Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e13a9867584.jpg
Już końcówka, uff..
Renia,w ogole zapomnialam Ci napisać, mialas rację z tym rollerem..
Niby producent pusze tylko o zakazie na podczerwien,ale rozmawialam z treberka moja i powiedziała że jest cala masa przeviwskazan..wiec odpuscilam...a gdyby nie Ty to w ogole bym nie wpadła na to!
Lunka Ty też masz dzisiaj?
No Renia miała rację, nie można też żadnych kocy elektrycznych na plecy, jaccuzi. Lampy solarne można, bo miałam solary w szpitalu, krio miejscowo też możnaRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Madzik90 wrote:Jednak dostałam skierowanie na posiew moczu. Za tydzień kolejna wizyta. Hemoglobina leci.
Dziewczyny mam tak dość juz lekarzy. Ginekolog, stomatolog, badania i tak w kolko.. ;(
Posiew 2-4 dni i wynik będziesz miała
A z lekarzami jak mus to mus
Franio się urodzi to dopiero się zacznie, wybór lekarza, pielęgniarki, szczepienia jakie i kiedy także te wizyty Cię przygotują na zaśFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Wierzę Ci, że masz dosyć, ja też muszę do stomatologa, ale na razie za duży odruch wymiotny
Posiew 2-4 dni i wynik będziesz miała
A z lekarzami jak mus to mus
Franio się urodzi to dopiero się zacznie, wybór lekarza, pielęgniarki, szczepienia jakie i kiedy także te wizyty Cię przygotują na zaś
Mi w ciąży tak poleciały zęby, dobrze ze znalazłam gabinet gdzie podają znieczulenia dla kobiet w ciąży. Inaczej bym odjechala z bolu. Jednego trzeba prześwietlić bo wypadla plomba jakiś czas temu, ale to dopiero po porodzie. Teraz jeszcze 3 wizyty.
Szyjka na szczęście jest głęboko i zamknieta w świetnym stanie
Zakład pracy męża nie dogadał sie z Luxmedem i musze od dzisiaj płacić za wizyty, badania. Ehh..
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Ja idę na pogrzeb sąsiada, strasznie nie lubię pogrzebów...Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Madzik90 wrote:Jednak dostałam skierowanie na posiew moczu. Za tydzień kolejna wizyta. Hemoglobina leci.
Dziewczyny mam tak dość juz lekarzy. Ginekolog, stomatolog, badania i tak w kolko.. ;(
Bardzo dobrze Cię rozumiem, bo u mnie ostatnio też tak bylo, endo, gin, stomatolog, labo i tak w kółko. Ale jeszcze troszkę i Franuś będzie z tobą i wynagrodzi się uśmiechem każdą wizytę u lekarza
Na szczęście ząbki w stanie idealnym wszystko zrobione także mam spokój
Dzisiaj szybka wizytu u endo i przerwa z 2 tygodnie a później labo i gin
Chomiczko przykro mi to dla każdego nie miłe doświadczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:39
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Jestem dzidzia urosła ma 1,53 odpowiednio do wieku ciąży, serce pykalo ale lekarka nie mogła zmierzyć tętna, więc w czwartek zbada mnie na lepszym sprzęcie
monilia84, ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812, lunadelrospo, Renia7910, chomiczka, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Sysiek a masz jakąś fotkę?
Majówka, ja myślałam że wszędzie robią znieczulenia ciężarnym Mi moja dentystka tłumaczyła, że ono się różni od normalnego tym że nie ma w nim adrenaliny która cośtam obkurcza... No i że jak ciąża nie jest zagrożona to można normalnie dać to z adrenaliną (w dzień jak mi wyszedł pierwszy test + to miałam z takim znieczuleniem wyrywanego zęba). Na kolejnej (ostatniej) wizycie poprosiłam ją o to bez adrenaliny i powiem Ci że bolało jak borowała, byłam dzielna i mówiłam sobie w myślach że to lepiej dla maluszka (bo ja mialam zagrozona) ale teraz jakbym miala isc to bym wziela normalne Na szczescie wszystkie zeby juz zrobilam i wybieram się na kontrolę po nowym rokuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Kurde ja byłam kilka razy w jacuzzi... Czemu nie można?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:Ja będę się w czwartek cieszyć jak już zmierzy bicie serduszka
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Tobie może służy. Nie zalecają ze względu na zakażenie bakteriami trudnymi do wyleczenia. Dlatego też kobiety w ciąży powinny brać na basen tampon, w jaccuzi jest ich więcej. Wysoka temperatura rozszerza naczynia krwionośne,może spowodować krwotok, dlatego ja mam zabronione ze względu na krwiaka. Przez to, ze wyższa temperatura podnosi ciśnienie to w III trymestrze może doprowadzić do przedwczesnego porodu. Tak mi gin wytłumaczył jak chciałam iść z moimi bólami, myślałam, że mnie rozgrzeje i ból będzie mniejszy
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...