Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Ja wlasnie wrocilam do domu..wyczyscilam groby dziadków męża, bo od strony ojca nikt ich prawie nie odwiedza, moje rodzinne groby daleko,bo w rabce i w gorzowie wlkp..
Teraz robie herbatę malinowa i moj ulubiony przysmak ostatnio hamburger wolowy,w razowej bułce z guacamole! Yummy!
Syna wyslalam na weekend z babcią do Rabki ,bedzie okazja żeby się wykurowac odpocząć i pouczyc...temperatura mi po nocy spadła, ale nie czuję się szalowoRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzę i ryczę bo dostałam wiadomość od bliskiej koleżanki -21 tc, chłopiec, poważna wada serca, będzie musiał być operowany w pierwszym tygodniu życia, po 3 miesiącach i po 3,latach. Tak bardzo jej życzę żeby przeżył i żeby mogli się cieszyć swoim dzieckiem...
-
nick nieaktualny
-
Renia..dobrze,że można takiw operacje przeprowadzic,niektore wady są nke dobwyleczenia..tutaj jets konkretny plan..
W takich momentach zaczynam myśleć, co moge zrobic,żeby mnie takie nieszczescia ominęły.. Ale nic nie mogę zrobić.. Tylko wierzyć w to,że będzie dobrze.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW tym stylu ja odpisałam tej koleżance - muszą wierzyć że będzie dobrze, to daje siłę na wszystko. Są 3 opcje - będzie żył albo nie, albo okaże się że urodzi się zdolny do samodzielnego funkcjonowania. Przeżywam strasznie, swego czasu byłyśmy bardzo zżyte, to ja ją wyswatałam z ojcem dziecka
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hm... Leniwe sobotnie rodzinne popołudnie To lubię
Reniu, gratuluję Twoim nowym szefom właściwego wyboru Oby Tobie też się tak poszczęściło jak im
Widziałam wszystkie Wasze okruszki - pięknoty
Moiniu, za Was trzymam kciuki, żebyście jednak się zmieścili pomiedzy tymi 375 osobami Trzeba być dobrej myśli. Wasz aniołek na pewno nad Wami czuwa.
Dziaisj podniosłam się z wyrka - w końcu trochę mnie puściło. Smarkam tylko okropnie i kaszel mam jak stary grużlik... Jest jednak dobra strona tego medalu - moze kolejny tydzień też spędzę z mężem w domu
Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem Mąż mój wybył, niech się bawi póki może A ja dziś znowu ciasto i bezy a jutro na obiadek do mamuni Juuż się cieszę na ten rosół :)mam nadzieje że dostanę coś na wynos :D
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez sie witam, i to w 5 miesiacu :)wkoncu wyspana,przedpalam wkoncu cala noc,czakam na jajeczniczke,maz serwuje,lubie niedziele jedyny dzien kiedy moge go wykorzystac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 07:20
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny