Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Ja nigdy nie oddawałam krwi, ale bylo podobnie - mój J jest hdk i namawiał mnie, jak już prawie się zdecydowałam to była ciąża i poronienie, teraz 6 miesięcy mija i mam nadzieję na kolejną ciążę, i tak leci.
Wzięłam luteinę, na szczęście nie muszę jej połykać tylko mam dowcipnie, co w sumie też nie jest fajne bo upławy są itd.
Aga przypomnij mi dostałaś coś na te bakterie w moczu?Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnySpoko lekarz zatem.
Chłopy ustawione do pionu, J udaje że nic się nie stało a braciszek kursuje i oddaje wszystkim co pożyczył, u teściowej już był (taki śliczny, cały w uśmiechach - to cytat teściowej), za 40 minut będzie u mnie i będę mogła wreszcie śniadanie przy stole normalnie zjeść i wypić kawę w swoim kubku. Oczywiście po wieki zostanę najgorsza siostra. Nie obchodzi mnie to nic a nic.
Luna czekamy na te dobre wieściAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ok dziewczyny gdyby nie wieści od Rudzika skakalabym pod sufit.
Kocham mojego gina locham caly świat!
Po kolei.
Przedstawiam Wam :.
Cocolino!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2efd3f5ded0a.jpg I uwaga,w tymzaznaczonym obszarze jest serduszko!! Sama je widziałam, zanim nawet lekarz powiedział!
Gin powiedział,że ta ciąża wygląda pieknie na tą chwilę, przy poprzedniej czekalismy i czekalismy zebh bylo cos widac,a pozniej tez bylo niewyraznie..
Teraz jest podrecznikowo! I lepiej nawet:)
Niestetybjest i przyczyna bólu moja macica ma 8cm,kiedy powinna mieć 3..
Caly czas ' pracuje' i wtedy moja endometrioza uderza o nerw kulszowy,stąd promienujacy ból.. Pomiędzy atakami to ciagniecie,to sama obolala macica.Ale to nie wazne!
Distalam luteine l4 na miesiac,ale lekarz powiedział, ze mogę być aktywna fizycznie jak byłam samodzielnie oceniając stopien bólu.wazne że ten ból nie oznacza niczego złego dla zdrowia ciąży!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:05
chomiczka, hiacynta99, ilonia1984, Agnieszka0812, Rudzik39, Stópka, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzik tak mi przykro, miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrzeOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Lunka bardzo sie cieszę cudnie ze juz jest serduszko :*
lunadelrospo lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Ok dziewczyny gdyby nie wieści od Rudzika skakalabym pod sufit.
Kocham mojego gina locham caly świat!
Po kolei.
Przedstawiam Wam :.
Cocolino! http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e176fcce1d1.jpg
I uwaga,w tymzaznaczonym obszarze jest serduszko!! Sama je widziałam, zanim nawet lekarz powiedział!
Gin powiedział,że ta ciąża wygląda pieknie na tą chwilę, przy poprzedniej czekalismy i czekalismy zebh bylo cos widac,a pozniej tez bylo niewyraznie..
Teraz jest podrecznikowo! I lepiej nawet:)
Niestetybjest i przyczyna bólu moja macica ma 8cm,kiedy powinna mieć 3..
Caly czas ' pracuje' i wtedy moja endometrioza uderza o nerw kulszowy,stąd promienujacy ból.. Pomiędzy atakami to ciagniecie,to sama obolala macica.Ale to nie wazne!
Distalam luteine l4 na miesiac,ale lekarz powiedział, ze mogę być aktywna fizycznie jak byłam samodzielnie oceniając stopien bólu.wazne że ten ból nie oznacza niczego złego dla zdrowia ciąży!
Luna super widzisz tamte parszywe babsko !! Minęła sie chyba z powołaniem
A co do oddawano krwi nie ma sie czego bać !!! Jest to super świetne uczucie jak oddasz krew
Jak sie kierowniczka dowiedziała ze oddalam krew w czasie pracy i wróciłam na dyżur 12 godz i na drugi dzień tez miała 12 godz dyżur, to mnie tak zjeb ze prawie sie popłakałam ze jak jeszcze raz oddam krew w czasie pracy to pismo napisze na mnie, bo dnia wolnego mi za h* nie da ....
-
nick nieaktualny
-
Lunka gratulację super wieści ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:14
lunadelrospo lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna super wieści Świetnie że jest serduszko Teraz to już bedzie coraz lepiej ale nie forsuj się tak kochana na tych treninngach co...
Rudzik, współczuję tego co teraz przeżywasz, mam nadzieję że kuzynka wyjdzie z tego całaRudzik39, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Luna super wieści Świetnie że jest serduszko Teraz to już bedzie coraz lepiej ale nie forsuj się tak kochana na tych treninngach co...
Rudzik, współczuję tego co teraz przeżywasz, mam nadzieję że kuzynka wyjdzie z tego cała
Nie bylam na żadnym od soboty;)
Ale uważam na to,ilosc powtorzen i obciążenie, tętno tez podczas cardio..
Wiecie,że ja dziś bez popoludniowej drzemki jestem nie do życia?
A jeszcze mam się uczyć i prasować..
Cos Wiaterka dlugo nie ma,czy mi się wydaje?
-
lunadelrospo wrote:Nie bylam na żadnym od soboty;)
Ale uważam na to,ilosc powtorzen i obciążenie, tętno tez podczas cardio..
Wiecie,że ja dziś bez popoludniowej drzemki jestem nie do życia?
A jeszcze mam się uczyć i prasować..
Cos Wiaterka dlugo nie ma,czy mi się wydaje?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyU mnie J umiera na katar, no niesamowite...
Brachol zafochany, ledwo przez gardło mu przeszło podziękowanie. Super, szkoda że to nie on słyszał jak teściowa pierd..neła że "takie rzeczy to się z domu wynosi". Nie wiem laski, widzę że często kilka dni pod rząd mam nerwa, nie wiem czy to hormony czy proza życia, męczę się sama ze sobą. Dobrze chociaż że po luteinie brzuch przestał boleć, jak ręką odjął. A męczyłam się prawie 1,5 roku.s1985 lubi tę wiadomość