Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój mąż zaczyna ostatnio powooli oswajac się z ciążą..
Jak zjadlam wczoraj rolafe z bitą śmietaną i jeszcze podjadalam jego kawałek to się śmiał, a nie marudzil że przecież ja nie jem słodyczy.. A jak wczoraj wrocilismy z cmentarza od cioci i wiedział że srednio się czuję, powiedział idź kochanie się poloz i przyniósł mi jablko z ogrodu pocięte na kawałki i herbatę owocową
I czasem nawet o cos zapyta,co trzeba kupić nalemu dziecku i gdzie my to pomiescimy;)
Jest progres!Agnieszka0812, Wiaterek, s1985, chomiczka, niezapominajka, Renia7910, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:A mój mąż zaczyna ostatnio powooli oswajac się z ciążą..
Jak zjadlam wczoraj rolafe z bitą śmietaną i jeszcze podjadalam jego kawałek to się śmiał, a nie marudzil że przecież ja nie jem słodyczy.. A jak wczoraj wrocilismy z cmentarza od cioci i wiedział że srednio się czuję, powiedział idź kochanie się poloz i przyniósł mi jablko z ogrodu pocięte na kawałki i herbatę owocową
I czasem nawet o cos zapyta,co trzeba kupić nalemu dziecku i gdzie my to pomiescimy;)
Jest progres!
Chociaż jak mój zaczął sam wyliczać od grubych rzeczy typu dom, samochód kończąc na drobniejszych typu wózek/fotelik itp to mało palpitacji nie dostałFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:I bardzo dobrze!
Chociaż jak mój zaczął sam wyliczać od grubych rzeczy typu dom, samochód kończąc na drobniejszych typu wózek/fotelik itp to mało palpitacji nie dostałAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Moj mąż też uznał, że dom to teraz absolutna podstawa;)Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Haha a mój chce spędzić ze mną jak najwięcej czasu sam na sam i kazał rezerwować następny wypad tym razem mazury. Na walentynki nie maja juz miejsc a później to w marcu huz się troche boje z takim wielkim brzuchem jechac
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Niezapominajka gratuluje!
Ja już po wizycie. Nie było najgorzej. Jak dostane @ to mam zadzwonić i bede chodzić na monitoring co 2 dni od 8dc. Usg zrobiła i powiedziała tyle że śluzówka macicy jest rozpulchniona. Jak tak czytam to albo przed @ albo sie udało więc w sumie też sie niczego nie dowiedziałam. Jutro mam isc na badanie progesteronu.Agnieszka0812, Renia7910, niezapominajka, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Niezapominajka gratuluje!
Ja już po wizycie. Nie było najgorzej. Jak dostane @ to mam zadzwonić i bede chodzić na monitoring co 2 dni od 8dc. Usg zrobiła i powiedziała tyle że śluzówka macicy jest rozpulchniona. Jak tak czytam to albo przed @ albo sie udało więc w sumie też sie niczego nie dowiedziałam. Jutro mam isc na badanie progesteronu.marzusiax, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Renia,a wiesz,ze tu u nad zwykle dwie osoby pod rząd obwieszczaly dobre wiadomości!
-
Renia7910 wrote:Ja już nawet nie kupiłam tego testu z rossmanna, te dzisiejsze które robiłam były jednoznaczne. Trudno, odstawiam luteinę i czekam na nowy cykl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:42
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka wrote:Czesc leseczki, wpadam na moment z dobrymi wiadomościami Beta 33,29, cień cienia na teście sikanym, więc to chyba jednak nie sen
Niezapominajeczko wspaniala wiadomosc gratuluje rosnijcie zdrowo
niezapominajka lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Niezapominajko gratulacje i uściski dla Was Spokojnych 9 miesięcy
Lunka fajnie, że do Twojego męża zaczyna docierać, że musi dbać o żonkę, zwłaszcza terazlunadelrospo, niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Nienawidzę współpracy z Chińczykami. Jeśli kiedykolwiek którejś z was pojawi się taka opcja,odradzam.Wrrr
W ogóle to mogę odradzać i Chińczyków i Koreanczykow..nie zebym byla rasistka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 20:47
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Nie wiem wlasnie ale dzisiaj nie miala lekarza raczej by tak nie odeszla bez wyjasnienia
Nie sądzę, żeby tak zrobiła. Gdyby coś się wydarzyło i nie chciała się odzywać, to w ogóle by nie wchodziła a nie usuwala i znikała.
Myślę,że to problwm z ovu..wylogowalo ją i nawet nie zauważyła, nie wiem..