X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszlam.
    Powiedzialan w skrócie co i jak.
    Wiecie,ze ona mnie posadzila na fotel i pomacala i nagle zaczela krzyczeć ze jestem niepowazna i kto normalny z taka macica się bierze za ciążę, ze to jest absurd i na tym skonczyla badanie powirdziala jescze tylko-teraz plamienia nie ma..i kazała mi wyjść..
    Bylam w szoku, ale jej powiedzialam ze skandaliczna to jest jej postawa i dopilnuję,żeby o tym dowiedział się ordynator

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Weszlam.
    Wiecie,ze ona mnie posadzila na fotel i pomacala i nagle zaczela krzyczeć ze jestem niepowazna i kto normalny z taka macica się bierze za ciążę, ze to jest absurd i na tym skonczyla badanie powirdziala jescze tylko-teraz plamienia nie ma..i kazała mi wyjść..
    Bylam w szoku, ale jej powiedzialam ze skandaliczna to jest jej postawa i dopilnuję,żeby o tym dowiedział się ordynator
    Wiecie,ze ja nawet się od niej nie dowiedzialam co z ciąża? Jest nie ma,zdrowa lub nie..no kurwa nic.

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Weszlam.

No szmata !!!! Nie wiem czy bym się nie rzucił na nią z pięściami!!!wrrr :-/ ja bym skargę złożyła!!!!!

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jej seksu brakuje i stad taka sucha c.... Przepraszam musiałam, tylko to mi się kojarzy z kimś kto tak się zajmuje pacjentem.

lunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to chyba trzeba wchodzić z włączonym dyktafonem wszędzie !!!! Nawet do urzędu!!! Bo traktują ludzi jak scierwo .

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• lunadelrospo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko dowiem się że mojej ciąży nic nie zagraża, zglosze to ordynatorowi.
    Czytalam o niej kiepskie opinie ale czegos takiego się nie spodziewalam.
    Serio..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Chyba jej seksu brakuje i stad taka sucha c.... Przepraszam musiałam, tylko to mi się kojarzy z kimś kto tak się zajmuje pacjentem.

Albo za darmo robi !!!!

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz ciągle myślę, co to moglo znaczyć, jest ciąża i ona uwaxa ze to blad,czy nie ma ciąży i sama jestem sobie winna.
    A tu w domu sto obowiązków młodemu dyktando slabo poszło, zadania robimy,pozniej ma angielski,dobrze tylko,że na podwórko na chwilę idzie bo pogoda śliczna, to na te pol godziny sie poloze.

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna wspolczuje ci ze trafilas na taka mende... ja to chyba bym jej powiedziala az w piety by jej poszlo... za kogo ona sie uwarza... Jakos jestem przekonana, ze faceci gin sa bardziej delikatniejsi i czuli wobec swoich pacjentek niz kobiety...

Tak mowilyscie co jecie i powiem wam ze slodycze bym mogla jesc tonami...zelki,batoniki i wgl... wszyscy uwazaja, ze bedzie dziewuszka :) ja nie mam przeczucia co do plci, wazne zeby bylo zdrowe :) wizyta w czwartek i w koncu ujrze swojego okruszka. Chociaz wam powiem, ze troche sie stresuje, bo to bedzie po terminie w ktorym stracilam malenstwo... wymiotow nie mam, bo staram sie co 2 godz jesc..mdlosci mam na wszelake zapaszki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nawet nie myśl o tym co ta idiotka gadała, bo ona sama chyba nie wiedziała co gada!!! Może cos zjeba...a ma ponieść konsekwencje swoich zaniedbań i musiała sie wyżyć Na kimś. Bo to co ona ci powiedziała to sie kupy nie trzyma !!

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie ma czasu teraz o tym w ogole myslec.Juz 15.30, ja śpiąca a mlody w rozsypce.Dużo pracy przed nami.on sie w ogole nie koncentruje

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna_nadziei wrote:
    wizyta w czwartek i w koncu ujrze swojego okruszka.

O której wizytujesz? Ja też w czwartek ale dopiero o 19 :) Odkąd zaczął mi się 10 tydzień to jakoś jest mi niedobrze. Głównie wieczorem, ale dziś miałam i w południe... Z jednej strony się cieszę a z drugiej to już przecież późno jest, nie powinno mnie teraz łapać :)

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • chomiczka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, co za lekarz z tej baby! Jak tak mozna traktowac ludzi? Renia a Ty jak po wizycie?

Olga 11.06.2016 Nasz największy cud <3
    Róża 30.07.2018 Drugi największy cud <3
    Aniolek <3 8.2017
    Aniołek K 8.01.2014 <3
    Aniołek A 4.10.2014 <3
    Aniołek I 5.03.2015 <3
    Aniołek P 14.06.2015 <3
    Aniołek E 10.09.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie spoko, to miało być potwierdzenie że ovu się odbyła i to właśnie doktor stwierdził. Dostałam progesteron (luteinę) i od dzisiaj mam brać. Widział ciałko żółte które dla mnie wyglądało jak dwa pęcherzyki ;)
    Po wizycie kłótnia z J bo chce żebym poszła jeszcze do innego lekarza, bo ten nie utrzymał mi ciąży. Super że mówi mi to teraz, cwaniak ma problem żeby witaminy brać a mnie od lekarza do lekarza wysyła. Się poryczałam i tyle. Super.

• chomiczka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz czekamy na pozytywny test :) Faceci sie nie znają, szkoda im tlumaczyc niektore rzeczy, wiedza swoje i koniec. Ej no silna babka jesteś, nie ma sensu płakać przez faceta :*

Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość

Olga 11.06.2016 Nasz największy cud <3
    Róża 30.07.2018 Drugi największy cud <3
    Aniolek <3 8.2017
    Aniołek K 8.01.2014 <3
    Aniołek A 4.10.2014 <3
    Aniołek I 5.03.2015 <3
    Aniołek P 14.06.2015 <3
    Aniołek E 10.09.2015 <3
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia,brat faktycznie się zachował nieciekawie.
    A z J umowmy się tak,że Ty trzepniesz swojego,a ja mojego;)

Wiaterek, chomiczka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to luteiny nie bierze się zaraz po owulacji?

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    O której wizytujesz? Ja też w czwartek ale dopiero o 19 :) Odkąd zaczął mi się 10 tydzień to jakoś jest mi niedobrze. Głównie wieczorem, ale dziś miałam i w południe... Z jednej strony się cieszę a z drugiej to już przecież późno jest, nie powinno mnie teraz łapać :)
    lekarz przyjmuje od 16 ale to zalezy jaka kolejka bedzie :)

Wiaterek lubi tę wiadomość

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam u gina..jedna pacjentka jeszcze w gabinecie..

Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nie daj się spławić!!

Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
‹‹ 533 534 535 536 537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ