Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszlam.
Powiedzialan w skrócie co i jak.
Wiecie,ze ona mnie posadzila na fotel i pomacala i nagle zaczela krzyczeć ze jestem niepowazna i kto normalny z taka macica się bierze za ciążę, ze to jest absurd i na tym skonczyla badanie powirdziala jescze tylko-teraz plamienia nie ma..i kazała mi wyjść..
Bylam w szoku, ale jej powiedzialam ze skandaliczna to jest jej postawa i dopilnuję,żeby o tym dowiedział się ordynator -
lunadelrospo wrote:Weszlam.
Wiecie,ze ona mnie posadzila na fotel i pomacala i nagle zaczela krzyczeć ze jestem niepowazna i kto normalny z taka macica się bierze za ciążę, ze to jest absurd i na tym skonczyla badanie powirdziala jescze tylko-teraz plamienia nie ma..i kazała mi wyjść..
Bylam w szoku, ale jej powiedzialam ze skandaliczna to jest jej postawa i dopilnuję,żeby o tym dowiedział się ordynator -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Weszlam.
Bylam w szoku, ale jej powiedzialam ze skandaliczna to jest jej postawa i dopilnuję,żeby o tym dowiedział się ordynator
No szmata !!!! Nie wiem czy bym się nie rzucił na nią z pięściami!!!wrrr ja bym skargę złożyła!!!!!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Chyba jej seksu brakuje i stad taka sucha c.... Przepraszam musiałam, tylko to mi się kojarzy z kimś kto tak się zajmuje pacjentem.
lunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz ciągle myślę, co to moglo znaczyć, jest ciąża i ona uwaxa ze to blad,czy nie ma ciąży i sama jestem sobie winna.
A tu w domu sto obowiązków młodemu dyktando slabo poszło, zadania robimy,pozniej ma angielski,dobrze tylko,że na podwórko na chwilę idzie bo pogoda śliczna, to na te pol godziny sie poloze. -
nick nieaktualnyluna wspolczuje ci ze trafilas na taka mende... ja to chyba bym jej powiedziala az w piety by jej poszlo... za kogo ona sie uwarza... Jakos jestem przekonana, ze faceci gin sa bardziej delikatniejsi i czuli wobec swoich pacjentek niz kobiety...
Tak mowilyscie co jecie i powiem wam ze slodycze bym mogla jesc tonami...zelki,batoniki i wgl... wszyscy uwazaja, ze bedzie dziewuszka ja nie mam przeczucia co do plci, wazne zeby bylo zdrowe wizyta w czwartek i w koncu ujrze swojego okruszka. Chociaz wam powiem, ze troche sie stresuje, bo to bedzie po terminie w ktorym stracilam malenstwo... wymiotow nie mam, bo staram sie co 2 godz jesc..mdlosci mam na wszelake zapaszki -
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:wizyta w czwartek i w koncu ujrze swojego okruszka.
O której wizytujesz? Ja też w czwartek ale dopiero o 19 Odkąd zaczął mi się 10 tydzień to jakoś jest mi niedobrze. Głównie wieczorem, ale dziś miałam i w południe... Z jednej strony się cieszę a z drugiej to już przecież późno jest, nie powinno mnie teraz łapać
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Lunka, co za lekarz z tej baby! Jak tak mozna traktowac ludzi? Renia a Ty jak po wizycie?Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyPo wizycie spoko, to miało być potwierdzenie że ovu się odbyła i to właśnie doktor stwierdził. Dostałam progesteron (luteinę) i od dzisiaj mam brać. Widział ciałko żółte które dla mnie wyglądało jak dwa pęcherzyki
Po wizycie kłótnia z J bo chce żebym poszła jeszcze do innego lekarza, bo ten nie utrzymał mi ciąży. Super że mówi mi to teraz, cwaniak ma problem żeby witaminy brać a mnie od lekarza do lekarza wysyła. Się poryczałam i tyle. Super. -
To teraz czekamy na pozytywny test Faceci sie nie znają, szkoda im tlumaczyc niektore rzeczy, wiedza swoje i koniec. Ej no silna babka jesteś, nie ma sensu płakać przez faceta :*
Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:O której wizytujesz? Ja też w czwartek ale dopiero o 19 Odkąd zaczął mi się 10 tydzień to jakoś jest mi niedobrze. Głównie wieczorem, ale dziś miałam i w południe... Z jednej strony się cieszę a z drugiej to już przecież późno jest, nie powinno mnie teraz łapać
Wiaterek lubi tę wiadomość