Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiek jakas ty chudziunka i jaki ladny juz brzuszek,jasne,ze trzymamy kciuki,jak zawsze ;)ja juz 7 kg na plusie mam w sumie, nie bylo by zle,gdyby nie moje wczesniejsze 7 z tej ciazy poronionej a w pasie mam juz 94 wczoraj chlop mnie mierzyl,prawie tyle mam co on i sie smial ze 100 bedzie juz za tydzien jak nic...:)gotuje rosolek i robie zraziki...a popoludniu pojade do taty na cmetarz,ale az sie boje tyle tam zawsze ludzi,nie ma gdzie zaparkowac,wczoraj bylismy to juz bylo ciezko,no ale moze jakos sie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 11:18
Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Śliczne jesteście wszystkie zaciążone
Ja oglądam mecz Radwańskiej i gotuję potrawkę z kurczaka z ryżem, po meczu spacerek i zaraz J wróci z pracyRenia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa ogólnie narobiłam sobie ochoty na zwykłego tradycyjnego kurczaka pieczonego w całości. Wczoraj wzięliśmy grillowanego w jakiejś knajpce ale przypłaciłam bólem żołądka itd. Obiecałam sobie że nigdy więcej, upiekę dwa na raz
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samemu to przynajmniej wiesz co dodajesz, chyba że są jakieś sprawdzone miejsca... Miałam piec gęś, ale to najlepiej jak jest więcej osób, bo później ogrzewana wysycha, a gęsi są za duże na nas samych
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Ano miałam i zrobiłam i wyszedł negatyw więc nie ma nawet o czym pisać.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:A może u Ciebie będzie jak u Iloni? Mam taką nadzieję kiedy masz termin ewentualnej @?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Śliczne jesteście wszystkie zaciążone
Ja oglądam mecz Radwańskiej i gotuję potrawkę z kurczaka z ryżem, po meczu spacerek i zaraz J wróci z pracy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No mi w 12 wyszedl,bialy jak snieg 1 kreska,juz sie poddalam i robic nie mialam wiecej,ale mnie nakrecilyscie i 14 zeobilam popoludniu i byla krecha,teraz sobie przypomnilam jak sie cieszylam i az lza sie w oku zakrecila Renia musi sie udac...musi musi:)
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyJa zawsze na oko robię, podsmażam z warzywami.
Dzisiaj podsmażyłam filety z udek drobiowych z boczkiem (wszystko w kostkę pokrojone), dodałam cebuli i czosnku, jak się wszystko podsmażyło to dorzuciłam paprykę (3-kolorową, pokrojoną w paski), garść zielonego groszku i garść kukurydzy. Poddusiłam, podlałam śmietanką wymieszaną ze startym żółtym serem. Niezbyt dietetyczne danie ale jeśli zamiast śmietanki i sera dodasz np. pomidory to też wychodzi super.
Do tego ryż basmatiilonia1984, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Podczytuję Was codziennie Choć trochę mniej niż zwykle.
Tak jak postanowiłam w drugiej części cyklu odpuściłam trochę, temperatury zgodnie z planem nie mierzę i widzę, że dobrze to na mnie działa. Nie nakręcam się niepotrzebnie. Jakoś z większym luzem do tego wszystkiego podchodzę, co ma być to będzie i dosłownie tak jak piszecie, kiedyś musi się udać.
Agusi udało się zajść po drugim opakowaniu dupka, ja w poprzednią ciąże zaszłam po trzech opakowaniach. Początkowo myślałam, że może w drugą ciąże też po takim czasie dopiero się uda (ten cykl jest właśnie trzeci pp), ale wiecie co teraz tak sobie myślę, że może się uda, ale jeśli się nie uda, to trudno, może lepiej, żebym dłużej ten duphaston pobrała.
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom pięknych zdjęć z USG.
Renia7910, Agnieszka0812, s1985, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.