Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysia nie wiem czy już to zrobiłaś ale sprawdź proszę u innego lekarza jeszcze. Zwłaszcza, że mówiłaś, że zły sprzę miała ta Twoja doktorka. Sama nie wiem. Ciężko mi w to uwierzyć, że to sie dzieje.
Ściskam Cię mocno i pamiętaj, że jestem z TobąWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Sylwia robiłaś może badania w kierunku zakrzepicy, albo genetyczne? Jedno poronienie się może zdarzyć, ale 2 razy? Może powinnaś się przebadać? Może przyjdzie dzień że jeszcze zapragniecie zawalczyć.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Sylwia robiłaś może badania w kierunku zakrzepicy, albo genetyczne? Jedno poronienie się może zdarzyć, ale 2 razy? Może powinnaś się przebadać? Może przyjdzie dzień że jeszcze zapragniecie zawalczyć.
-
marzusiax wrote:Ciąży biochemicznej lekarze nie uznają za poronienie. Bo o te pozytywne testy co miała niedawno ci chodzi?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysia... kurcze nie wiem co napisać... tak mi przykro. Ściskam Cię mocno. Przecież to miaładnie być zwykła kontrolna wizyta. Może dziewczyny mają rację, może niech zbada Cię jeszcze jeden lekarz.Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Madzik90 wrote:Ja tez miałam wam pokazać zdjęcie USG ale nie teraz...
zabieg bo zarodek jest i lekarz bałą się że sie samo nie oczysci do konca2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyBardzo mi przykro !!!!!
Nie poddawaj się ze staraniami !!!! musicie zrobić badania i znaleźć przyczynę poronień !!!
Znajoma z of 3 poronienia przeszła i dalej walczyła w tym tygodniu się dowiedziałam ze jest znowu w ciązy i prawdopodobnie blizniaki będzie mieć
Trzymam kciuki na szybki powrót do zdrowia wspieram