Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Mi w ciąży pomagało jedynie siemie lniane, dodawałam do jogurtów, zup i koktajli. W 100%,naturalne więc nie ma obaw o ciążę.
Clotrimazol maść - polecam.
Powodzenia na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:55
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
Mam tylko pytanie, czy kod pidany na skierowaniu na operacje(kod choroby) jest tam napisane nowotwor zlosliwy i kod,czy z tego kodu odczytam jaki to rodzaj taka skóry?
Czytalam duzo na internecie o rodzajach i jesli to jest ten podstawny komorkowy,to nawet w zaaawansowanym stadium jest niemal 100%szans na wyleczenie po usunięciu.. Jesli to twn drugi,to zalezy od stadium i ten daje tez przerzuty..
Musze to spraedzic bk oszaleje a najchętniej poszlabym do lekarki mojej mamy i wypytala sama o wszystko,choc widm ze nie mogę.. -
Ja mam wszystko związane z gospodarką nieruchomościami "Finansowo-ekonomiczne aspekty gospodarowania nieruchomościami" Grrr. Przez to, że się tego dobrze nie nauczyłam nie zdałam poprzednio to teraz nadrabiam. Ale nie cierpięWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyA ja nie cierpię faktu że jutro po 8 miesiącach wrócę do pracy. Mam nadzieję że szefo coś wymyśli i nie będę musiała tam się pojawiać.
Luna skarbie nie znam się na kodach chorób, ale robiłabym dokładnie to samo co ty żeby wiedzieć. TulamAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pucek wrote:Madzik na pewno będzie wszystko dobrze ważne że Franuś aktywny mi sięczasami wydaje że już czuję jakieś delikatne ruchy, ale nie wiem czy to to czy nie to ;p
lunadelrospo wrote:Nie cierpie Postepowania administracyjnego i sadowoadministracyjnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:22
Madzik90 wrote:Miałam ten przedmiot bo studiowalam administrację ale bylam zwolniona z egzaminu za aktywność
-
lunadelrospo wrote:Ojj u nas to jeden z najwiekszych pogromow na calych studiach i egzamin z 11% zdawalnosci w pierwszych dwoch terminach..w sumie co rok oblewa okolo 40% finalnie..
lunadelrospo lubi tę wiadomość
U nas zdecydowanie matematyka. Ja w pewnym momencie zaczęłam brać tabletki na uspokojenie przed jakimś kolokwium czy egzaminem bo strach mnie tak paraliżował, że zapominałam wszystko. Kiedyś na kolokwium na którym uczyłam pół grupy bo oczywiście wszystko umiałam dostałam 3 pkt/15 z racji tego, że jak weszłam to miałam pustkę w głowie. Ech piękne czasy. Aż czasami być wróciła na studiaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki