Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny ile dni po odstawieniu progesteronu przychodzi @ ?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa dostałam opakowanie luteiny 30 tabletek, powiedział żeby brać 10 dni i później przerwać. W sumie wzięłam 7 bo zgodnie z moimi cyklami to jutro powinna być @. To może ja powinnam jeszcze ze 3 dni ją pobrać? Jak uważacie?
Tak na marginesie to nie ciepię tej lutki, biorę dowcipnie i wkurza mnie że wypływa i podrażniona się czuję, z tego wszystkiego to serduszkowanie jest ostatnim o czym myślę. J się wkurza.. -
Renia7910 wrote:Ja dostałam opakowanie luteiny 30 tabletek, powiedział żeby brać 10 dni i później przerwać. W sumie wzięłam 7 bo zgodnie z moimi cyklami to jutro powinna być @. To może ja powinnam jeszcze ze 3 dni ją pobrać? Jak uważacie?
Tak na marginesie to nie ciepię tej lutki, biorę dowcipnie i wkurza mnie że wypływa i podrażniona się czuję, z tego wszystkiego to serduszkowanie jest ostatnim o czym myślę. J się wkurza..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:O mały włos nie przypaliłam makaronu, zapomniałam, że wstawiłam...
Brawo ja!
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Aga z mija pamiecia tez ciezko,w piatek dostalam l4 mialam.wyslac wczoraj,dzis ide na zakupy a tam l4 w torebce...brawo ja,ale szybko wyslalam teraz,nic sie nie stalo,ale jak bym torebki nie ruszla,to by byl niezly gnoj,to tak samo jak z tym jak dzien mi umknol,faktycznie z paniecia w ciazy jest mega problem Sysia czekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:39
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e13a9867584.jpg
Już końcówka, uff..
Renia,w ogole zapomnialam Ci napisać, mialas rację z tym rollerem..
Niby producent pusze tylko o zakazie na podczerwien,ale rozmawialam z treberka moja i powiedziała że jest cala masa przeviwskazan..wiec odpuscilam...a gdyby nie Ty to w ogole bym nie wpadła na to!Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość