Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna skoro złośliwy to raczej to będzie kolczystokomórkowy. Rak jest złośliwy jak dale przerzuty, a podstawnokomórkowy nie daje przerzutów. Trzeba być dobrej myśli. To jeszcze nie jest wyrok!
Renia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyWitajcie
Wiaterek ja nic nie mam wspólnego z ekonomią ale też jej nienawidzę !!!!
Monilla ja też obecnie lecze sie na infekcje już 2 raz;/ ja biorę nystatyne drogie cholerstwo jest no ale skuteczne, wiadomo na recepte.
Mam też krem cotrimazol bo jest bez recepty!
Jutro mam wizyte u lekarki musi mi chyba cos przepisać na zas, mozę już clotrimaz... bo jest chyba tańszy i mozna go już stosować w II trymestrze
Luna nie czytaj internetu najlepiej bo tam mozna depresji się nabawić!!! a bo jednemu pomogło a reszta nie!!!
Kazdy organizm jest inny jeden dobrze zareaguje na leczenie a inny nie, ale nie możesz myśleć juz o najgorszym !!!!
Ja wiem ze to sie tylko łatwo gada !!!
Internet to zło ja z moich wyników to zinterpretowałam białaczkę u mnie i płakałam po nocach a lekarz rodzinny mnie zjebał że co ja po necie sie spodziewałam !!
Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Lunka nie jestem lekarzem mogę się mylić. Tak pamiętam ze szkoły a czy dobrze to nie wiem. Najważniejsze że mama jest pod opieką lekarzy. W Bielsku na onkologi czy w krakowie?
Przy podstawnokomórkowych mówi się o miejscowej złośliwości a kolczystokomórkowy może złośliwić się na inne narządy. Kurde i tu i tu pojawia się słowo złośliwość. Mam nadzieję że mama jednak ma ten 1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:02
nick nieaktualnyDziewczyny pisałyście o bólach jelit hmmm chce o tym koszmarze zapomnieć !!!!!!!
od dwóch dni cisza i od dwóch dni nie biorę nospy!!!! całe opakowanie poszło w 2 tygodnie !!!! ból od godz 17 do 7:30 a później kibel i biegunka i tak przez 2 tygodnie a wzdecia ehhh koszmar juz 2 razy na IP chciał mnie mąż zawieść
Modle się żeby to nie powróciło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Skoro to miała na twarzy to będzie ten 1 bo kolczystokomórkowy najczęściej występuje na granicy nabłonek-błonyśluzowe i na nieodsłoniętych częściach ciała. Luna bądź dobrej myśli. Podstawny może naciekać na głębsze wartswy skóry dlatego też mówi się o złośliwości.
nick nieaktualnypucek wrote:Przeczytałam że te zrosty mogą powodować poronienia w 2 trymestrze ;/
Bo jak Cię kopnę w tyłek !!!! po co czytasz ? po co się stresujesz ?
moja sąsiadka miała konizacje szyjki macicy i z pessarem chodziła prawie całą ciąze i miała zagrożoną i moze dzięki temu że nic nie czytała to donosiła -
Dziewczyny a bierzecie profilaktycznie żurawit albo urinal? Mi gin kazał brać i jak na razie cisza z infekcjami. No i mycie sie 2x dziennie.
katarzyna_d lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
pucek wrote:Przeczytałam że te zrosty mogą powodować poronienia w 2 trymestrze ;/
Dokładnie Pucek, Kasia ma rację. Jakby coś mogło dziecku zagrozić to Twój lekarz na pewno by Cię i tym poinformował.katarzyna_d lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyJeśli masz zrosty lekarz o tym wię i wię jak Cię prowadzić na co zwracać uwagę !!!!
Ja mam endometriozę i też nie wiem czy ona nie ma wpływy na ciąże też jakieś zrosty mam !
Narazie się cieszę ze jelita są spokojne a Jaki mąż zadowolony bo wreszcie nie będę warczeć na niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:25
-
katarzyna_d wrote:Dziewczyny pisałyście o bólach jelit hmmm chce o tym koszmarze zapomnieć !!!!!!!
od dwóch dni cisza i od dwóch dni nie biorę nospy!!!! całe opakowanie poszło w 2 tygodnie !!!! ból od godz 17 do 7:30 a później kibel i biegunka i tak przez 2 tygodnie a wzdecia ehhh koszmar juz 2 razy na IP chciał mnie mąż zawieść
Modle się żeby to nie powróciło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo w ciąży to ja nie wiem gdzie one są jak macica zajmuje 1/2 brzuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:25
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek brałam żurawinę w tabletkach, jak mi wyniki moczu wyszły słabe .
Możesz brać !! u mnie wyszedł problem ze złym pobieraniem moczu poprostu i przestałam łykać tabl..
mam krem perfecta mama na brzuch i pisze ze od 4 miesiąca
jutro mogę zacząć się smarować ? ten krem czeka w szufladzie już od lutego chybaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76cacc72d0a6.jpg
Nie mogłam się powstrzymać ale raczej dam siostrze
Kasia ja wiem ze mogę brać ten urinal bo mi przecież lekarz kazał. Raczej chciałam powiedzieć ze dobrze profilaktycznie żeby tych infekcji było jak najmniejRenia7910, lunadelrospo, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
4 Aniołki