Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Kasiu fajnie że jesteś. I nie patrz na innych. Nie jesteś innymi. Na innym wątku dziewczyna siedzi na walizkach już a jak wysłała fotkę brzuszka to tak jak by się fasolki najadła. Niech cie pocieszy fakt że te którym już w tak wczesnej ciąży widać brzuch, on jeszcze bardziej urośnie i będą wyglądały jak słonice - bez obrazy dla reszty Ja się przyznaję - wyglądałam jak słonica A ty będziesz miała śliczną piłeczkę
No nie powiedziała bym, z Filipem brzuch miałam mega!!! a rozstępy hohoho
przytyłam 25 kg wszystko poszło w brzuch wszędzie byłam szczupła .
Filip miał 4100 i 60 cm dł.
U męza w rodzinie rodziły się giganty tesciu miał 5kg
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:No nie powiedziała bym, z Filipem brzuch miałam mega!!! a rozstępy hohoho
przytyłam 25 kg wszystko poszło w brzuch wszędzie byłam szczupła .
Filip miał 4100 i 60 cm dł.
U męza w rodzinie rodziły się giganty tesciu miał 5kgkatarzyna_d lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Lunka musicie z mamą być dobrej myśli i wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Ja wiem ze to łatwo powiedzieć, ale pozytywne nastawienie naprawdę ma znaczenie. A mama martwi się o Ciebie dlatego też dopytuje jak sobie poradzisz, ale to może też być również taka reakcja obronną (oczywiście podświadomie, mająca na celu odsunięcie swoich problemów na bok, aby choć na chwilę o nich zapomnieć). Tulę Was mocnoStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Mój też ma spódniczki i kapcie. Spódniczki zakładam ale kapci nie. Zwykle jestem w skarpetkach.
Ponoć jak powie ze dziewczynka to jeszcze może być chłopak, ale jak już jajka zobaczy to chłopak będzie prawie na 100%. Tak.słyszałam ale czy to prawda?s1985, katarzyna_d, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kasia dobrze że wróciłaś Wy gania depreche, bo my tu czekamy na Twoje wsparcie I tak jak już dziewczyny napisały, nie zwracaj uwagi na innych, Tobie ma być teraz dobrze
katarzyna_d, katarzyna_d, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyMi pierwszy raz lekarka zrobiła /usg przez brzuch w 9,5 tyg. byłam zdziwiona bo już rozpinałam rozporek a ona mi mowi że mam się nie rozbierać i buraka strzeliłam ;p
Trzymam kciuki za dobre wieści
Aguś w piątek wkraczamy w nowe etap naszej przygody II TR
u mnie mdłosci są słabe mdli mnie na obiady, przestałam jeść mięso z ziemniakami!! jem tylko zupy.
Dym z pieca !! i na polu jak ktoś pali jakieś śmieci
Renia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Mój też ma spódniczki i kapcie. Spódniczki zakładam ale kapci nie. Zwykle jestem w skarpetkach.
Ponoć jak powie ze dziewczynka to jeszcze może być chłopak, ale jak już jajka zobaczy to chłopak będzie prawie na 100%. Tak.słyszałam ale czy to prawda?
Mi na badaniach genetycznych lekarka coś pod nosem burczała ze coś dynda miedzy nogami, ale mi nie powiedziała płci!! mówi ze za wcześnie !
Od wczoraj chodzę z ogórkami korniszonymi, i jem kilogramami jabłka Lobo!! tak samo jak na Filipa
Coś czuje że jednak lekarka tam coś dobrze widziałaStópka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Mi na badaniach genetycznych lekarka coś pod nosem burczała ze coś dynda miedzy nogami, ale mi nie powiedziała płci!! mówi ze za wcześnie !
Od wczoraj chodzę z ogórkami korniszonymi, i jem kilogramami jabłka Lobo!! tak samo jak na Filipa
Coś czuje że jednak lekarka tam coś dobrze widziała
Kupiłam dziś 2,5 kg jabłek a na kwaśne mam ochotę od początku. Się mi to obojętne czy chłopak czy dziewczynka choć oczywiscue chciałabym juz wiedzieć. Może na genetycznych się uda coś podpatrzec?Agnieszka0812, katarzyna_d, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kasiu super, że wróciłaś! ❤
Lunka ja to se myślę, że Wy z mamą to bardzo podobne jesteście, a czy Ty jej o ciąży powiedziałaś?katarzyna_d, katarzyna_d, katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dobra ja już jestem w domu więc na spokojnie mogę napisać Lekarzowi powiedziałam że jak M. się znów nie dowie czy to chłopiec czy dziewczynka to będzie zrozpaczony, więc lekarz sobie wziął za punk honoru znaleźć płeć ruszał tym brzuchem, wibrował nim, przeciskał naciskał pokazywał w 4 d, ale dzidziol oczywiście siedział po turecku. W ogóle głowe miał na dole i wyglądał jak do porodu ;p no i w końcu lekarz złapał moment że rozłożył nogi i mówi że widzi fujarkę i jajka, ale ze to moze się jeszcze okazać łechtaczką, ale on by raczej się na kupowanie lalek nie nastawiał. Tak się spiął żeby uwidocznić płeć, że poza tętnem dziecka w ogóle nie zmierzył ;p więc nie wiem jakie duże ani nic;p na 4 d widziałam za to jak otwierał i zamykał buźkę
Lekarz badania moczu nie skomentował, ale powtórzę je na następną wizytę na wszelki wypadek.
Co mnie jednak martwi to widać zrost na macicy. Prawdopodobnie po zabiegu, ale lekarz mówił że ciąża sobie z tym poradzi... Nie wiem co o tym myśleć...katarzyna_d lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucus gratulejszyn...to mozesz juz cos kupic ladnegi,strasznie to eccytyjace,ja czrkam na wyplatr bo przektoczylam limit finansowy i zaiwaniam na dalsze zakupy,jakies smoczusie,butrleczki i chciala bym jakies kabinezony z pluszu z uszkami na kapturku tak mi sie zajebiaszczo podobaja a na kwiecien beda idealne
Agnieszka0812, katarzyna_d, katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Pucus gratulejszyn...to mozesz juz cos kupic ladnegi,strasznie to eccytyjace,ja czrkam na wyplatr bo przektoczylam limit finansowy i zaiwaniam na dalsze zakupy,jakies smoczusie,butrleczki i chciala bym jakies kabinezony z pluszu z uszkami na kapturku tak mi sie zajebiaszczo podobaja a na kwiecien beda idealne
Agnieszka0812, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18