planuje wózek kupić na samym końcu bo przy Wiki już byłam umówiona na oglądanie używanego jak trafiłam do szpitala. Także tym razem nie będę spieszyła się z zakupem wózka. Coś sobie wybiorę a później tylko pójdę i zamówię
A mnie się dzisiaj śniło że Klaudia komunia była odprawiona razem z chrzcinami człowiek to potrafi wymyślić pierdołyAgnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Fajny sen :)Kurcze tez by ktos mogl mi wozek dac,albo kupic...najwiekszy wydatek,ale to zostawiam na koniec,moze sie chetny znajdzie do tej pory hehe
monilia84, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja chcę kupić używany najlepiej joolz, w zimę i na wiosnę jest dużo gondolii na sprzedaż łóżeczko mam i taki wózek retro Tutek z dużą gondolą, ale on taki od biedy, u mojej mamy się przyda jak będziemy ich odwiedzac, no i wanienke mam, resztę sprzedałam i porozdawałam fotelik mam sprawdzony i na pewno ponownie kupię maxi cosi huuu ale się rozmarzyłam, aż głupio
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18