Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Moja beta 12 niska nie??
Jak na ten moment w sam raz w końcu od czegoś musi zacząć wzrastanie! A beta zaczyna się pojawiać dopiero po zagnieżdżeniu, więc ma pełne prawo być jeszcze niskaAgnieszka0812, Wiaterek, hiacynta99 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Wiaterek wrote:A tak w ogóle to coś czuje ze ja będę jeszcze q październiku testować bo pewnie nic z tego nie wyjdzie znowu a dobrze by było bo kolo czerwca urodzić dzidzie to super
Wiaterek, jeszcze owulacji nie miałaś, a już spisujesz cykl na straty - spokojnie, czuję że ten właśnie będzie dla Ciebie szczęśliwy Jak ruszycie z mężem po tabsach, to jak macie nie trafić?Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Wiaterek wrote:A tak w ogóle to coś czuje ze ja będę jeszcze q październiku testować bo pewnie nic z tego nie wyjdzie znowu a dobrze by było bo kolo czerwca urodzić dzidzie to super
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No ja mam dzisiaj takie myśli choć staram się je zatuszować. Chyba dlatego ze mąż jedzie jutro ze wszystko jest przeciwko temu żeby trafić w owu. No ale zobaczymy. Jakby co to październikowe babeczki dupeczki tez fajne są
Agnieszka0812, kehlana_miyu, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Nie no racja. Dziś powinnam się cieszyć bo moje kochane wrześniowe dupeczki zafasolkowane i mnie zaraza bardzo mocno
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek trzeba być pozytywnie nastawionym wiem że czasem przychodzą takie myśli bo ja też tak mam. Staram się być spokojna i spędzać jak najwiecej miłych chwil z mężem. W końcu musi się udać
Agnieszka0812, Wiaterek, s1985, Natalii00, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
No właśnie ja mam jeszcze 3 dni bez seksu, on jutro jedzie, ale na szczęście wraca w środę wiec ja myślę że tak idealnie się w owu wstrzeli ale zobaczymy
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:A ja tam nie mysle nawet negatywnie czy sie uda,czy nie..wazne zeby tylko ta owulka przyszla już ja ją wykorzystam!
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Afera,moje dziecko płacze w decathlonie na zakupach z babcią, bo wszystkie halowki są niewugodne i dziwne, tylko najdrozsze z nike'a są dobre..Jak mówi Macio są idealne..a te adidasa to już go uwierają,sam nie wie co;)
Małż dostał szału, bo powiedział, że nie bedzie nam taki mały banan z niego rósł i że jak mu nie pasuje,to jutro mu kupi za 9 zł z rynku..
Macie jakies doswiadvzenie w temacie, pomysly?
Raz ze na meza furiata,a dwa na syna modnisia uparciucha:)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:06
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość