Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Haha!
Pięknie! Kochanie jestem w ciąży! Cudownie, umowię nas z deweloperem;)Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny jak zacznę gwiazdorzyć to proszę mnie tu do pionu ustawiać!
I tak na serio, robić suwaczek czy jeszcze nie szaleć?
Hiacynta dziś robiła bete czy nie, bo już się pogubiłamilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam się! Na chwilę człowieka na nie a tu wszystkie sikają na patyki. Cudowne wieści widzę Serdecznie wam gratuluje i rośnijcie zdrowo!
Renia co do lekarza to ja bym jednak była za podgryzieniem tętnicy. Takie huje powinny tracić koncesje na wykonywanie zawodu.
Ilonia bąbelek piękny. Pucuś super focia. Rośnijcie rośnijcie...
Która ze mną poczeka do października? Już zaczynam tracić nadzieje...
Wieczór będę miała więcej czasu popisać. Całuski :* :* :*ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Poslemy Ci snickersa,jal zaczniesz;)
Ale tak sobie myślę,że do nasteonych newsów macie lrawow gwiazdorzyc! Wasz czas na radość
Aga,a jaki to dokladnie tydzien dzien..
Ja nie wierze osobiscie w 'zapeszanie' .
Cieszysz sie i juz,wiec daj jeslibtylko masz ochoteAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Już bym chciała te tablety skończyć i z moim trochę pofiglować, a tu o dziwo mamy ochotę obydwoje i musimy czekać. Śmieję się, że jak będziemy już mogli i przyjdzie owulka to tak na całość pójdziemy, że na 100% trafimy
Agnieszka0812, pucek, Renia7910, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Witam się! Na chwilę człowieka na nie a tu wszystkie sikają na patyki. Cudowne wieści widzę Serdecznie wam gratuluje i rośnijcie zdrowo!
Renia co do lekarza to ja bym jednak była za podgryzieniem tętnicy. Takie huje powinny tracić koncesje na wykonywanie zawodu.
Ilonia bąbelek piękny. Pucuś super focia. Rośnijcie rośnijcie...
Która ze mną poczeka do października? Już zaczynam tracić nadzieje...
Wieczór będę miała więcej czasu popisać. Całuski :* :* :*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Juz w domu jestem a pizza była pyszna hiacynta ja tam się na becie nie znam ale ciążowa na pewno jest
Lunka no powiem Ci,że pędzilam jak... WIATEREK
marzusia ja nie w temacie jestem? Przecież masz jeszcze kilka dni do testowania, prawda?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
A tak w ogóle to coś czuje ze ja będę jeszcze q październiku testować bo pewnie nic z tego nie wyjdzie znowu a dobrze by było bo kolo czerwca urodzić dzidzie to superWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki