Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pucus gratuluje synusia super
Ja powoli klade sie spac bo rano nie wstane.
Tez juz bym cos różowego albo niebieskiego kupila
Hiacyntko dobrze ze jestes z Nami
Na zebraniu nudy ale dlugo Nas potrzymali
Jak ktokolwiek w rodzinie zaczyna chorowac to serce sie kroi
Dobrej nocki laseczki
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Ja biore Chela mag B6 endokrynolog mi go przepisał.
My chyba stworzone do zmartwień ...
Moj mąż ostatnio mi powiedział, że jak by wiedział jak bede znosić ciąże psychicznie i fizycznie to zakneblował by sobie wacka
Dziś to go nieźle nastraszyłam że do szpitala chyba pojade.
Pucek to wcale nie jest wymówka nie wiesz jak się to robi ?? rogala z czekoladą przed wizytą i foty jak malowaneAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Nijak..próbuje się uczyc,głowa mnie boli,łzy same lecą... Chcialabym zasnąć, ale się boję ..sama nie wiem czemu..
lunadelrospo lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Jednak moje poczucie obowiązku wygrało ze snem..i teraz prasuje młodemu ulubione spodnie na jutro, słuchając wykładu profesora..
To tez trochę nauka..
Dziękuje dziewczyny za wszystko,jutro tez jest wazny dzień, ale dam sobie radęAgnieszka0812, Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Dzień Doberek
Ja już w mojej ukochanej pracy ehheheh
Wiecie co mam problem i proszę doradźcie, od poniedzialku biorę ten provag tabletki i lactacyd kupiłam ale swędzenie, pieczenie nadal nie minęło, nie wiem czy zadzwonić dziś do lekarza i umówić się na wizytę ??
Wizyta była tydzień temu i nic mi nie było, dopiero za parę dni zaczęło mnie swędzieć. Zaczynam się bać o maleństwo
Co do upławów to nie mam praktycznie wogóle, czasem jakiś delikatny biały śluz, moje PH moczu jest wysokie i zaczęłam pić dużo wody z cytryną ale to nie może mieć związku z tym swędzeniem.
-
No to koniecznie do lekarza zadzwoń i zapytaj ci masz zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 06:45
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Przepraszam dziewczyny ze wam truje ale sama sobie nie radzę...
Wczoraj pierwszy raz myślałam ze stracę dziecko ;(
Ok. 15 dostałam bóli, bardziej z lewej strony, szwdl dołem, pomagalo chodzenie. Maz byl w pracy (pracuje w kopalni) nie miałam z nim kontaktu. Zlapalam mamę i zawiozla mnie do przychodni w moim muescie, ginekolog przyjal mnie bez kolejki. Nic sie nie działo, szyjka trzymala, brzuch miękki. W ogóle nie twardniał. Nie bylo nic na cito. Ale profilaktycznie szpital, bo sprawdza malucha. Wróciłam do domu i bol minął po nospie. Pojechaliśmy prywatnie na usg. Przyjal nas świetny lekarz. Wszystko u Franka ok.wazy juz 450g i fikał sobie, nie chcial pokazać główki. Lozysko na miejscu, wody tez. Wszystko gra. Zalecil ni nospę 3x2 i nie widział potrzeby hospitalizacji. Jezeli rozkurczanie nie pomoże to dopiero wtedy na IP.
Nie mogę spać, ciagle glaskam brzuch i mowie do małego zeby mnie nie zostawial.. Boze chyba mi serce pęknie.
Gdy cos będzie bolalo od razu jadę na IP.
Jestem przerażona.
Bol ma charakter boczny wiec to mogą być byc jelita i silne zaparcia dają ucisk i bol. Mam pic laktulozę i wszystko co uplynnia stolec.
;(
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madziu kochana to normalne że sie boisz, ale musisz starać się myśleć pozytywnie, wiem że łatwo się mówi, ale twój stres jeszcze gorzej działa na Frania. Twój synuś ma się dobrze i tak zostanie. Czasami takie bóle się zdarzają ale nie muszą one oznczać czegoś złego.
Pisz do Nas ile chcesz kochana, pij tą laktulozę pewnie jelitka są już tak skulone i ściśnięte że mogą takie bóle robić i tego się trzymajmy.
Na pewno nie stracisz Franusia
-
Majowka dobrze ze szybko zareagowalas kochana. Z Frankiem wszystko dobrze a Ty na pewno masz jakas inna dolegliwość. Moze to cos od nerek? Pisalas ostatnio ze masz nienajlepsze wyniki z moczu... Bierz nospe i odpocznij a jakby sie cos dzialo to lec na IP
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...