Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstałam przed 5 wszystkim chłopakom zrobiłam kanapwczki, herbatka, kakao, w termosik do szkoły, a teraz się położyłam i tak mi się nie chce wstać pasowałoby iść pod prycho, ale tak mi tu dobrze, pod kołderkąFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczynki nie pisałam wczoraj bo byliśmy u znajomych a potem się poklocilam z moim o ładowarkę do telefonu. Nawet nie pytajcie...
Lunka Kochana wspaniałe wieści. Tak strasznie się ciesze
Rudzik fama i krwi poszła, mam nadzieję że dawca się znajdzie, ale niestety wśród najbliższych znajomych tej konkretnej grupy krwi nie ma nikt
Ilonka ja też chętnie bym już coś kupiła ale jeszcze się wstrzymam. Cześć rzeczy na pewno mu siostry po swoich dziewczynkach dadzą, ale jak bedzue chłopak to trochę większy problem
Idę pić kawę dziewczynki i biorę się za naukęAgnieszka0812, Renia7910, monilia84, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyPowiem wam że prawie 1,5 roku męczyłam się z bólami podbrzusza w II fazie cyklu, takimi na pograniczu brania tabletek przeciwbólowych. W tym cyklu zaczęło aż łupać w krzyżu po 1 tabletce luteiny przeszło. Az się wierzyć nie chce że tak szybko można było temu zaradzić. A poprzedni gin próbował zapalenie pęcherza mi wmówić albo inne jeszcze przypadłości z sufitu wzięte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 07:37
Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie o to chodzi... Ja do tego lekarza trafiłam w ciąży, potwierdzał mi ją itd. Wcześniej u niego nie byłam. Jedna diagnoza nie czyni z niego cudotwórcy ale na pewno zaplusował. Mam nadzieję że pod jego opieką szybko się rozmnożę
Poszłam do niego z nastawieniem żeby wyżebrać receptę na progesteron ale sam mi ją dał bez proszenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 07:45
monilia84, Agnieszka0812, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,moje lobuzy tej juz poza domem,jeden w szkole drugi na angielskim karmie królika i sama zjadam śniadanie..
Kasia zabierz mnie do siebie,tak zamknac się w pokoju z kubkiem herbaty i uczyc..marzy mi się!Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Dzien dobry,moje lobuzy tej juz poza domem,jeden w szkole drugi na angielskim karmie królika i sama zjadam śniadanie..
Kasia zabierz mnie do siebie,tak zamknac się w pokoju z kubkiem herbaty i uczyc..marzy mi się!
Ty nawet nie wiesz jak strasznie mi się nie chceAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ty nawet nie wiesz jak strasznie mi się nie chce
A wieczorami padam!! Wczoraj zasnelam w poczekalni u ginekologa!
Mimo tego stresu!Agnieszka0812, Renia7910, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
No to mam to samo... "Piszę" pracę magisterską i nie mogę się normalnie za to zabrać Byłam wczoraj w odwiedzinach u brata i bratowej razem z mamą, bratowa powiedziała że od ostatniego razu jak mnie widziała (1,5 tyg temu) mocno urósł mi brzuch ;p No i pierwszy raz na rękach trzymałam małego Antka, moja mama mi go wcisnęła Mam teraz tak, że w obecności małego dziecka czuję się mocno obserwowana jako przyszła mama ;p
monilia84 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
rano moja kochana waga pokazała magine 60,2 ;( płakać mi się chce, a najlepsze jest to ze po ciuchach nie widac wiec gdzie to sie schowało po za cyckami ;p
Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:rano moja kochana waga pokazała magine 60,2 ;( płakać mi się chce, a najlepsze jest to ze po ciuchach nie widac wiec gdzie to sie schowało po za cyckami ;p
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Ja jak ważyłam 60kg to mi kości miednicy wystawały, a mam tylko 160 cm. Teraz mi daleeeeko do tego 602004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny