Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Kasia,ja też mam bóle takie jednostajne parte,lub pulsujące. To przez endometrioze i jej umiejscowienke,gdy jelita pracują ,lub gdy pecherz pełny, wtedy potrafi bolec niemiłosiernie..
No to juz teraz rozumiem skąd taki ból.
Czuje jak bym nosiła jakie kamienie w brzuchu i to stale
A gdzie masz zdiagnozowaną endo?? ja w miednicy mniejszej
czy to prawda ze ciąża hamuje chorobe ? -
Ja pierdziu, ale dzis niespokojna jestem... Do 18 jeszcze tyyyle czasu
Teraz pewnie Sylwuś siedzi w gabineciekatarzyna_d, katarzyna_d, Madzik90, Stópka, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
I zobaczysz swojego już dużego Dzidziola Nie martw się, będzie dobrze. Iczywiście tak mowię, a jak sama będę miala to pewnie pół nocy w łazience spędzę
katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Ja pierdziu, ale dzis niespokojna jestem... Do 18 jeszcze tyyyle czasu
Teraz pewnie Sylwuś siedzi w gabinecie
Będzie dobrze !!!!!!
A powiedz mi! bierzesz jeszcze kwas foliowy ??
wiesz, żę lekarka kazała mi brać luteine dopoch 2x1 do 16 tyg już mam dość ...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:No to juz teraz rozumiem skąd taki ból.
Czuje jak bym nosiła jakie kamienie w brzuchu i to stale
A gdzie masz zdiagnozowaną endo?? ja w miednicy mniejszej
czy to prawda ze ciąża hamuje chorobe ?
Moj lelarz powiedział, że owszem są przypadki ale nie zatrzymania choroby,a zlagodzeniabjej przebiegu..ale nie jest to pewne i stale zjawisko -
pucek wrote:Przeczytałam że te zrosty mogą powodować poronienia w 2 trymestrze ;/
Pucek po co to czytasz? Nie szukaj w necie takich informacji, bo tylko niepotrzebnie się nakręcasz. Uwierz, ze wszystko będzie dobrze I ciesz się ciążąAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Pucek po co to czytasz? Nie szukaj w necie takich informacji, bo tylko niepotrzebnie się nakręcasz. Uwierz, ze wszystko będzie dobrze I ciesz się ciążąFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za pomyślne wieści na wizytach
Ja się wściekam bo tradycyjnie J wyprosił na mnie żebym po mechanikach z autem jeździła, ja się ni cholery na tym nie znam, ten coś poustalał, nikt nic noe wie i tak czuję się jak dziewczynka na posyłki. Jakbym sa coś ustalała to przynajmniej wiedziałabym o co chodzi. Nienawidzę tego, zawsze dam się namówić...katarzyna_d, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się wkurwiłam bo mnie wykluczyli z egzaminu zawodowego dzięki któremu miała bym uprawnienia na autoklawy, nasza kierowniczka miała mnie wysłać i 3 osoby inne ale zaszłam w ciąże i jestem na L4 i nie mogę iść na taki egzamin ...
Robią go raz na kilka lat
bez tego dokumentu nie mam szans na stanowisko !!! a w Lipcu kończy mi się umowa, jak bym miała uprawnienia, miała bym szanse na prace bo u nas w pracy mało jest ludzi z tym dokumentem.
Dzwoniłam do tego ośrodka szkolenia zawodowego i pytałam czy moge isc na egz jako osoba prywatna, nic się nie dowiedziałam bo kierownika nie było, mam dzwonic w poniedziałek.
Wszystko się pierd.... -
Chciałam się pożegnać mam zabieg ciąża obumarla znowu, to już koniec naszej wędrówki w nowe macierzyństwo postanowiliśmy z mężem że już nie będziemy się starać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny