Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam podejrzenie że mogła się wkurzyć tak jak kiedyś Justysia że nie zareagowałyśmy od razu na wpis. Z drugiej strony Hiacyntka nie wygląda mi na nadpobudliwą osobę, nie chce mi się wierzyć że mogłaby zareagować tak impulsywnie. Mam nadzieję że nas teraz czyta i widzi że się o nią martwimy, bo tak faktycznie jest.
HIACYNTKO ODEZWIJ SIĘpucek, Stópka, Wiaterek, chomiczka, marzusiax, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana, strasznie niewyspana... a tu do pracy pora wstać...
Sysia trzymam kciuki Nie stresuj się tak. Zobaczysz wszystko będzie w porządkuAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Dzień Doberek
Stópeczko ja też nie wyspana w nocy nie mogłam spać bo wszystko mi przeszkadzało
A teraz siedzę w pracy i ziewam ehehhe
Na Majówkach Hiacyntka też nic nie napisała, hmmmm odezwij sie kochana bo się martwimy
Sysiu kciuki zaciśnięte
Ja po pracy mam wyprawę do endo z wynikami, zobaczymy co mi powie, oby nie kazał mi długo brać tego thyrozolu
Miłego dniaAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Sysia kciuki zacisniete,bedzie dobrze a ja pospalam dzis od 21 do teraz,cora mnie obudzila bo bym spala dalej,dobry sen dzis mialam robie kawke i musze iac po buleczki bo mam tylko chleb a ostatnio tylko bulki wciagam poznanskie,tak mi zajebiscie smakuja
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Sysia kciuki zacisniete,bedzie dobrze a ja pospalam dzis od 21 do teraz,cora mnie obudzila bo bym spala dalej,dobry sen dzis mialam robie kawke i musze iac po buleczki bo mam tylko chleb a ostatnio tylko bulki wciagam poznanskie,tak mi zajebiscie smakujaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Sysia,wiesz,że będzie dobrze!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ale sie poryczalam kurwa....kolejna dziewczyna u nas stracila dziecko nie moge przestac ryczec,to mial byc bezpieczny czas jeszcze fakt jak to opisuje,jak okropnie ja potraktowali,nie potrzebnie tam wchodzilam z ranacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ale sie poryczalam kurwa....kolejna dziewczyna u nas stracila dziecko nie moge przestac ryczec,to mial byc bezpieczny czas jeszcze fakt jak to opisuje,jak okropnie ja potraktowali,nie potrzebnie tam wchodzilam z ranaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15