X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna skoro złośliwy to raczej to będzie kolczystokomórkowy. Rak jest złośliwy jak dale przerzuty, a podstawnokomórkowy nie daje przerzutów. Trzeba być dobrej myśli. To jeszcze nie jest wyrok!

Renia7910 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz mnie zabilas...
    Ja czytalam,że oba są złośliwe, jednak pofstawnokomorkowy jest najlagodniejsza wersją nowotworow zlosliwych skóry..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Wiaterek ja nic nie mam wspólnego z ekonomią ale też jej nienawidzę !!!! :P

Monilla ja też obecnie lecze sie na infekcje już 2 raz;/ ja biorę nystatyne drogie cholerstwo jest no ale skuteczne, wiadomo na recepte.

Mam też krem cotrimazol bo jest bez recepty!
    Jutro mam wizyte u lekarki musi mi chyba cos przepisać na zas, mozę już clotrimaz... bo jest chyba tańszy i mozna go już stosować w II trymestrze

Luna nie czytaj internetu najlepiej bo tam mozna depresji się nabawić!!! a bo jednemu pomogło a reszta nie!!!

Kazdy organizm jest inny jeden dobrze zareaguje na leczenie a inny nie, ale nie możesz myśleć juz o najgorszym !!!!
    Ja wiem ze to sie tylko łatwo gada !!!

Internet to zło ja z moich wyników to zinterpretowałam białaczkę u mnie :( i płakałam po nocach a lekarz rodzinny mnie zjebał że co ja po necie sie spodziewałam !!

Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka nie jestem lekarzem mogę się mylić. Tak pamiętam ze szkoły a czy dobrze to nie wiem. Najważniejsze że mama jest pod opieką lekarzy. W Bielsku na onkologi czy w krakowie?

Przy podstawnokomórkowych mówi się o miejscowej złośliwości a kolczystokomórkowy może złośliwić się na inne narządy. Kurde i tu i tu pojawia się słowo złośliwość. Mam nadzieję że mama jednak ma ten 1.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:02

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podstawnokomórkowy też jest złośliwy, mój mąż ma nabłoniaka Podstawnokomórkowego, ale tak jak pisze marzusiax bez przerzutow. Na razie podejrzenia, wynik za dwa tygodnie

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pisałyście o bólach jelit hmmm chce o tym koszmarze zapomnieć !!!!!!!

od dwóch dni cisza i od dwóch dni nie biorę nospy!!!! całe opakowanie poszło w 2 tygodnie !!!! ból od godz 17 do 7:30 a później kibel i biegunka i tak przez 2 tygodnie a wzdecia ehhh koszmar juz 2 razy na IP chciał mnie mąż zawieść

Modle się żeby to nie powróciło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro to miała na twarzy to będzie ten 1 bo kolczystokomórkowy najczęściej występuje na granicy nabłonek-błonyśluzowe i na nieodsłoniętych częściach ciała. Luna bądź dobrej myśli. Podstawny może naciekać na głębsze wartswy skóry dlatego też mówi się o złośliwości.

• pucek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam że te zrosty mogą powodować poronienia w 2 trymestrze ;/

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:

Bo jak Cię kopnę w tyłek !!!! po co czytasz ? po co się stresujesz ?

moja sąsiadka miała konizacje szyjki macicy i z pessarem chodziła prawie całą ciąze i miała zagrożoną i moze dzięki temu że nic nie czytała to donosiła :)

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a bierzecie profilaktycznie żurawit albo urinal? Mi gin kazał brać i jak na razie cisza z infekcjami. No i mycie sie 2x dziennie.

katarzyna_d lubi tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucuś przestań kochana tak myśleć i najlepiej nie czytaj, bo dostaniesz do głowy mówię Ci,

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:

Dokładnie Pucek, Kasia ma rację. Jakby coś mogło dziecku zagrozić to Twój lekarz na pewno by Cię i tym poinformował.

4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli masz zrosty lekarz o tym wię i wię jak Cię prowadzić na co zwracać uwagę !!!!

Ja mam endometriozę i też nie wiem czy ona nie ma wpływy na ciąże też jakieś zrosty mam !

Narazie się cieszę ze jelita są spokojne :) a Jaki mąż zadowolony bo wreszcie nie będę warczeć na niego :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:25

• Madzik90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Dziewczyny pisałyście o bólach jelit hmmm chce o tym koszmarze zapomnieć !!!!!!!

od dwóch dni cisza i od dwóch dni nie biorę nospy!!!! całe opakowanie poszło w 2 tygodnie !!!! ból od godz 17 do 7:30 a później kibel i biegunka i tak przez 2 tygodnie a wzdecia ehhh koszmar juz 2 razy na IP chciał mnie mąż zawieść

Modle się żeby to nie powróciło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kochana a w ktorym miejscu Cie bolały te jelita?
    Bo w ciąży to ja nie wiem gdzie one są jak macica zajmuje 1/2 brzucha ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:25

p655l6d8b2kubuqj.png
    Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik90 wrote:
    Kochana a w ktorym miejscu Cie bolały te jelita?

3 miesiącu przez 2 tygodnie , 2 dni mam ciszy narazie nie wiem czy to zespół jelita drażliwego czy co ??

• Madzik90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    3 miesiącu przez 2 tygodnie , 2 dni mam ciszy narazie nie wiem czy to zespół jelita drażliwego czy co ??
    Ale mi chodzi gdzie bol się umiejscowił :-) mnie bolalo bokiem lewym i szło dołem.

p655l6d8b2kubuqj.png
    Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek brałam żurawinę w tabletkach, jak mi wyniki moczu wyszły słabe .
    Możesz brać !! u mnie wyszedł problem ze złym pobieraniem moczu poprostu i przestałam łykać tabl..

mam krem perfecta mama na brzuch i pisze ze od 4 miesiąca :)

jutro mogę zacząć się smarować ? ten krem czeka w szufladzie już od lutego chyba :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik90 wrote:
    Ale mi chodzi gdzie bol się umiejscowił :-) mnie bolalo bokiem lewym i szło dołem.

u mnie cały brzuch i szło na prawą stronę i mój brzuch zaczął gadać !! takie odgłosy wydawał że z domu nie wychodziłam

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76cacc72d0a6.jpg

Nie mogłam się powstrzymać ale raczej dam siostrze :-)

Kasia ja wiem ze mogę brać ten urinal bo mi przecież lekarz kazał. Raczej chciałam powiedzieć ze dobrze profilaktycznie żeby tych infekcji było jak najmniej :-)

Renia7910, lunadelrospo, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość

4 Aniołki
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia,ja też mam bóle takie jednostajne parte,lub pulsujące. To przez endometrioze i jej umiejscowienke,gdy jelita pracują ,lub gdy pecherz pełny, wtedy potrafi bolec niemiłosiernie..

f2w39jcgiqq8ck90.png
‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ