Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniu gratuluje mam nadziewje,ze w niedziele tez Ci pogratuluje dzierwcynki nie martwciw sie bolami brzucha,ja je mam calczas a dzidziek zdrowy jak rybka,chyba taka moja natura,moja siostree tez bolal,a np maja kolezabka mowi,ze ja bolal i dostala lutke i przeszlo,ja juz nie biore i tak jak pobolewalo tak pobolewa,co do tego co sie stalo na kwietniowkach,rozne sa w zyciu przypadki,ale to nas nie spotka,te nasze zlo ktore nas spotkalo siew wyczerpalo...ja w to wierze i to wiem,na kwietniowkach jest za duzo dziewczyn nie znaja sie,to nie to co u nas,pare dziewczyn trzymajacych aie razem,ja pamietam grudniowki,poronilam a czas lecial dalej,zagladalam tam,a tam wszystko nadal zylo swoim normalnym rytmem,dziewczyny cieszyly sie swoimi brzuszkami,ruchami...no takie kuzwa zycie,to nasz forum jest wyjatkowe i tylko sie cieszyc co do mojej corci...Alicjia i Justin tez oczekuja corek,jak narazie majoweczka czeka na chlopca,ciekawe co bedzie dalej,tak sobiw myslalam teraz chyba pucus pierwszy i mozliwe,ze pozna plec,ale jestem ciekawa dziewczyny co tam siedzi pod waszym serduchem
Renia7910, Agnieszka0812, chomiczka, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Renia, gratuluję pracy!!! Nawet jak to nie jest to co najbardziej byś chciała, wiem po sobie, że przynajmniej przychodzi ulga, że wizja bezrobocia się oddala A może, tak jak u mnie było, odezwą się do Ciebie z jeszcze innego miejsca i zaoferują lepsze warunki. A dlaczego aż 12h zmiany?
Rozumiem Cię aż za dobrze też z tym pragnieniem powrotu do pracy. Ja jestem na L4 od połowy czerwca i ostatnie dwa miesiące to już po ścianach chodziłam. Zawsze żyłam bardzo intensywnie, dwa kierunki dziennych studiów + praca, potem praca w 2 miejscach, potem jedna ale z ciągłymi nadgodzinami i choć na początku odpoczynek to było niebo, to jak tylko poczułam się lepiej i odpoczęłam, to zaczęło mnie nosić... Czuję się teraz jakbym wracała do świata żywych
Renia7910, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ilonia ja myślę teraz że to dziewczyneczka będzie mimo że na początku się czułam tak na chłopaka W środę Brzuchalski więc może mi zdradzi co to za bohater tam siedzi w środku
Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyJa też zawsze bardzo aktywna - 2 kierunki studiów (zaocznych) i praca na pełen etat, później kursy, fitness itd. Korporacja dała mi w kość, byłam blisko szefa i tam naprawdę niedobre rzeczy działy się z ludźmi, tego się nawet nie da opisać do czego byli zdolni.
Już po urlopie myślałam o powrocie, ale złamana ręka mnie powstrzymała. Teraz tylko jeszcze 3tygodnie i przejdę do nowego miejsca. Calkowicie zmieniam branżę więc będzie dużo nauki ale ja się cieszę że podszkolę angielski - to firma anglojęzyczna. Będzie się działo, tego potrzebuję jak powietrza:)
Ilonia masz rację co do forum, są zbyt tłoczne, znieczulica i często typowe hejtowanie. Tutaj jest dobrze, jak dla mnie najlepiejAgnieszka0812, ilonia1984, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Renia, tutaj chyba się czujemy wszystkie bezpiecznie, ale jak przychodzi ktoś nowy to też zaraz czuje sięu nas jak w domu (chyba )
Nie wiem co dziśze mną, ale ciasto upieczone, mąż już dwa kawałki opędzlował, a bezy właśnie wstawiłam do piekarnika ;PAgnieszka0812, Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Agnieszka0812 wrote:Mnie już się śledzie przejadly teraz mam ochotę na takiego dużego prawdziwego schabowego w chrupiącej panierce
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Dziewczyny mam do was pytanie dzis robiłam wynik moczu i leukocyty ujemne, ale na dole jest jeszcze dodatek - leukocyty 6-10. Infekcja?
-
U mnie jak co weekend..karpatka..
Zrobilam sobie dzis hamburgera z oysznej wolowiny i bulki razowej do tego swieze warzywa i musztarda,duzo musztaryd..pyszny byl,ale nie na długo sie cieszylam,musialam go pożegnać..
Zaraz pidam lekarstwa krolikowi,klatle mu wyszoruje,mlody do wanny i ja tez zaraz..voraz gorzej się czuję i mam temperaturę 38..pucek lubi tę wiadomość
-
Madzik90 wrote:We wtorek mam wizytę wiec niedługo na wszelki wypadek wezmę urinal 2x1.
Ale zawsze lepiej skonsultować się z lekarzem.Renia7910 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Madzia,u ciezarnych normy sa zawsze zmienione ,wiec niewielkie w granicach 20% odstepstwa,nie świadczą o niczym złym..
Ale zawsze lepiej skonsultować się z lekarzem.
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
pucek wrote:Luna to pewnie od ttego latania dzisiaj w balerinkach i z gołą szyją ;/ zakładaj skarpety, zrob herbate z cytrynka i odpocznij
Mlody sobie urządził kąpiel, a ze w mieszkaniu mamy jedną łazienkę... To poczekam...nacieranko mojej Harzyny mi jeszcze zostało.