Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonisia będzie dobrze statystyki mówią o prawdopodobieństwie, ale nie wskazują że to na pewno się stanie. Najważniejsze jest że chcesz urodzić bez względu na wszystko. Jak Ty musisz już kochać tą maleńką kruszynkę
monilia84, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Powód do zmartwień jest jak NT przekracza 2,5 więc luuuuzik, a Pappa to tylko statystyka, jak wychodzisz z psem na spacer to statystycznie macie po trzy nogi
Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
monilia84 wrote:Pappa 0.5 Mom
Beta Hcg 1,5 Mom
NT 2,3
Ryzyko po krwi 1:347
Zalecenia he he standardowo Amnio albo Nifty, harmony. Ale nie bede nic wykonywala bo i tak urodze to dziecko takze szkoda zachodu. Poczekam do badania w 20tc wtedy bedzie juz wiecej widacmonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyJuz wam wszystko piszę :Kasia po operacji biodra ,nie trzeba było wstawiać tytanowej panewki ,jest na swoim miejscu ,ścięgna poprzyszywane, stan stabilny.
Ordynator zdziwiony akcją oddawania krwi- tu ode mnie podziękowania dla Was dziewczyny i dla wszystkich którzy włączyli sie do akcji!
Ściskam mocno w imieniu całej rodziny.
Czekamy teraz aż stan Kasi pozwoli na najważniejsza operację głowy.
Musi się udać.
Co do mojej wizyty to trochę się splakalam bo po pierwsze miesniak znów urósł i jest w takim miejscu ze nie wiadomo jak go usunąć.
Po drugie jutro badanie prolaktyny i AMH. Prolaktyna bo mam mlekotok a to drugie bo lekarz podejrzewa wczesne wygasanie czynności jajników.
W pierwszej kolejności musze wyregulować cykl.
I bardzo dziwna sprawa bo jestem w 7 dc i moje jajeczko ma już 15mm ,albo to jajeczko jest z poprzedniego cyklu albo czeka mnie owulacja z dwóch jajnikow .
I tak mnie to nie cieszy bo mój mąż skomentował tylko ze powinnam się leczyć ale nie pod kątem ciąży.
Z chęcią walnęlabym go w łeb.
Monia nie denerwuj się tymi testami,dziewczyny mają rację to naprawdę tylko statystyki.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:37
Agnieszka0812, Renia7910, chomiczka, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednak walnij go w łeb
Nic tak nie cieszy jak wieści że ktoś wychodzi z tak ciężkiej sytuacji jak twoja kuzynka. U nas też jutro kuzyn będzie miał usuwane jelito grube, operacja ratująca życie. Ciężkie sprawy...
Dziewczyny chyba zapisuje się do dietetyka. W poniedziałek idę ale do promotorki Herbalife, podobno drogi interes. Ale odbieram zaproszenie na spotkanie jako znak, że czas coś ze sobą zrobić bo źle się czuję z tym wyglądem. -
nick nieaktualnyMoże będziesz miała wczesną owulację tak jak ja miałam w tym cyklu.
Trzeci dzień biorę luteinę, piersi bolą maksymalnie, trądzik od samej ovu się trzyma, nic nie chce się goić. Zanim wyjdę z domu to pól godziny zamalowuję twarz żeby ludzi nie straszyć -
nick nieaktualny
Na pewno kuzyn wyzdrowieje, jestem zdania że zmiany w jelicie grubym im wcześniej wykryte i zoperowane, choćby miały oznaczać założenie stomii ratują życie.
Reniu a z czym masz problem?Masz duży apetyt ,czy niewiele jesz a nie możesz utrzymać wagi?
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. U nas wszystko w porządku. Takie szybkie usg mi zrobił wiec w sumie wiem tylko tyle że serduszko 164/min. Ale wygląda już jak mały ludek i z tego się stanie ciesze. Nie mam zdjęcia niestety. Mam się zapisać na genetyczne no i dostałam masę badań do zrobienia. To tyle. Idę odreagować stres przy czymś pysznym do jedzenia ale nie wiem jeszcze przy czym
Rudzik39, chomiczka, Renia7910, lunadelrospo, hiacynta99, kehlana_miyu, Agnieszka0812, monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
U mnie jeszcze @ się nie skończyła bo plamie a już mam jajeczko.Lekarz był totalnie zdziwiony.
A mój mąż stwierdził że teraz najważniejsza jest jego firma i to nie jest dobry moment na kolejne dziecko. Musi myśleć o naszych dzieciach które juz mamy i zapewnić im godne życie.
No i ja przecież miałam plany na biznes i powinnam teraz tez nimi się zająć. Stwierdził że już jestem w takim wieku ze powinnam rozwinąć swoją karierę a nie pakować się w pieluchy.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014 -
nick nieaktualnyKuzyn właśnie za późno zareagował, porobiły się przetoki, w miejsce jednej usuniętej zaczęły pojawiać się 2 następne i musieli podjąć tak drastyczną decyzję żeby ratować cokolwiek.
Co do męża - faceci czasami to dupki. Jestem przekonana że ta jego reakcja dyktowana jest strachem przed kolejnym niepowodzeniem, oni zawsze odwracają kota ogonem. A jak już mogą zwalić winę na kobietę to czują się jak ryba w wodzie.
Jeśli chodzi o wagę - przez ostatni rok bardzo się zaniedbałam, stres związany z sytuacją w pracy, niemożnością zajścia w ciążę, później hormony, poronienie, depresja, znów hormony, bardzo się zmieniłam, na niekorzyść niestety. Zawsze lubiłam słodycze i wyraziste smaki, a przez ostatni rok nizbyt dbałam o aktywność fizyczną. Czas coś ze sobą zrobić, już ok.2 miesięcy temu żaliłam się tutaj dziewczynom. -
lunadelrospo wrote:Rudzik,moja macica jest cała w miesniakach.Nie ma mozliwosci usunięcia ich inaczej niz z macicą..przez to moja macica jest ponad dwukrotnke powiększona. A jednak lekarz powiedział, że damy sobie z tym radę i ciąża może nawet pomóc
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość