X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna skoro złośliwy to raczej to będzie kolczystokomórkowy. Rak jest złośliwy jak dale przerzuty, a podstawnokomórkowy nie daje przerzutów. Trzeba być dobrej myśli. To jeszcze nie jest wyrok!

Renia7910 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz mnie zabilas...
    Ja czytalam,że oba są złośliwe, jednak pofstawnokomorkowy jest najlagodniejsza wersją nowotworow zlosliwych skóry..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Wiaterek ja nic nie mam wspólnego z ekonomią ale też jej nienawidzę !!!! :P

Monilla ja też obecnie lecze sie na infekcje już 2 raz;/ ja biorę nystatyne drogie cholerstwo jest no ale skuteczne, wiadomo na recepte.

Mam też krem cotrimazol bo jest bez recepty!
    Jutro mam wizyte u lekarki musi mi chyba cos przepisać na zas, mozę już clotrimaz... bo jest chyba tańszy i mozna go już stosować w II trymestrze

Luna nie czytaj internetu najlepiej bo tam mozna depresji się nabawić!!! a bo jednemu pomogło a reszta nie!!!

Kazdy organizm jest inny jeden dobrze zareaguje na leczenie a inny nie, ale nie możesz myśleć juz o najgorszym !!!!
    Ja wiem ze to sie tylko łatwo gada !!!

Internet to zło ja z moich wyników to zinterpretowałam białaczkę u mnie :( i płakałam po nocach a lekarz rodzinny mnie zjebał że co ja po necie sie spodziewałam !!

Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka nie jestem lekarzem mogę się mylić. Tak pamiętam ze szkoły a czy dobrze to nie wiem. Najważniejsze że mama jest pod opieką lekarzy. W Bielsku na onkologi czy w krakowie?

Przy podstawnokomórkowych mówi się o miejscowej złośliwości a kolczystokomórkowy może złośliwić się na inne narządy. Kurde i tu i tu pojawia się słowo złośliwość. Mam nadzieję że mama jednak ma ten 1.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:02

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podstawnokomórkowy też jest złośliwy, mój mąż ma nabłoniaka Podstawnokomórkowego, ale tak jak pisze marzusiax bez przerzutow. Na razie podejrzenia, wynik za dwa tygodnie

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pisałyście o bólach jelit hmmm chce o tym koszmarze zapomnieć !!!!!!!

od dwóch dni cisza i od dwóch dni nie biorę nospy!!!! całe opakowanie poszło w 2 tygodnie !!!! ból od godz 17 do 7:30 a później kibel i biegunka i tak przez 2 tygodnie a wzdecia ehhh koszmar juz 2 razy na IP chciał mnie mąż zawieść

Modle się żeby to nie powróciło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro to miała na twarzy to będzie ten 1 bo kolczystokomórkowy najczęściej występuje na granicy nabłonek-błonyśluzowe i na nieodsłoniętych częściach ciała. Luna bądź dobrej myśli. Podstawny może naciekać na głębsze wartswy skóry dlatego też mówi się o złośliwości.

• pucek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam że te zrosty mogą powodować poronienia w 2 trymestrze ;/

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:

Bo jak Cię kopnę w tyłek !!!! po co czytasz ? po co się stresujesz ?

moja sąsiadka miała konizacje szyjki macicy i z pessarem chodziła prawie całą ciąze i miała zagrożoną i moze dzięki temu że nic nie czytała to donosiła :)

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a bierzecie profilaktycznie żurawit albo urinal? Mi gin kazał brać i jak na razie cisza z infekcjami. No i mycie sie 2x dziennie.

katarzyna_d lubi tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucuś przestań kochana tak myśleć i najlepiej nie czytaj, bo dostaniesz do głowy mówię Ci,

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:

Dokładnie Pucek, Kasia ma rację. Jakby coś mogło dziecku zagrozić to Twój lekarz na pewno by Cię i tym poinformował.

4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli masz zrosty lekarz o tym wię i wię jak Cię prowadzić na co zwracać uwagę !!!!

Ja mam endometriozę i też nie wiem czy ona nie ma wpływy na ciąże też jakieś zrosty mam !

Narazie się cieszę ze jelita są spokojne :) a Jaki mąż zadowolony bo wreszcie nie będę warczeć na niego :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:25

• Madzik90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Dziewczyny pisałyście o bólach jelit hmmm chce o tym koszmarze zapomnieć !!!!!!!

od dwóch dni cisza i od dwóch dni nie biorę nospy!!!! całe opakowanie poszło w 2 tygodnie !!!! ból od godz 17 do 7:30 a później kibel i biegunka i tak przez 2 tygodnie a wzdecia ehhh koszmar juz 2 razy na IP chciał mnie mąż zawieść

Modle się żeby to nie powróciło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kochana a w ktorym miejscu Cie bolały te jelita?
    Bo w ciąży to ja nie wiem gdzie one są jak macica zajmuje 1/2 brzucha ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:25

p655l6d8b2kubuqj.png
    Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik90 wrote:
    Kochana a w ktorym miejscu Cie bolały te jelita?

3 miesiącu przez 2 tygodnie , 2 dni mam ciszy narazie nie wiem czy to zespół jelita drażliwego czy co ??

• Madzik90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    3 miesiącu przez 2 tygodnie , 2 dni mam ciszy narazie nie wiem czy to zespół jelita drażliwego czy co ??
    Ale mi chodzi gdzie bol się umiejscowił :-) mnie bolalo bokiem lewym i szło dołem.

p655l6d8b2kubuqj.png
    Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek brałam żurawinę w tabletkach, jak mi wyniki moczu wyszły słabe .
    Możesz brać !! u mnie wyszedł problem ze złym pobieraniem moczu poprostu i przestałam łykać tabl..

mam krem perfecta mama na brzuch i pisze ze od 4 miesiąca :)

jutro mogę zacząć się smarować ? ten krem czeka w szufladzie już od lutego chyba :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik90 wrote:
    Ale mi chodzi gdzie bol się umiejscowił :-) mnie bolalo bokiem lewym i szło dołem.

u mnie cały brzuch i szło na prawą stronę i mój brzuch zaczął gadać !! takie odgłosy wydawał że z domu nie wychodziłam

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76cacc72d0a6.jpg

Nie mogłam się powstrzymać ale raczej dam siostrze :-)

Kasia ja wiem ze mogę brać ten urinal bo mi przecież lekarz kazał. Raczej chciałam powiedzieć ze dobrze profilaktycznie żeby tych infekcji było jak najmniej :-)

Renia7910, lunadelrospo, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość

4 Aniołki
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia,ja też mam bóle takie jednostajne parte,lub pulsujące. To przez endometrioze i jej umiejscowienke,gdy jelita pracują ,lub gdy pecherz pełny, wtedy potrafi bolec niemiłosiernie..

f2w39jcgiqq8ck90.png
‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ