Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem jestem meza do pracy szykowałam, ale podczytuje was na komórce cały dzien ;p
pucek, Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ja juz w łóżeczku, dzieciaki sobie graja ale zaraz im wyłącze , jutro mam goscie i w niedziele , no i film na tvn ogladam ;p
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyJa też cały dzień na telefonie czytam u nas goście byli w zeszłym tygodniu całe 3 dni, cieszyłam się bardzo ale mimo wszystko to męczarnia. Przypomnij mi Sysia powiedzialas rodzinie o ciąży? Jeśli nie to czy masz zamiar wykorzystać ich jutrzejszą wizytę?
-
powiem tak jutro mam gosci ( moja chrzestna ) a rodzice hmm mam dowiedziałą sie przypadkiem jak przyszła do mnie do pracy a mnie tam nie było, a ojciec mój nic nie wie, jak narazie tak zostanie, wie jeszcze tesciowa i tesciu i koniec na tym, jakos mi sie nie spieszy zeby mowic, siostra nawet mnie ostatnio pytała czy nam sie udało juz to ja okłamałam ze dalej próbujemy ale nici
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyCzasami tak lepiej...
Ja zadzwoniłam dzisiaj do teściowej i mówię że mam dobrą nowinę a ona na to - wiem, mówiłam ci że będzie dobrze. Tylko że jej nie chodziło o pracę trochę mi przykro się zrobiło bo wszystkie rozmowy sprowadzają się do dziecka i kiedy zajdę i kiedy idę do lekarza itd. A ja chcę się wyrwać z donu i tego myślenia 24/7 czy się udało tym razem... -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Czasami tak lepiej...
Ja zadzwoniłam dzisiaj do teściowej i mówię że mam dobrą nowinę a ona na to - wiem, mówiłam ci że będzie dobrze. Tylko że jej nie chodziło o pracę trochę mi przykro się zrobiło bo wszystkie rozmowy sprowadzają się do dziecka i kiedy zajdę i kiedy idę do lekarza itd. A ja chcę się wyrwać z donu i tego myślenia 24/7 czy się udało tym razem...
Renia, mi się wydaje, że właśnie przez to, że przez ostatnie miesiące wszystko u mnie kręciło się dookoła ciąży to nie udało mi się w nią zajść. Mam nadzieję, że teraz jak zaczniemy pracować w nowych miejscach i głowa będzie zajęta czym innym, to i problem z zajściem sam się wcześniej czy później rozwiąże.Renia7910 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana,Renia..trochę wam zazdroszcze nowej pracy,nowych perspektyw..chow wiem,ze pewnie powiecie,ze wolalybyscie byc w starej pracy w ciąży. Ja to wiem.Ale juz kiedys pisalam,nic nie dzieje się bez przyczynh wszystko ma swój sens.Obie bylyscie w ciąży, wiec tutaj nie ma tego największego problemu, że nie możecie być. Po prostu wszystko przed wami! :*
kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrenia gratuluje pracy teraz powoli wszystko sie pouklada w twoim zyciu i nim sie obejrzysz maluszek zagosci w twoim brzuszku
ja nie wchodze na forum Majowek, wole tu byc z wami czuje sie z wami tu lepiej
W niedziele tesciom mowimy o dzidziusiu a czy reszcie to sie okazeRenia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wasze przekazywanie dobrych wieści
Po luteinie tak mnie bolą piersi że mogę pomarzyć o spaniu na brzuchu. I nie wiem czy to przez progesteron ale dosłownie pożeram wszystko. Dobrze że to tylko 10 dni w cyklu mam brać.
Dobranoc robaczkiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość